RAW Reunion 2019: And That's The Bottom Line 'Cause Stone Cold Said So!


Το RAW Reunion 2019 ήταν ένα επεισόδιο που μας θύμισε τις παλιές καλές εποχές του WWE, με μεγάλες μορφές να βγαίνουν στην τηλεόραση όπως οι Hulk Hogan, Ric Flair, Steve Austin, κ.α.

—  Το επεισόδιο άνοιξε με τον να γνωρίζει την αποθέωση του κόσμου, και τον ίδιο να τους καλωσορίζει όλους στο RAW Reunion αναφέροντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα εμφανιστούν στο αποψινό (σ.σ. χθεσινό) σόου. Ο Cena δεν πρόλαβε να πει και πολλά διότι οι Usos τον σταμάτησαν και αποφάσισαν να κάνουν τον κόσμο να γελάσει λίγο, κάπου εκεί είδαμε και την επιστροφή του Rikishi για να κάνει το γνωστό του promo και στη συνέχεια να χορέψει με τον Cena και τους Usos. Οι Revival μαζί με τον D-Von Dudley είχαν άλλη άποψη όμως, καθώς εμφανίστηκαν στην αρένα για να προκαλέσουν σε αγώνα τους The Usos.


—  The Revival (with D-Von Dudley) vs. The Usos (with Rikishi)

Και περάσαμε στον πρώτο αγώνα της βραδιάς όπου ήταν Tag Team Match. Εντωμεταξύ, στην περιγραφή του αγώνα βρέθηκε και ο Booker T ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο RAW Reunion. Στο τελείωμα του αγώνα είδαμε την γνωστή ποικιλία κινήσεων των Usos με Superkick και στη συνέχεια με Splash για να πάρουν την νίκη.


—  24/7 Championship

Στα παρασκήνια είδαμε τον R-Truth με την Carmella να δίνουν συνέντευξη για μια εμφάνιση που έκαναν σε ένα reality show την περασμένη εβδομάδα. Ξαφνικά εμφανίστηκε η γυναίκα του Drake Maverick για να αποσπάσει την προσοχή της Carmella και του R-Truth, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσει ο Maverick από Roll-Up τον πρωταθλητή και ο τίτλος να αλλάξει χέρια. Μεταξύ άλλων, στα παρασκήνια είδαμε την εμφάνιση της Torrie Wilson, Caitlyn, Santino Marella, και φυσικά του Godfather.

—  Cedric Alexander vs. Drew McIntyre

Ο McIntyre εμφανίστηκε για να πάρει το αίμα του πίσω μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας. Κατά την διάρκεια της εισόδου του Alexander, o Drew επιτέθηκε στον Cedric και ακολούθησε ένα δυνατό brawl μεταξύ των δύο έξω από το ρινγκ με αποτέλεσμα ο αγώνας να μην ξεκινήσει ποτέ.


—  24/7 Championship

Στα παρασκήνια ο Drake Maverick προσπαθούσε να βρει την βαλίτσα του για να φύγει, αλλά για κακή του τύχη μέσα βρήκε ένα σορό σκουλήκια. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ο Boogeyman ο οποίος μάλιστα τρομοκράτησε τον Maverick και σκόνταψε στην βαλίτσα για να πέσει κάτω. Τα φώτα άνοιξαν και ο Pat Patterson εμφανίστηκε για να δει τι συνέβη. Με την ευκαιρία του, έκανε το cover στον πρωταθλητή για να στεφθεί νέος 24/7 Champion. Ίσως έγινε ο γηραιότερος πρωταθλητής στην ιστορία του WWE κερδίζοντας τίτλο στα 78 του χρόνια.

—  The Viking Raiders vs. Curt Hawkins & Zack Ryder

Προτού ξεκινήσει ο αγώνας εμφανίστηκε και ο Christian, όπου κάθισε στο τραπέζι για τον σχολιασμό του αγώνα. Όπως ήταν αναμενόμενο οι Viking Raiders κέρδισαν τον αγώνα όταν πέρασαν από το Viking Experience τον Hawkins.


—  Αμέσως μετά πήγαμε στα παρασκήνια όπου είδαμε τον Mike Kanellis με την Maria να έχουν έναν ακόμη καυγά (όπως πάντα), με τον Ron Simmons να κάνει παρέμβαση, να αρπάζει την ντουντούκα του Jimmy Hart και να φωνάζει "DAMN!" κάνοντας τον κόσμο να γελάσει.

—  Samoa Joe vs. Roman Reigns

Εμφανίστηκε πρώτος ο Samoa Joe όπου έκανε ένα heel promo για το RAW Reunion και τους Legends που βρισκόντουσαν εκεί. Σύντομα εμφανίστηκε ο Roman Reigns για να του κλείσει το στόμα αφού πρώτα τον προκαλέσει σε αγώνα. Ο αγώνας όμως άργησε να ξεκινήσει διότι οι Samoa Joe & Roman Reigns πάλεψαν εντός και εκτός ρινγκ. Στα του αγώνα όμως, ο Joe προσπάθησε να κλειδώσει τον Reigns με το Coquina Clutch, αλλά ο δεύτερος το απέφυγε και πήρε την νίκη περνώντας από Spear τον Joe.


—  The Miz TV

Στα πλαίσια του επεισοδίου είδαμε και ένα MizTV με τον Miz να έχει καλεσμένο τον πρώην Universal Champion, Seth Rollins. O Miz δεν έκανε πολλές ερωτήσεις στον Rollins μιας και ο Paul Heyman σταμάτησε τον "Architect" για να ξεκινήσει λεκτική αντιπαράθεση μαζί του. Τελικά το talk show έκλεισε με τον Seth Rollins να λέει ότι στο SummerSlam θα πάρει πίσω το Universal Title από τα χέρια του Brock Lesnar.


—  Sami Zayn vs. Rey Mysterio

Ο αγώνας είχε δυνατούς ρυθμούς με τον Sami Zayn να περνάει από Blue Thunder Bomb τον Rey Mysterio αλλά να μην κερδίζει τον αγώνα. Έπειτα την επιστροφή του έκανε ο Rob Van Dam, Sgt. Slaughter, Hurricane, καθώς και ο Kurt Angle για να αποσπάσουν την προσοχή του Zayn και να ενθουσιαστεί ο κόσμος. Έπειτα ο Rey Mysterio πέρασε από το 619 τον Sami Zayn και κέρδισε τον αγώνα αφού πρώτα εκτέλεσε το Five Star Frog Splash όπου το αφιέρωσε στον αγαπημένο του φίλο, RVD.


—  24/7 Championship

Νωρίτερα στα παρασκήνια ο 24/7 τίτλος πέρασε από πολλά χέρια μέχρι που κατέληξε στην Alundra Blayze. Έτσι η νέα 24/7 Champion και WWE Hall of Famer εμφανίστηκε στην αρένα για να πετάξει τον τίτλο μέσα σε ένα κάδο με σκουπίδια. Εκείνη την στιγμή ακούστηκε η μουσική του DiBiase, με τον "Million Dollar Man" Ted DiBiase να έρχεται κοντά στο announce table για να κάνει μια συμφωνία με την πρωταθλήτρια. Η Alundra αντάλλαξε τον τίτλο της για μερικά δολάρια του DiBiase, με τον WWE Hall of Famer να κερδίζει το 24/7 Championship. Αποχωρώντας με την λιμουζίνα του, ο DiBiase έχασε τον τίτλο του καθώς δέχτηκε το pinfall από τον Drake Maverick.

—  AJ Styles vs. Seth Rollins

Πολύ ωραίος, δυνατός, και γρήγορος ήταν ο αγώνας ανάμεσα σε δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του WWE σήμερα, AJ Styles και Seth Rollins. Κατά την διάρκεια του αγώνα οι Club επιχείρησαν να επιτεθούν στον Rollins, αλλά εμφανίστηκαν οι D-Generation-X (Shawn Michaels & Triple H) για να σώσουν τον Architect και να συνεχιστεί κανονικά η ροή του αγώνα. Στο τελείωμα ο Rollins πήγε να εκτελέσει το Stomp αλλά ο Gallows του άρπαξε το πόδι και ο αγώνας έληξε με Disqualification υπέρ του Seth.


Σε δεύτερη προσπάθεια οι DX βρήκαν μπελάδες διότι παραλίγο να δεχτούν την επίθεση με καρέκλες από τους Club, αλλά για καλή τους τύχη εμφανίστηκαν οι Road Dogg, X-Pac, Kevin Nash, και Razor Ramon για να παρέμβουν στο segment. Οι Legends μαζί με τον Seth Rollins κατάφεραν να απομακρύνουν από το ρινγκ τους The Club με τον Rollins να λέει το γνωστό "If you not down with that we got two words for Ya... SUCK IT!".


—  Κατά την διάρκεια του σόου εμφανίστηκε ο Mick Foley για να δει την εξέλιξη του WWE μετά τον ερχομό του 24/7 Championship. Αφού έκανε ένα promo αποφάσισε να θυμηθεί μια παλιά στιγμή, όπου είχε κατακτήσει το WWE Championship πίσω στην Attitude Era. Όμως, τα φώτα έσβησαν και ο ήχος σταμάτησε. O Bray Wyatt εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον "Hardcore Legend" σπέρνοντας για 2η σερί εβδομάδα τον τρόμο.


—  A Moment of Bliss

Στα σύντομα είδαμε και το "A Moment of Bliss" με καλεσμένη την RAW Women's Champion. Η Becky Lynch δεν πρόλαβε να μιλήσει διότι η Natalya την σταμάτησε και είχαμε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο. Όλα κράτησαν μέχρι που ξέσπασε καυγάς, με τους διαιτητές να κάνουν παρέμβαση για να τις σταματήσουν.


—  O Strowman διέλυσε έναν τοπικό παλαιστή περνώντας τον από Big Boot και στην συνέχεια Chokeslam για να πάρει την νίκη.

—  Και περάσαμε στο μεγάλο main event της βραδιάς όπου είδαμε όλους τους WWE Legends στην σκηνή εισόδου να υποδέχονται τους θρυλικούς Ric Flair και Hulk Hogan. Ο "Hulkster" μίλησε με όμορφα λόγια για τον κόσμο μιας και βρισκόταν στην Πόλη του. Λίγο αργότερα ο Steve Austin έκανε την επιστροφή του με τον κόσμο να τρελαίνεται και να φωνάζει "WHAT?" κατά την διάρκεια του promo του Austin. O Stone Cold μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους καλούς τους φίλους που βρισκόντουσαν εκεί την ίδια στιγμή, ενώ δεν παρέλειψε να πιει και μπύρες μαζί τους επάνω στο ρινγκ. Το επεισόδιο έκλεισε με τον Austin και όλους τους WWE Legends να πίνουν μπύρες στο ρινγκ σε μια όμορφη και συγκινητική στιγμή που ξύπνησε στιγμές του παρελθόντος.




Αποτελέσματα RAW Reunion 2019:

  • Oι Usos κέρδισαν τους Revival
  • Οι Viking Raiders νίκησαν τους Zack Ryder & Curt Hawkins
  • Ο Roman Reigns κέρδισε τον Samoa Joe
  • Ο Rey Mysterio νίκησε τον Sami Zayn
  • Ο Seth Rollins κέρδισε τον ΑJ Styles
  • O Braun Strowman νίκησε τον Randy Rowe

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη