Νοσταλγία…


Μερικές φορές είναι καλό να γίνονται τέτοια επεισόδια σαν το χθεσινό, παλιά συνηθίζαμε να βλέπουμε μεγάλες μορφές στην τηλεόραση, αλλά δυστυχώς τα χρόνια πέρασαν και οι γενιές άλλαξαν. Όλοι οι θρύλοι δεν είναι σε θέση να εμφανίζονται συχνά στην τηλεόραση.

Εμείς έχουμε μια απορία. Θα περάσουν ποτέ ξανά από το WWE τέτοιες θρυλικές-χαρισματικές μορφές σαν τους Hulk Hogan, Ric Flair, Steve Austin;

Η παραπάνω εικόνα ανέβηκε και στην σελίδα μας στο Facebook, ήταν με διαφορά η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς. Όλοι οι συντάκτες του Ringside House ενθουσιαστήκαμε πάρα πολύ βλέποντας τον Hogan να βρίσκεται στην πόλη του και ο κόσμος να τον αποθεώνει με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη ο θρυλικός Ric Flair, δεν χωράνε λόγια για τον 16-φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Έχει περάσει τόσα πολλά εντός και εκτός ρινγκ που μόνο μια λέξη αρκεί: σεβασμός.

Βλέποντας το RAW Reunion 2019, μας δημιουργήθηκε η εξής απορία που σημειώσαμε παραπάνω. Αυτή την στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν αρκετά ταλέντα που έχουν μέλλον, αλλά δυστυχώς δεν έχουν αυτό το χάρισμα, αυτό τον χαρακτήρα όπου είχαν οι παλαιστές των 80's - 90's.

Σίγουρα το Pro Wrestling έχει εξελιχθεί αρκετά, εντός και εκτός WWE, αλλά αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή είναι ο χαρακτήρας στους Superstars. Έβλεπες τότε τον Hogan να βγαίνει στο ρινγκ και να διασκεδάζει τον κόσμο. Τον Ric Flair να κάνει τα απίστευτα promos στην τηλεόραση τα οποία μέχρι και σήμερα αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς παλαιστές. Τον Steve Austin, τον Undertaker, και πολλούς άλλους όπου είχαν τον δικό τους χαρακτήρα στην τηλεόραση. Τους έβλεπες και ήξερες ότι ο κάθε ένας έχει τον ρόλο του, γνώριζες ποιος είναι Heel και ποιος είναι Face. Μέχρι και ο John Cena με τον Randy Orton είχαν ένα ξεχωριστό χάρισμα από το ντεμπούτο τους στο WWE.

Και για να λέμε την αλήθεια δεν αποτελεί αποκλειστικά ευθύνη του WWE. Όταν ένας παλαιστής δεν έχει χάρισμα αλλά είναι αρκετά ταλαντούχος στο ρινγκ, τότε ο ίδιος θα πρέπει να κάνει κάτι για να αναπτύξει τον χαρακτήρα του και να κερδίσει τα βλέμματα του κόσμου. Άλλωστε, το έχει πει και ο ίδιος ο Undertaker σε συνέντευξή του: "Το σοβαρό πρόβλημα στο Pro Wrestling σήμερα είναι ο χαρακτήρας. Δεν υπάρχει ο χαρακτήρας. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το Heel από τον Face."


Το μόνο σίγουρο είναι πως μας λείπουν οι παλιές μέρες και παραμένει αμφίβολο το αν θα ξαναζήσουμε τέτοιες εποχές...

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη