RAW 15/07/2019: Μπαίνουν οι βάσεις για το SummerSlam!


Στο πρώτο επεισόδιο του Raw μετά το Extreme Rules 2019, είδαμε τον Seth Rollins να φεύγει νικητής από το Cross-Branded All-Star Top 10 Battle Royal, και να κερδίζει έναν επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Brock Lesnar στο SummerSlam. Μεταξύ άλλων, την επιστροφή του στο ρινγκ έκανε και επίσημα ο Bray Wyatt σπέρνοντας τον τρόμο.


  Το κόκκινο σόου άνοιξε από τον Paul Heyman και τον νέο Universal Champion, Brock Lesnar! Ο μάνατζερ του πρωταθλητή ανέφερε ότι είχε προειδοποιήσει τον κόσμο από την περασμένη Δευτέρα πως ο Brock Lesnar αυτή την Κυριακή θα έφευγε από το Extreme Rules ως Universal Champion. Έπειτα ανακοίνωσε ένα Cross-Branded All-Star Top 10 Battle Royal, ανακοινώνοντας τα ονόματα που θα λάβουν μέρος για να πάρουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τον "Beast Incarnate" στο μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού. Τα ονόματα ήταν οι: Seth Rollins, Randy Orton, Roman Reigns, Braun Strowman, Rey Mysterio, Baron Corbin, Bobby Lashley, Sami Zayn, Big E, και Cesaro.


—  2-Out-of-3 Falls Six-Man Tag Team Match

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς ο Ricochet μαζί με τους Usos ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την ομάδα των Revival και Robert Roode. Το 1-0 ήρθε για την ομάδα των babyfaces με πρωταγωνιστή τον Ricochet όπου έκανε το pinfall στον Scott Dawson. Λίγα δευτερόλεπτα μετά οι heels απάντησαν, με τον Dawson να κάνει το 1-1 μετά από Face First στον Jimmy Uso. Την τελευταία κουβέντα είπε ο Ricochet όπου πέρασε από το 630 τον Robert Roode για να δώσει την νίκη στην ομάδα του. Όταν ο αγώνας έληξε οι Club ήρθαν στην αρένα και διέλυσαν τους νικητές δείχνοντας την ανωτερότητά τους.


—  The Viking Raiders vs. Vinny Gruner & Jackson James

Σε έναν σύντομο αγώνα οι Viking Raiders κέρδισαν εύκολα δύο local competitors μετά από την γνωστή τους τελειωτική κίνηση, Viking Experience. Βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, θα πρέπει οι δυο τους να τα βάζουν με δυνατότερες ομάδες και όχι με τοπικούς παλαιστές.


—  Cedric Alexander vs. Drew McIntyre

Σε επίσης έναν σύντομο αγώνα, ο Cedric Alexander πήρε την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του επικρατώντας του Drew McIntyre μετά από ένα έξυπνο Roll-Up. Ο "Scottish Psychopath" ήθελε να πάρει το αίμα του πίσω μετά τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, όπου ο Alexander ήταν κρυμμένος πίσω από τον ρόλο ενός σκουπιδιάρη με μια μάσκα (σχετικό θέμα).


—  Samoa Joe vs. Finn Balor

Στα παρασκήνια ο Finn Balor έδειξε αποφασισμένος να ανέβει ξανά στην κάρτα και να πάρει πίσω το Intercontinental Championship, αλλά ο Samoa Joe φάνηκε να είχε διαφορετική άποψη καθώς κέρδισε τον Balor με ένα έξυπνο Roll-Up. Όταν ο αγώνας τελείωσε η μουσική χαμήλωσε και τα φώτα έκλεισαν σιγά-σιγά. Από το πουθενά εμφανίστηκε ο Bray Wyatt και πέρασε από το Sister Abigail τον Finn Balor κάνοντας δυναμικά την επιστροφή του στα ρινγκ.


—  Zack Ryder vs. Mike Kanellis

Μια σημαντική νίκη θα λέγαμε πήρε ο Zack Ryder αυτή την εβδομάδα, καθώς επικράτησε του Mike Kanellis μέσα σε δευτερόλεπτα, αφού πρώτα τον χτύπησε με το Rough Ryder. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ψυχολογικός πόλεμος ανάμεσα στο ζευγάρι Mike & Maria Kanellis συνεχίζεται, καθώς η Maria επέμενε να βγει στο ρινγκ να αντιμετωπίσει αυτή τον Ryder, διότι θεωρούσε τον σύντροφό της ανίκανο. Από την άλλη ο Mike δεν την άφηνε διότι είναι έγκυος. Η γενική κατάσταση ήταν κάτι σαν σόου της Αννίτα Πάνια.


—  The Club vs. The Lucha House Party

Σε επίσης έναν σύντομο αγώνα η ομάδα των Club πήρε την νίκη απέναντι στους Lucha House Party, όταν ο AJ Styles υπέταξε τον Kalisto με το Calf Crusher.

—  Fatal 4-Way Elimination Match

Οι Natalya, Naomi, Carmella, και Alexa Bliss πάλεψαν για μια θέση κόντρα στην RAW Women's Champion για το επερχόμενο SummerSlam σε ένα Fatal 4-Way Elimination Match. Στην αρχή η Bliss πέρασε από Roll-Up την Carmella για την αποκλείσει από τον αγώνα, έπειτα η Natalya απέκλεισε την Naomi με τον ίδιο τρόπο, ενώ λίγο αργότερα η Natalya με το Sharpshooter ανάγκασε την Bliss να τα παρατήσει και να κερδίσει έναν σημαντικό αγώνα, όπου θα πάρει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την Becky Lynch. Αργότερα είχαμε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην Natalya και την πρωταθλήτρια η οποία παρακολουθούσε τον αγώνα έξω από το ρινγκ.


—  The Miz TV

Καλεσμένος στο εβδομαδιαίο MizTV ήταν ο Dolph Ziggler, ο οποίος μάλιστα έβγαζε αρκετή δόση ειρωνείας απέναντι στον "A-Lister" και κάπου εκεί άναψαν τα αίματα. Ο Miz του είπε πως εφόσον έχει τα προβλήματά του με τον Kofi Kingston και τον Kevin Owens, τότε δεν έχει καμία θέση να βγάζει την πίκρα τους σε άλλους. Ο Miz επίσης ανέφερε πως προτιμάει να μην έχει θέση στο Extreme Rules, παρά να χάσει από τον Owens μέσα σε 17 δευτερόλεπτα, πετώντας την σπόντα στον Ziggler. Οι δυο Superstars αντάλλαξαν κάμποσες κουβέντες, μέχρι ο Dolph να πιάσει το όνομα της Maryse. Εκείνη την στιγμή ο Miz του επιτέθηκε και τον ξεφορτώθηκε από το ρινγκ.


—  Drake Maverick vs. R-Truth - 24/7 Championship Match

O 24/7 Champion μαζί με την αγαπημένη του, έκλεισαν μια θέση σε ένα ξενοδοχείο για να περάσουν μια ρομαντική νύχτα μαζί μακριά από το WWE και το άγχος του να είσαι πρωταθλητής. Βέβαια, δεν γνώριζαν πως στο ξενοδοχείο βρισκόταν και ο R-Truth ο οποίος είχε μαζί του έναν διαιτητή. Μέσα σε όλα ο Truth κατάφερε να μπει στο δωμάτιο του Maverick και να του κάνει το pinfall για να κερδίσει το 24/7 Championship ξανά.


—  Cross-Branded All-Star Top 10 Battle Royal

Ο αγώνας είχε αρκετή δράση, αλλά στο τελείωμα ο Seth Rollins ήταν αυτός που πήρε την νίκη αφού κατάφερε να αποκλείσει τους Braun Strowman, Roman Reigns, και τελευταίο τον Randy Orton αφού πρώτα τον πέρασε από ένα δυνατό Stomp. Όταν η αναμέτρηση έκλεισε ακολούθησε μια λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ Rollins - Heyman, με τον Lesnar να προσπαθεί να επιτεθεί με την καρέκλα στον "Architect" αλλά τελικά να αποχωρεί χωρίς να κάνει κάποια κίνηση.


Αποτελέσματα RAW 15/07/2019:

  • Οι Ricochet & The Usos νίκησαν τους Revival & Robert Roode
  • Οι Viking Raiders νίκησαν τους Vinny Gruner & Jackson James
  • Ο Cedric Alexander νίκησε τον Drew McIntyre
  • Ο Samoa Joe κέρδισε τον Finn Balor
  • Ο Zack Ryder κέρδισε τον Mike Kanellis
  • Οι Club κέρδισαν τους Lucha House Party
  • Η Natalya κέρδισε τις Alexa Bliss, Naomi, και Carmella
  • Ο R-Truth κέρδισε τον Drake Maverick
  • Ο Seth Rollins κέρδισε το Cross-Branded All-Star Top 10 Battle Royal

Δείτε όλο το επεισόδιο εδώ:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη