WWE Extreme Rules 2019: Επιστροφή στις κατακτήσεις!


Στο Extreme Rules 2019 είδαμε τον Brock Lesnar να κάνει το Cash In στον Seth Rollins και να κερδίζει για ακόμη μια φορά το Universal Championship. Μεταξύ άλλων, σπουδαίο αγώνα είδαμε στην έναρξη της βραδιάς με τους Undertaker & Roman Reigns να κερδίζουν τους Shane McMahon & Drew McIntyre.

KICKOFF

—  Intercontinental Championship Match

Στον πρώτο αγώνα του Kickoff είδαμε τον Shinsuke Nakamura να παίρνει την ευκαιρία για το Intercontinental Title απέναντι στον Finn Balor. Σίγουρα οι δυο τους θα μπορούσαν να δώσουν καλύτερο αγώνα, αλλά λόγω του περιορισμένου χρόνου, ο αγώνας είχε σύντομη διάρκεια. Η έκπληξη όμως ήταν η νίκη του Nakamura όπου κατέκτησε τον IC τίτλο για πρώτη φορά στην καριέρα του.


—  Cruiserweight Championship Match

Και ο δεύτερος και τελευταίος αγώνα του Kickoff της βραδιάς, ήταν για το Cruiserweight Championship όπου ο Tony Nese πήρε την ευκαιρία κόντρα στον πρωταθλητή Drew Gulak, με τον Aiden English να είναι στην περιγραφή του αγώνα. Ο Nese είχε αρκετές ευκαιρίες να κερδίσει τον αγώνα, αλλά ο Gulak κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του.


MAIN SHOW

—  No Holds Barred Tag Team Match

Το Extreme Rules 2019 άνοιξε με δυνατούς ρυθμούς, με τον αγώνα No Holds Barred μεταξύ Undertaker & Roman Reigns, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συγκρουστούν με τους Shane McMahon & Drew McIntyre. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο "Big Dog" μαζί με τον "Phenom" κυριολεκτικά διέλυσαν τους Shane & Drew. Επίσης είδαμε αρκετά tags να γίνονται και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο εμφάνιση του Undertaker ήταν κάτι παραπάνω από καλή, μιας και κέρδισε τα "You still got it" chants του κόσμου.


Σε μια στιγμή ο 'Taker πήρε "φωτιά" καθώς έκανε την γνωστή του ποικιλία από κινήσεις, Snake Eyes - Big Boot, ενώ κατέβηκε κάτω από το ρινγκ για να καθαρίσει το τραπέζι των σχολιαστών και να περάσει από Last Ride τον Shane. Για κακή του τύχη όμως ήρθε ο Elias και τον χτύπησε πισώπλατα με την κιθάρα του. Η ομάδα των heels ήταν 3 και είχαν ξεκάθαρα το προβάδισμα, έτσι οι Drew & Elias βοήθησαν τον Shane να περάσει τον "DeadMan" μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών με μια όμορφη πτώση από την κορυφή του ρινγκ.


Η επίθεση κατά του Undertaker δεν σταμάτησε, καθώς οι Elias & Drew πήραν έναν κάδο και τον τοποθέτησαν στην γωνία του ρινγκ όπου βρισκόταν ο αδύναμος 'Taker, με τον Shane να τον χτυπάει με ένα δυνατό Coast-To-Coast. Όμως, από το πουθενά, ο "Phenom" σηκώθηκε από το ρινγκ και εκτέλεσε Chokeslam στους Elias & Shane, ενώ ο Reigns έσωσε τελευταία στιγμή τον 'Taker από το Claymore Kick του McIntyre. Έπειτα ο Undertaker πέρασε από το Tombstone Piledriver και έφερε την νίκη στην ομάδα του μετά από μια άποψη συνεργασία με τον Roman Reigns. Θεαματικός αγώνας, και πολλά μπράβο στους Undertaker & Shane για την απόδοση τους.


—  RAW Tag Team Championship Match

Στον αγώνα για τους ομαδικούς τίτλους του κόκκινου σόου, είδαμε τους Revival να δοκιμάζουν διάφορες "βρώμικες" αλλά και έξυπνες τακτικές απέναντι στους Usos και τον διαιτητή του αγώνα, που τους έφερε μάλιστα την νίκη αφού πρώτα πέρασαν από το Shutter Machine τον Jimmy Uso.


—  Aleister Black vs. Cesaro

Ο άνθρωπος που επέλεξε να αντιμετωπίσει τον Aleister Black δεν ήταν άλλος από τον Cesaro. Ο αγώνας μεταξύ των δύο ταλαντούχων παλαιστών ήταν πολύ καλός και είχε γρήγορους ρυθμούς, πράγμα που βοήθησε στην διάρκεια του αγώνα, ένα Black Mass όμως ήταν αρκετό για την νίκη του Aleister κόντρα στον "Swiss SuperMan".


—  SmackDown Women's Championship Match

Ο επόμενος αγώνας ήταν το γνωστό Handicap Match ανάμεσα στις Nikki Cross & Alexa Bliss κόντρα στην Bayley. Το έργο ήταν δύσκολο για την πρωταθλήτρια καθώς ήταν ολομόναχη και δεν είχε υποστήριξη από δεύτερο άτομο, ωστόσο μέσα σε ένα ματς που κράτησε 15 λεπτά κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και να κερδίσει τον αγώνα έπειτα από ένα Elbow Drop στην Cross.


—  Last Man Standing Match

Και η μεγάλη στιγμή για τον αγώνα ανάμεσα στους Strowman & Lashley έφτασε. Ο αγώνας οδηγήθηκε κατευθείαν εκτός ρινγκ με τον Braun να χτυπάει τον Lashley επάνω σε διάφορα αντικείμενα, με τον δεύτερο να απαντάει περνώντας τον μέσα από Spear. Έπειτα ο Lashley χτύπησε με την ατσάλινη σκάλα τον Braun, αλλά ο γιγαντόσωμος παλαιστής σηκώθηκε στα 4 μετρήματα του διαιτητή.


Αργότερα, ο Lashley πέρασε μέσα από το barricade τον Strowman, με τους δύο Superstars να περνάνε από όλα τα σημεία της αρένας και μάλιστα να κερδίζουν τα "This is awesome" chants του κοινού. Στο τελείωμα του αγώνα ο Braun πέρασε από Powerslam τον Bobby από ένα υψηλό σημείο του σταδίου δημιουργώντας έτσι το highlight του αγώνα. Προφανώς και ο Strowman κέρδισε μετά από αυτό.


—  SmackDown Tag Team Championship Match

Πολύ καλός ήταν ο αγώνας ανάμεσα στις 3 ομάδες για τους SD Tag Team τίτλους! Οι Heavy Machinery έκαναν εξαιρετική εμφάνιση αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση τόσο καλή σαν αυτή των New Day, με τον Big E να φέρνει την νίκη στην ομάδα του αφού πρώτα διέλυσε με ένα δυνατό Clothesline τον Daniel Bryan, και μετέπειτα ο Xavier Woods έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το Midnight Hour. Για 6η φορά στην καριέρα τους πρωταθλητές οι New Day!



Όταν η αναμέτρηση τελείωσε και οι νέοι πρωταθλητές πήγαν να δώσουν συνέντευξη, ο Paul Heyman άρπαξε το μικρόφωνο και βγήκε στην σκηνή εισόδου για να προειδοποιήσει ότι απόψε ο Brock Lesnar θα κάνει το Cash-In και θα στεφθεί WWE ή Universal πρωταθλητής.

—  United States Championship Match

Ακολούθησε ο αγώνας για το US Title με τον AJ Styles και τους Gallows & Anderson να κατεβαίνουν στο ρινγκ για τον αγώνα του "Phenomenal One". Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο καθώς οι Club επιτέθηκαν στον αβοήθητο πρωταθλητή αφήνοντάς του λίγες δυνάμεις για το υπόλοιπο του αγώνα. Όταν ο Ricochet ανέβηκε στο 3ο σχοινί για να τελειώσει το ματς, ο Gallows τον έριξε διότι ο διαιτητής ήταν απασχολημένος με τον Anderson. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Styles να περάσει με Styles Clash από το δεύτερο σχοινί τον "One And Only" για να στεφθεί για 3η φορά στην καριέρα του United States Champion.


—  Kevin Owens vs. Dolph Ziggler

Ο Kevin Owens πριν τον αγώνα έκανε μερικές δημοσιεύσεις στο Twitter όπου εξέφρασε τα παράπονά του για την κάρτα αγώνων του Extreme Rules, λέγοντας ότι υπάρχουν αρκετοί παλαιστές που δεν συμμετέχουν στο Pay-Per-View, ενώ ο Shane McMahon συμπεριλαμβάνεται κανονικά. Ο Ziggler όταν έφτασε στο ρινγκ χαστούκισε τον Owens, έτσι ο "KO" θύμωσε και πέρασε από Stunner τον Ziggler για να πάρει μια νίκη μέσα σε... κλάσματα δευτερολέπτων. Μετά τον αγώνα ο Owens πήρε το μικρόφωνο και έβρισε τον Shane McMahon.


—  WWE Championship Match

Στο WWE Title Match είδαμε έναν Samoa Joe που ήθελε να φανερά να πάρει εκδίκηση από τον Kofi Kingston, βάζοντάς του το μεσαίο δάχτυλο ανάμεσα στα ατσάλινα σκαλοπάτια, πατώντας το με δύναμη. Από το πουθενά όμως, ο Kofi Kingston πέρασε από Trouble In Paradise τον Samoa Joe και παρέμεινε WWE Champion. Έτσι οι New Day αποχώρησαν από την αρένα με τους SmackDown Tag Team τίτλους και το WWE Title μαζί τους.


—  Extreme Rules Mixed Tag Team Match

Και φτάσαμε στο Main Event της βραδιάς, όπου οι Seth Rollins & Becky Lynch υπερασπίστηκαν τους τίτλους τους κόντρα στην ομάδα των Baron Corbin & Lacey Evans, σε ένα Extreme Rules Mixed Tag Team Match. Στον αγώνα είδαμε να χρησιμοποιούνται αρκετές φορές αντικείμενα όπως οι καρέκλες και τα kendosticks, μέχρι που ο Rollins αποφάσισε να ανεβάσει στο ρινγκ ένα τραπέζι για να μπούμε περισσότερο στο κλίμα του Extreme Rules.


Επίσης μερικά από τα highlights του αγώνα, ήταν το Double Chokeslam των Corbin & Evans στους πρωταθλητές, με το ζευγάρι των Rollins & Lynch να απαντάει με Double Suplex στην σκηνή εισόδου. Αργότερα, οι πρωταθλητές έκαναν την χρήση των 2 τραπεζιών με την Becky Lynch να περνάει μέσα από το τραπέζι την Lacey Evans με Leg Drop, ενώ την ίδια στιγμή ο Seth Rollins να περνάει τον Baron Corbin από Splash.


Βέβαια, λίγο αργότερα ο Corbin ξεπέρασε κάθε όριο αφού χτύπησε την Becky με End of Days, όπου αυτό εξαγρίωσε τον Rollins και πέρασε όχι από 1 αλλά... από 3 συνεχόμενα Stomps τον Corbin για να πάρει την νίκη. Από την δική της πλευρά, η Evans φανερά τρομαγμένη αποχώρησε από το ρινγκ αφήνοντας τον Corbin αβοήθητο, έτσι ήρθε και η ήττα.


Μετά τον αγώνα η μουσική του Brock Lesnar ακούστηκε και η υπόσχεση που έδωσε ο Paul Heyman έπιασε τόπο. Ο Mr. Money In The Bank κατέβηκε στην αρένα και πέρασε από μερικά Suplex τον Seth Rollins. Στην συνέχεια ο Heyman έδωσε το briefcase στον διαιτητή και εκείνος ανακοίνωσε ότι ο "Beast Incarnate" εξαργυρώνει την βαλίτσα για το Universal Championship. Ο Lesnar πολύ απλά, όπως άλλωστε συνηθίζει, με ένα F-5 στέφθηκε Universal Champion.


Αποτελέσματα Extreme Rules 2019:

  • Ο Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Finn Balor
  • Ο Drew Gulak νίκησε τον Tony Nese
  • Οι Undertaker & Roman Reigns κέρδισαν τους Shane McMahon & Drew McIntyre
  • Οι Revival επικράτησαν των Usos
  • Ο Aleister Black νίκησε τον Cesaro
  • Η Bayley νίκησε τις Alexa Bliss & Nikki Cross
  • O Braun Strowman κέρδισε τον Bobby Lashley
  • Οι New Day κέρδισαν τους Daniel Bryan, Rowan, και Heavy Machinery
  • O AJ Styles νίκησε τον Ricochet
  • Ο Kevin Owens νίκησε τον Dolph Ziggler
  • Ο Kofi Kingston επικράτησε του Samoa Joe
  • Οι Seth Rollins & Becky Lynch επικράτησαν των Baron Corbin & Lacey Evans
  • O Brock Lesnar κέρδισε τον Seth Rollins

Δείτε όλο το Pay-Per-View εδώ:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη