Το WWE απέλυσε σεναριογράφο επειδή αναφέρθηκε το όνομα του Vince σε λόγο στο Hall Of Fame


Όλοι γνωρίζουμε ό,τι ο Vince McMahon έχει ένα δικό του σκεπτικό και μια δική του ιδεολογία για το οτιδήποτε συμβαίνει στο WWE. Όμως, δεν του αρέσει να ακούει το όνομα του κατά την διάρκεια του Hall Of Fame, για αυτό άλλωστε διαλέγει πολύ προσεκτικά ποιους θα εντάξει κάθε χρόνο.

Δυστυχώς όμως, ένας σεναριογράφος του WWE εν ονόματι Robert Evans απολύθηκε από την εταιρία την ημέρα της τελετής του Hall Of Fame. Ο λόγος ήταν γιατί ο συγκεκριμένος σεναριογράφος διαμόρφωσε τον λόγο του Bret Hart, στον οποίο έγινε αναφορά στον Vince McMahon.

Υπάρχει ένας κανόνας στο WWE, ο οποίος αναφέρει ό,τι δεν θα γίνεται αναφορά στο όνομα του Vince McMahon κατά την διάρκεια του Hall Of Fame. Ο Evans λοιπόν, κατάφερε να εξοργίσει τον Mr McMahon με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για τον λόγο τον οποίο ετοίμασε και να διαβεί την πόρτα της εξόδου.

Ωστόσο, την νύχτα του Hall Of Fame, οι DX ανέφεραν το όνομα του Vince McMahon σε πολλές περιπτώσεις. Απορούμε κιόλας αν οι ίδιοι κατάλαβαν ό,τι ένας άνθρωπος απολύθηκε λόγω της αναφοράς του ονόματος Vince McMahon. Επίσης, έκαναν αστεία αναφέροντας πως ο Vince McMahon δεν μπορεί να τους απολύσει, ειδικότερα τον Billy Gunn, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται για μια καινούργια εταιρία(AEW).




Για το Ringside House,
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη