Billy Graham: "Ο Kofi πρέπει να πάρει στεροειδή, όπως έκαναν και οι John Cena & Batista"


Συνεχίζει το ίδιο βιολί ο Superstar Billy Graham στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου τις τελευταίες εβδομάδες έχει ξεκινήσει διαδικτυακό... δράμα κόντρα στον Kofi Kingston και το WWE Championship.

Συγκεκριμένα έκανε μια ακόμη δημοσίευση όπου ανέφερε πως ένα πρωταθλητής θα πρέπει να έχει σώμα σαν του John Cena και του Batista, και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να κάνει χρήση στεροειδών. Αρκετοί οπαδοί διαφωνούν με τα λεγόμενα του Graham, αλλά δεν του καίγεται καρφί για όσα πιστεύουν οι άλλοι διότι είναι παλαιστής παλαιάς γενιάς και έχει διαφορετική οπτική εικόνα για το πως δουλεύει σήμερα η εταιρία με έναν παγκόσμιο πρωταθλητή.

Επίσης, ο Superstar Billy Graham τόνισε πως προσπάθησε ο ίδιος να παροτρύνει τον Kingston να πάρει αναβολικά για να φτιάξει το σώμα του, αλλά ποτέ δεν του είπε να το παρακάνει όπως έκανε κι αυτός μερικά χρόνια πριν.

Μεταξύ άλλων, ο Graham ανέφερε ονόματα όπως τους Chris Masters και Bobby Lashley οι οποίοι δεν έγιναν ποτέ παγκόσμιοι πρωταθλητές, λέγοντας πως του έλειπε το χάρισμα ενώ είχαν το τέλειο σώμα για να το πετύχουν.

Κάτι επίσης που ανέφερε και ξεσήκωσε αντιδράσεις, ήταν το εξής:

Ο Grant Heller είχε δίκιο όταν ανέφερε πως ζούμε στην εποχή του μικρού άνδρα. Πάνω απ' όλα ευχαριστώ τον Θεό που έζησα στην εποχή που υπήρχαν big guys, ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να αποτελώ μέρος αυτής της κωμωδίας.

Ακολουθούν και μερικές αναρτήσεις από τον επίσημο λογαριασμό του:









για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη