SmackDown LIVE 15/01/2019: Η τούρτα στο κεφάλι!


Στο εβδομαδιαίο SmackDown LIVE είδαμε κυρίως επίδειξη δύναμης λίγο πριν το ραντεβού της Becky Lynch και της Asuka στο Royal Rumble. Καθώς και ένα σπέσιαλ πάρτι για τα γενέθλια του Shane McMahon, αφιερωμένο από τον συνεργάτη του, The Miz. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.


Το επεισόδιο άνοιξε από την Becky Lynch η οποία μίλησε για την Asuka. Η πρωταθλήτρια βρισκόταν στο επεισόδιο και έκανε την εμφάνισή της για να απαντήσει στα προκλητικά λόγια της Lynch. Ενώ οι δύο αντίπαλες για το Royal Rumble συζητούσαν, το δίδυμο από την Αυστραλία, Peyton Royce and Billie Kay, τις σταμάτησαν για να δηλώσουν συμμετοχή στο επερχόμενο Women's Royal Rumble Match ενώ ανέφεραν πως στη συνέχεια θα κατακτήσουν τα WWE Tag Team Women's Titles. Η Becky Lynch απάντησε προκαλώντας μία από τις δύο σε αγώνα την ίδια στιγμή.


Becky Lynch vs. Peyton Royce

Με την Asuka να βρίσκεται έξω από το ρινγκ και να παρακολουθεί τον αγώνα, το πρώτο ματς της βραδιάς ήταν ανάμεσα στην Becky Lynch και την Peyton Royce. Ο αγώνας ήταν μέτριος έως κακός, και νικήτρια ήταν η Lynch με dis-arm-her.


Αμέσως μετά το ματς η Asuka εισέβαλε στο ρινγκ εκνευρισμένη μιλώντας Ιαπωνικά. Πιθανότατα θα ζητούσε και αυτή αγώνα εναντίον της Billie Kay, για να αποδείξει στην Becky πως μπορεί να κερδίσει σε χρόνο ρεκόρ.

Asuka vs. Billie Kay

Η αναμέτρηση ξεκίνησε την ίδια στιγμή και δεν κράτησε ούτε 3 λεπτά. Νικήτρια ήταν η Asuka χάρις το asuka lock. 


Μετά τον αγώνα οι δύο γυναίκες πήγαν να πιαστούν στα χέρια αλλά ακούστηκε η μουσική του AJ Styles, με τον "Phenomenal" να έρχεται στο ρινγκ και έπειτα να πηγαίνει προς το μέρος που την περασμένη εβδομάδα έκανε την είσοδό του ο Daniel Bryan. Ο Styles ξεκίνησε να μοιράζει μπλουζάκια στους fans του, αλλά ο Bryan προσπάθησε να του επιτεθεί. Τελικά ήρθαν οι security να τους μαζέψουν.


Mustafa Ali vs. Samoa Joe

Ενώ ο Mustafa Ali έκανε την είσοδό του, ο Samoa Joe του επιτέθηκε όταν τον περίμενε στο ρινγκ, έτσι ο αγώνας τους δεν ξεκίνησε ποτέ. Η επίθεση ήταν ασταμάτητη καθώς τον πέταξε επάνω στα κόρνερ του ρινγκ και στο barricade. Έπειτα σε συνέντευξη που έδωσε στα backstage, o "Samoan Submission Machine" ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται και αυτός στο Royal Rumble Match. Ίσως μάθουμε περισσότερα την επόμενη εβδομάδα.


Rey Mysterio vs. Andrade

Στην έναρξη του επεισοδίου ανακοινώθηκε ένας επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στον Rey Mysterio και τον Andrade. Στα του αγώνα οι δύο superstars είχαν εξαιρετική χημεία στο ρινγκ, άλλωστε το έχουν αποδείξει όσες φορές βρίσκονται αντιμέτωποι. Ένα από τα highlights του αγώνα ήταν το powerbomb του Andrade στον Mysterio στο apron. Επίσης είδαμε και μερικά δυνατά χτυπήματα από τον "619" που ακολούθησαν εκτός ρινγκ. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε όταν ο Rey Mysterio χτύπησε με 619 τον Andrade, και η Zalina Vega προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή του διαιτητή για να τον χτυπήσει βρώμικα, έτσι τον πέρασε μέσα από DDT για να πάρει την νίκη ο Andrade. Ο αγώνας κέρδισε τα "this is awesome" chants του κοινού.


Bestie Birthday Bash

Ο Miz οργάνωσε ένα πάρτι για τον Shane McMahon, μιας και ο "Best In The World" είχε τα γενέθλιά του χθες. Στο πρώτο δώρο ο Miz του αγόρασε ένα νέο ζευγάρι από τα αγαπημένα του παπούτσια, jordan. Και το δεύτερο δώρο ήταν ένα βίντεο-αφιέρωμα προς την καριέρα του "Shane O' Mac". Έπειτα όλοι τραγούδησαν για τα γενέθλια του Shane, αλλά τους σταμάτησαν οι Cesaro & Sheamus.


Οι SmackDown Tag Team Champions μίλησαν για τον αγώνα που έχουν μαζί τους στο Royal Rumble, έτσι ο Shane απάντησε στις προκλητικές δηλώσεις του Sheamus προκαλώντας τον να αντιμετωπίσει τον Miz, η πρόκληση έγινε δεκτή και ο ρινγκ άδειασε για να αρχίσει το ματς.


The Miz vs. Sheamus

Ο "A-Lister" αγωνίστηκε με το πουκάμισό του το οποίο μάλιστα κόστιζε 7,000 δολάρια, οπότε αυτό ήταν ένα σημαντικό μειονέκτημα. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Sheamus είχε τον έλεγχο και μπορούσε να κουράσει αρκετά τον Miz. Έπειτα στο τελείωμα ο Cesaro προσπάθησε να χτυπήσει τον Miz αλλά ήρθε ο Shane και τον πέταξε επάνω σε ένα τραπέζι με μία τεράστια τούρτα. Στη συνέχεια ακολούθησε το roll-up από τον Miz στον Sheamus και νικητής έφυγε ο A-Lister.


Μετά τον αγώνα ο Miz αφού τοποθέτησε τον Sheamus στο κόρνερ του ρινγκ, πήρε μία τούρτα και την έφερε κοντά στο πρόσωπό του περιμένοντας τον Shane να τον χτυπήσει με coast to coast καθώς είχε πάρει από νωρίτερα θέση βολής.



Αποτελέσματα SmackDown Live 15/01/2019:

- Η Becky Lynch νίκησε την Peyton Royce
- Η Asuka νίκησε την Billie Kay
- Το "Mustafa Ali vs. Samoa Joe" δεν ξεκίνησε ποτέ
- Ο Andrade κέρδισε τον Rey Mysterio
- Ο Miz κέρδισε τον Sheamus


Δείτε όλο το επεισόδιο πατώντας "κλικ" εδώ:





για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη