RAW 04/01/2016: Σε ρυθμούς Royal Rumble...


Οκτώ αγώνες είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Monday Night Raw, ακόμη είχαμε ανακοινώσεις ενόψει Royal Rumble, επιστροφή του Chris Jericho, την επίθεση του Roman Reigns δέχτηκε για άλλη μια φορά ο Vince McMahon.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε η Stephanie McMahon η οποία διακόπηκε αμέσως από τον Roman Reigns, ο WWE World Heavyweight Champion τόνισε πως εάν ο Mr. McMahon τον εμποδίσει να υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο του, τότε θα καταλήξει στο νοσοκομείο. Επίσης, ανέφερε ο,τι το WWE World Heavyweight Championship είναι κάτι περισσότερο από ένας τίτλος για εκείνον.



Kevin Owens vs. Neville

Στον εναρκτήριο αγώνα του "κόκκινου σόου", ο Kevin Owens μέσα από ένα δυνατό Pop-Up Powerbomb έκλεψε την νίκη απέναντι στον Breakout Star of the Year, Neville. Στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει μια επίθεση στον ηττημένο, όμως ο Intercontinental Champion όπου παρευρέθηκε στο τραπέζι των σχολιαστών, θρυμμάτισε τον "KO" στο Announce Table.



Titus O'Neil vs. Stardust

O Γιγαντόσωμος παλαιστής κατάφερε να πάρει μια σπουδαία επικράτηση στο Monday Night Raw, μετά από έναν καλό σε ορισμένες γραμμές αγώνα, η νίκη ήρθε από το Spinebuster αφού προηγουμένως είχε προηγηθεί ένα δυνατό Disaster Kick του Stardust.



Becky Lynch vs. Charlotte

Πριν γίνει η έναρξη του αγώνα ακολούθησε ένα Promo στα παρασκήνια με τις δύο Divas να υπόσχονται έναν πολύ καλό ματς. Αρχικά, ο Ric Flair με βρώμικο τρόπο (πιάνοντας το πόδι της Becky Lynch) προσπάθησε να δώσει την νίκη στην κόρη του, παρόλα αυτά η "Lass Kicker" με εξίσου ένα έξυπνο Roll-Up, κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη αυτή νίκη. Αφού ο αγώνας έληξε, η Divas Champion χτύπησε πισώπλατα την "αγαπημένη" της φίλη, πραγματοποιώντας ένα σύντομο Heel Turn με τον πατέρα της στο πλευρό της.



Ανακοίνωσε συμμετοχή στο Royal Rumble η Wyatt Family.

Την παρουσία της θα δώσει στο φετινό Royal Rumble η οικογένεια των Wyatts, η ανακοίνωση ήρθε από τον αρχηγό της φαμίλιας, αφού είχε προηγηθεί μια επίθεση στον αγώνα των Big Show & Ryback, με την οικογένεια να τους ισοπεδώνει όλους.



League of Nations vs. The Usos

Μετά από ένα δυνατό αγώνα, η ομάδα των Ευρωπαίων κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στα δίδυμα αδέρφια, με τον Alberto Del Rio να μένει τελευταίος και να εξουδετερώνει ένα από τα δύο αδέρφια για να πάρει την νίκη.



Heath Slater vs. Dolph Ziggler

Με καλύτερο τρόπο δεν θα μπορούσε να μπει η νέα χρονιά για τον Heath Slater και την παρέα του, συγκεκριμένα ο "One Man Rock Band" κέρδισε τον Dolph Ziggler χάρις την βοήθεια της ομάδας του, η οποία αποτελείτε από τους Bo Dallas, Curtis Axel, Adam Rose, και Heath Slater.



Επέστρεψε ο Chris Jericho.

Την επιστροφή του στο WWE πραγματοποίησε ο Chris Jericho ο οποίος διέκοψε τους ομαδικούς πρωταθλητές, New Day για να τους ανακοινώσει την συμμετοχή του στο Royal Rumble Match. Ακόμη χρησιμοποίησε την ατάκα "BOOTY TOOTY BOOTY" για να τους χλευάσει.



The New Day vs. Dudley Boyz & Kalisto

Συνεχίζει να στέκεται στην κορυφή της Tag Team Divison η New Day, αφού επικράτησαν των Dudley Boyz και Kalisto σ' ένα Six-Man Tag Team Match.



WWE World Heavyweight Championship Match
Roman Reigns (c) vs. Sheamus

Με τον Vince McMahon να είναι ο Special Guest Referee, τα αργά χτυπήματα και η βρώμικη διαιτησία, δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τον Roman Reigns να επιβληθεί με Spear κόντρα στον Sheamus για να παραμείνει WWE World Heavyweight Champion, προηγουμένως το αφεντικό της εταιρίας δέχτηκε ένα "χεράκι" ξύλο από τον Powerhouse, ενώ ισχυρό Superman Punch δέχτηκε ο Scott Armstrong από τον "Samoan Badass".



Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη