WWE Clash of Champions 2019: "Fiend" ο τρομερός


Το Clash of Champions 2019 έφτασε στο τέλος του και πάνω κάτω, είχαμε τα αποτελέσματα, τα οποία πολλοί περιμέναμε. Είδαμε αλλαγές τίτλων, είδαμε ωραίους αγώνες, είδαμε μια μεγάλη επιστροφή και φυσικά, όπως περιμέναμε, ο Bray Wyatt έκανε την τρομερή του εμφάνιση. Αλλά ας μην μιλάμε άλλο, λέγοντας πολλά λόγια και ας πούμε τι συνέβη αναλυτικά στο PPV, που έλαβε χώρα στην Charlotte της Βόρειας Καρολίνας.

KICKOFF SHOW

- Το πρώτο ματς που είδαμε στο Kick-Off show και που άνοιξε την βραδιά, ήταν το triple threat μεταξύ του Cruiserweight Champion Drew Gulak, του Humberto Carilllo και του Lince Dorado. O αγώνας ήταν διασκεδαστικός ανά διαστήματα και ο Carillo άγγιξε την νίκη, όμως μετά την εκτέλεση του finisher του, ο Gulak εκμεταλλεύτηκε την συγκυρία, πέταξε στο ring post τον Humberto, έκανε το pin στον Dorado και διατήρησε το Cruiserweight Championship γύρω από την μέση του.


- Στην συνέχεια, λίγο πριν ξεκινήσει το main show, προς έκπληξη όλων, ο AJ Styles υπερασπίστηκε το US Championship του απέναντι στον Cedric Alexander. Ο αγώνας ήταν σύντομος, αλλά είχε τρελή ένταση, λόγω του γρήγορου ρυθμού του. Ο Alexander λίγο κόντεψε να πάρει την νίκη, αλλά η εμπειρία του Styles και το Styles Clash επέτρεψαν στον πρωταθλητή να διατηρήσει τον τίτλο του. Μετά τον αγώνα, οι Gallows & Anderson μπήκαν στο ring και διέλυσαν τον διεκδικητή, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα και στους υπόλοιπους αντιπάλους τους.

MAIN SHOW


- Το πρώτο ματς του main show ήταν αυτό για τα RAW Tag Team Championships, όπου οι Seth Rollins & Braun Strowman έπρεπε να υπερασπιστούν τους τίτλους τους απέναντι στους Robert Roode & Dolph Ziggler. Η συνεργασία των δύο αντιπάλων στο main event της βραδιάς πήγαινε καλά, μέχρι που ο Strowman πέταξε από λάθος του, τον Roode επάνω στον Rollins. O Ziggler έβγαλε τον Strowman εκτός ring και ο Roode εκτέλεσε τον Rollins με το Glorious DDT. Η ομάδα των Ziggler & Roode κέρδισε τους RAW Tag Team τίτλους. Μετά το ματς, ο Strowman έφυγε νευριασμένος και απογοητευμένος στα αποδυτήρια και υποσχέθηκε ότι θα κερδίσει τον Rollins.

- Στην συνέχεια η Charlotte αντιμετώπισε την Bayley για το SmackDown Women's Championship της δεύτερης. Η Charlotte είχε την υποστήριξη του κοινού, αλλά η Bayley εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε βγάλει το προστατευτικό από το ring post, έριξε την Charlotte εκεί, έκανε γρήγορα το cover και πήρε την νίκη.

- Η Revival, έπειτα αντιμετώπισε τους Xavier Woods & Big E σε ένα ματς για τa SmackDown Tag Team Championships. Μετά από έναν καλό αγώνα, οι Revival έκαναν το Shatter Machine στον Woods και έπειτα ο Dawson έκανε το μέλος της New Day να παραιτηθεί με μια ειδική λαβή στο πόδι του. Η Revival έγινε η νέα πρωταθλήτρια ομάδα του SmackDown Live.

- Στην συνέχεια, αφού είχαμε ένα backstage segment, όπου οι Alexa Bliss & Nikki Cross έδιναν συνέντευξη αλλά διακόπηκαν από τον  R-Truth, η ομάδα των παραπάνω αντιμετώπισε τις Mandy Rose & Sonya Deville για τα Women's Tag Team Championships. Τον αγώνα, διέκοψε για λίγο ο Truth, ο οποίος έτρεξε στο ring και μάλιστα παραλίγο να χάσει το 24/7 Championship από την Alexa Bliss. Στα του tag αγώνα, η Nikki Cross πήρε την μεγάλη νίκη και διατήρησε τους τίτλους για αυτήν και την Alexa.


- Η συνεργασία Shinsuke Nakamura & Sami Zayn ξεκίνησε με επιτυχία, αφού ο Artist κατάφερε και κατέβαλλε τον Miz για να διατηρήσει το Intercontinental Championship. O Sami Zayn έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς, αφού την ώρα που ο Miz είχε κερδισμένο το ματς, ο Sami απέσπασε την προσοχή του διαιτητή για να μην κάνει το cover. Ο Miz τον κυνήγησε σε όλο το ring, o Nakamura με μια κλωτσιά αρχικά, ζάλισε τον διεκδικητή, τον επέστρεψε στο ring και τον αποτελείωσε με το Kinshasa. 


- Becky Lynch vs Sasha Banks στην συνέχεια για το RAW Women's Championship. Ο αγώνας ήταν καλός, είχε αρκετά καλό ρυθμό και αρκετά near falls, με την Sasha να φθάνει πολλές φορές στην πηγή. Ωστόσο, το ματς είχε άδοξο τέλος, αφού η Becky χτύπησε τον διαιτητή με καρεκλιά, όταν δεν άντεξε την αδικία της Sasha και αποβλήθηκε παρασκηνιακώς με DQ. Μετά η μάχη συνεχίστηκε σε όλη την arena και η Becky αποτελείωσε με το Dis-arm-her με την βοήθειας καρέκλας στο ring. Η κόντρα των δύο σίγουρα δεν έχει τελειώσει.


- Ο Kofi Kingston στην συνέχεια αντιμετώπισε τον Randy Orton για το WWE Championship. Ο αγώνας ήταν καλός, αφού για άλλη μια φορά είδαμε την σύγκρουση του πιο αργού στυλ πάλης του διεκδικητή, έναντι του πιο fast paced στυλ του Kofi Kingston. Ωστόσο, εδώ είχαμε καθαρό νικητή, αφού μετά από ένα όμορφο Trouble in Paradise, o πρωταθλητής διατήρησε το WWE Championship  και από ότι φαίνεται, αυτό είναι το τέλος της κόντρας τους (ή μήπως όχι;)


- Ο καλύτερος αγώνας της βραδιάς έλαβε χώρα στην συνέχεια. O Roman Reigns αντιμετώπισε τον Erick Rowan σε ένα NO DQ Match. Ήταν καθαρά ένας αγώνας με "βρωμόξυλο" και μεταφέρθηκε παντού σε όλη την arena. Χρησιμοποιήθηκαν σκαλιά, kendo sticks, o Rowan πέρασε τον Reigns από δύο τραπέζια και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και μόνος του ως ένας single wrestler. O Reigns πήρε τον έλεγχο του ματς και την ώρα που πήγε να τρέξει από την ράμπα για να εκτελέσει το spear, το big boot του Luke Harper τον σταμάτησε. Ακριβώς. Ο Luke Harper που έχουμε να τον δούμε από την Wrestlemania, κατά πάσα πιθανότητα αποκαλύφθηκε ότι είναι ο συνεργός στην επίθεση του Reigns και βοήθησε τον Rowan να πάρει την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του. 

- Τελευταίο ματς, ήταν το ματς για την Universal ζώνη, με τον πρωταθλητή Seth Rollins να αντιμετωπίζει τον Braun Strowman. O Strowman είχε τον έλεγχο του ματς, ο Rollins γύρισε το ματς με το comeback του και μετά από 1 Pedigree και 4 Curb Stomps, κατάφερε και έριξε τον The Monster Among Men και διατήρησε τον τίτλο του. Μετά το ματς ωστόσο και ενώ ο Rollins γιόρταζε στο entrance ramp, o The Fiend Bray Wyatt, έκανε την εμφάνιση του και επιτέθηκε στον Seth Rollins, θυμίζοντας του ότι οι δυο τους έχουν "ραντεβού" στο Hell In A Cell.


Αποτελέσματα Clash of Champions 2019:

  • O Drew Gulak κέρδισε τους Humberto Carillio & Lince Dorado
  • O AJ Styles νίκησε τον Cedric Alexander
  • Οι Robert Roode και Dolph Ziggler επικράτησαν των Seth Rollins & Braun Strowman
  • H Bayley κέρδισε την Charlotte Flair
  • H Revival επικράτησε της New Day
  • Οι Alexa Bliss και Nikki Cross κέρδισαν τις Mandy Rose & Sonya Deville
  • O Shinsuke Nakamura κέρδισε τον The Miz
  • H Sasha Banks νίκησε με DQ την Becky Lynch
  • O Kofi Kingston επικράτησε του Randy Orton
  • O Rowan κέρδισε τον Roman Reigns
  • O Seth Rollins επικράτησε του Braun Strowman

Δείτε το Pay-Per-View παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη