Πρώτα ονόματα και αγώνες το Survivor Series 2018


Κατά την διάρκεια του Monday Night RAW, το WWE ανακοίνωσε στην έναρξη του επεισοδίου με τον Baron Corbin μερικούς αγώνες που αναμένεται να δούμε στο επερχόμενο Survivor Series, καθώς και τους Superstars όπου θα συμμετέχουν.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως.

Ο Universal Champion, Brock Lesnar (Team RAW) θα αντιμετωπίσει τον WWE Champion, AJ Styles (Team SmackDown) σε ένα Champion vs. Champion Match. Ο νικητής δεν κερδίζει κάτι παρά μόνο την δόξα.


Στα ίδια πλαίσια θα δούμε έναν αγώνα στην γυναικεία κατηγορία, όπου η RAW Women's Champion, Ronda Rousey (Team RAW) θα αντιμετωπίσει την SmackDown Women's Champion, Becky Lynch (Team SmackDown) σε ένα Champion vs. Champion Match.


Προχωρώντας στα Champion vs. Champion matches, ο United States Champion, Shinsuke Nakamura (Team SmackDown) θα έρθει αντιμέτωπος με τον Intercontinental Champion, Seth Rollins (Team RAW).


Έπειτα ανακοινώθηκε ένα Women’s 5-on-5 Traditional Survivor Series Elimination Match, με το πρώτο όνομα και αρχηγός της γυναικείας ομάδας του RAW, να είναι η Alexa Bliss. Αναμένεται να μάθουμε τα υπόλοιπα ονόματα μέσα στις επόμενες μέρες.


Ωστόσο κατά την διάρκεια του RAW στο Manchester, ανακοινώθηκαν 4 ονόματα από την Team RAW ενόψει του Men’s 5-on-5 Traditional Survivor Series Elimination Match. Συγκεκριμένα είναι οι Braun Strowman, Drew McIntyre, Dolph Ziggler, και ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας Baron Corbin. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι Superstars από το SmackDown Live.


Αυτά για την ώρα. Αναμένεται να έχουμε περισσότερες ανακοινώσεις σύντομα!





για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη