RAW 05/11/2018: Party's over, grandpa!


Αρκετά ενδιαφέρον ήταν το πρόσφατο επεισόδιο του Monday Night RAW, πρώτο μετά το Crown Jewel. Είχαμε ανακοινώσεις για το Survivor Series, εξελίξεις στην αντιπαλότητα Ambrose - Rollins, καθώς και άλλα πολλά. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ.


Αυτή την εβδομάδα, το κόκκινο σόου άνοιξε από τον Baron Corbin όπου γύρω γύρω είχε την συνοδεία των security, καθώς και την παρουσία των WWE Superstars στην σκηνή της αρένας, μιας και ο ίδιος ήθελε να κάνει κάποιες ανακοινώσεις ενόψει του επερχόμενου Survivor Series.


Ο General Manager του RAW, ανακοίνωσε τον εαυτό του σαν αρχηγό της ομάδας RAW στο Survivor Series, όπου θα αντιμετωπίσουν την Team SmackDown σε ένα Men’s 5-on-5 Traditional Survivor Series Elimination Match. Έπειτα κάλεσε στο ring την Alexa Bliss για να της πει πως είναι το πρώτο όνομα καθώς και αρχηγός, για την γυναικεία ομάδα όπου θα αντιμετωπίσει σε ένα Men’s 5-on-5 Traditional Survivor Series Elimination Match την Team SmackDown Live.


Έπειτα ο "Lone Wolf" τόνισε πως οι Dolph Ziggler, Drew McIntyre και Braun Strowman θα είναι τα πρώτα ονόματα όπου θα λάβουν μέρος στον αγώνα και θα οδηγηθούν από τον ίδιο στην επιτυχία. Αμέσως τον διέκοψε ο Kurt Angle για να πει και αυτός την δική του άποψη. Ο Angle παρακάλεσε τον Corbin να τον αντιμετωπίσει στο main event της βραδιάς με τον νικητή του αγώνα να γίνεται και ο αρχηγός της Team RAW ενόψει του Survivor Series, ο Corbin αποδέχθηκε την πρόκληση του Kurt και αμέσως μετά... BRAUN!


Ο Braun Strowman κάνει την είσοδό του στην αρένα, χτυπάει βάναυσα τους security και κυνηγάει τον Baron Corbin προς τα αποδυτήρια, προσπαθώντας να του πάρει εκδίκηση για το χτύπημα με την Universal ζώνη στο Crown Jewel. Τελικά, το segment έληξε εκεί με τους WWE Superstars να ξεσπάνε σε ένα brawl μεταξύ τους, και τον Baron Corbin να τρέχει να ξεφύγει από τα χέρια του Braun Strowman.


Sasha Banks, Bayley & Natalya vs. The Riott Squad

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν ανάμεσα στην Women's Division. Κατά την διάρκεια του αγώνα ενώ η Natalya κλείδωσε με sharpshooter την Sarah Logan, η Ruby Riott κατέστρεψε τα γυαλιά της Natalya τα οποία ήταν δώρο από τον Jim “The Anvil” Neidhart, έτσι η ομάδα της Natalya έμεινε εκτός ρινγκ για να συμπαρασταθεί στην φίλη της, με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήγει με No Contest.


Apollo Crews vs. Jinder Mahal

Ένας επιπλέον σύντομος αγώνας ήταν αυτός ανάμεσα στους Apollo Crews και Jinder Mahal. Ο "Modern Day Maharaja" προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε καθώς νικητής έφυγε ο Apollo μετά από ένα πανέμορφο moonsault. Η αλήθεια είναι πως ο Crews προσπαθεί εβδομάδα με εβδομάδα να χτίσει όλο και περισσότερο το όνομά του. Που θα καταλήξει άραγε;


RAW Tag Team Championship Match
Seth Rollins (c) vs. AOP

Εμφανίστηκε ο Seth Rollins στην αρένα μιλώντας για το Crown Jewel, την αποτυχία του στο τουρνουά, καθώς και την νίκη του Brock Lesnar όπου έδειξε απογοητευμένος από την κίνηση του Baron Corbin. Αμέσως ο GM τον διέκοψε μέσω της γιγαντοοθόνης, όπου βρισκόταν σε ένα σημείο μακριά από τον Strowman μιας και τον κυνηγούσε. O Corbin του ανακοίνωσε πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γιαυτό θα αντιμετωπίσει τους AOP βάζοντας υπό διεκδίκηση τα RAW Tag Team Titles.


Στα του αγώνα, ο Seth Rollins φάνηκε να είχε τον πάνω έλεγχο καθώς κατά την διάρκεια του ματς μπορούσε να τα βγάλει πέρα απέναντι στους δύο μεγαλόσωμους αντιπάλους του. Ένα δυνατό Powerbomb όμως ήταν αρκετό για να τον κατεβάσει κάτω και να του ρίξει τον ρυθμό, έπειτα ακολούθησε το γνωστό ομαδικό finisher των Akam & Rezar, powerbomb-neckbreaker combo, cover και 1..2..3... νέοι ομαδικοί πρωταθλητές!


Βέβαια, αυτό δεν ήταν αρκετό διότι αμέσως εμφανίστηκε ο Dean Ambrose μέσα από το κοινό. O "Lunatic Fringe" κατευθύνθηκε προς το ρινγκ, και συγκεκριμένα προς τον Rollins ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος. Ο Ambrose τον ρώτησε αν θέλει να μάθει τον λόγο για όσα συνέβησαν, και τον χτύπησε με ένα Dirty Deeds για να αποχωρήσει από την αρένα μέσα σε αποδοκιμασίες.


Dolph Ziggler vs. Elias

Ο Dolph Ziggler εμφανίστηκε στην αρένα δυσαρεστημένος μετά την ήττα του από τον Shane McMahon στο Crown Jewel, όμως, ο ίδιος τόνισε πως ένας είναι ο "Best In The World" και δεν πρόκειται για άλλον παρά τον ίδιο. Έπειτα τον διέκοψε ο Elias από την ράμπα, και του αφιέρωσε ένα τραγούδι σε αυτόν και στο WWE Universe της Αγγλίας, όπου ασταμάτητα τραγουδούσανε "Walk-Walk With Elias".


Ο Ziggler προκάλεσε αμέσως σε αγώνα τον Elias και η αναμέτρηση ξεκίνησε. Είδαμε ένα κλασικό ματς για το επίπεδο των δύο παλαιστών, με τον "ShowOff" να έχει το πάνω χέρι. Μάλιστα χτύπησε με Zig Zag τον αντίπαλό του, μα ήταν πολύ αργά καθώς έγινε το rope break. Έπειτα ο Elias πήρε τα μέτρα του και πέρασε τον Ziggler από ένα δυνατό Drift Away για να πάρει μία μεγάλη νίκη και να το πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο.


Nia Jax confronted RAW Women’s Champion, Ronda Rousey!

Αν θυμάστε καλά, η Nia Jax κέρδισε ένα Battle Royal στο περασμένο WWE Evolution για να πάρει μία μελλοντική ευκαιρία για το RAW Women's Championship. Καθώς λοιπόν η Rousey μιλούσε για τον επικείμενο αγώνα της με την Becky Lynch, η Jax την διέκοψε για να της πει πως αφού κερδίσει την Becky Lynch στο Survivor Series με armbar, θα την περιμένει για να πάρει τον τίτλο της.


Nia Jax vs. Ember Moon

Η Ember Moon προσπάθησε όσο καλύτερα μπορούσε να κερδίσει την νούμερο #1 διεκδικήτρια για το RAW Women's Title, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς σε ένα αρκετό σύντομο αγώνα η Jax πήρε την νίκη μετά από samoan drop. Λίγο αργότερα στο ρινγκ ήρθε η Tamina για να χτυπήσει την ηττημένη.


Bobby Lashley vs. Finn Balor

Ο κατήφορος συνεχίζεται ολοένα και περισσότερο για τον Finn Balor, καθώς μετά τις τόσες ήττες που έχει υποστεί, αυτή την εβδομάδα ηττήθηκε και από τον Bobby Lashley σε ένα επίσης σύντομο αγώνα. Η νίκη ήρθε μετά από ένα δυνατό gutwrench slam!


Εκεί που ο Lashley πανηγύριζε για την νίκη του... από το πουθενά εμφανίζεται ο Drew McIntrye όπου ήρθε face-to-face με τον Bobby και τον προκάλεσε να τον χτυπήσει αν έχει το θάρρος. Όμως, ο νικητής του αγώνα αποχώρησε από την αρένα δείχνοντας φόβο.


Ο "Scottish Psychopath" σήκωσε από το έδαφος τον Finn Balor δείχνοντας του καλοσύνη... δεν άργησε όμως όπου τον πέταξε στα σχοινιά και τον χτύπησε με Claymore Kick στο πρόσωπο για να περιμένει τον αντίπαλό του στο main event της βραδιάς.

Drew McIntyre vs. Kurt Angle

Δύσκολο το εμπόδιο για τον Kurt Angle αυτή την εβδομάδα στο κλείσιμο του κόκκινου σόου όπου έλαβε χώρα στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ. Ενώ είχε ανακοινωθεί πως θα αντιμετώπιζε τον Corbin, τελικά την θέση του πήρε ο Drew McIntyre διότι ο General Manager πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε για το Λονδίνο, προσπαθώντας να γλυτώσει από τα χέρια του εξοργισμένου Strowman. Ο McIntyre είχε τον πάνω έλεγχο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, κάνοντας κινήσεις οι οποίες κούρασαν αρκετά τον γερασμένο WWE Hall of Famer.


Μάλιστα, ο "Scottish Psychopath" επιχείρησε και κινήσεις από το στρατηγικό του "Olympic Gold Medalist" όπως το Angle Slam και το Angle Lock. Τελικά μέσα σε όλα, ο McIntyre έδειξε πολύ ισχυρό χαρακτήρα και εξάντλησε όλες τις δυνάμεις του πρώην GM του RAW, όπου έφτασε σε σημείο να του μιλάει μπροστά στα μάτια του και να του παραδίδει το πόδι του μήπως βρει δυνάμεις να του κάνει submission. Όμως οι δυνάμεις του WWE Hall of Famer ήταν λιγοστές και δεν κατάφερε.


Νικητής του αγώνα έφυγε ο Drew αφού κατάφερε να κάνει counter το Angle Lock και να υποτάξει τον Kurt Angle με το ίδιο του το finisher. Απογοητευτική ήττα για τον Angle, ο κόσμος ένιωσε αρκετά περίεργα και υπήρχαν παράξενες αντιδράσεις στην αρένα, καθώς κανείς δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι ένας τέτοιος αγώνας. Όπως όλα δείχνουν το WWE χτίζει τον McIntyre ισχυρότερο απ' ότι περιμέναμε.


Αποτελέσματα RAW 05/11/2018:

  • Ο αγώνας των Sasha Banks, Bayley & Natalya με τις Riott Squad έληξε με No Contest
  • Ο Apollo Crews νίκησε τον Jinder Mahal
  • Οι AOP κέρδισαν τον Seth Rollins (νέοι RAW Tag Team Champions)
  • Ο Elias επικράτησε του Dolph Ziggler
  • Η Nia Jax νίκησε την Ember Moon
  • Ο Bobby Lashley επικράτησε του Finn Balor
  • Ο Drew McIntyre κέρδισε τον Kurt Angle


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη