SmackDown Live 06/11/2018: Εκτός εαυτού!

WWE Photo

Πρόσφατα διεξάχθηκε το καθιερωμένο μπλε εβδομαδιαίο σόου με άρωμα Αγγλίας και Survivor Series. Τα πράγματα ήρθαν άνω κάτω για την ανδρική Team Blue από την αρχή του σόου μέχρι το main event. Η Becky Lynch έκανε ένα δυνατό promo και ήρθε αντιμέτωπη με μία female superstar-έκπληξη! Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Shane McMahon και Paige να βρίσκονται στο ρινγκ και με τον πρώτο να τονίζει ότι όντως δεν είναι ο καλύτερος στον κόσμο αλλά έκανε τα πάντα στο Crown Jewel για να πάρει το SmackDown Live το World Cup. Ο Shane ανακοίνωσε πως ο Daniel Bryan θα είναι ο αρχηγός της ανδρικής Team SmackDown Live. Ο Bryan εμφανίστηκε αλλά ο Miz τους διέκοψε και υποστήριξε πως τα 2/3 του τροπαίου είναι δικά του και ότι αξίζει να είναια αρχηγός. Τελικά ο Shane όρισε τους Daniel και Miz ως co-Team Captains.

... and announces Miz and Bryan will be co-captains!

Στα παρασκήνια οι Miz και Bryan συζητούν για τις επιλογές τους για την Team SmackDown Live και ο Shane τους διακόπτει. Βέβαια εκείνοι συμφώνουν μαζί προς έκπληξη τους και θέλουν τον Money να είναι στην Team SmackDown Live με εκείνον να αποδέχεται την πρόσκληση.

New Day vs The Usos

Οι νικητές του αγώνα θα είναι και οι αρχηγοί της Team SmackDown Live στην tag team division. Είχαμε έναν ωραίο αγώνα ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες για ακόμη μια φορά με τον Big E να εφαρμόζει belly to belly suplexes και spears μέσα από τα σκοινιά. Οι Usos βέβαια πήραν την νίκη τελικά με όμορφο συνεργασία και uso splash από τον Jimmy στον Kingston. Μετά τον αγώνα οι δύο ομάδες αντάλλαξαν χειραψίες και λόγια σεβασμού.

WWE Photo

Στα παρασκήνια οι Miz και Bryan αποφάσισαν ότι ο Rey Mysterio θα εμπάινε στην Team SmackDown Live εάν έπαιρνε την νίκη στον αγώνα του απόψε με τον Andrade Cien Almas.

Στη συνέχεια είχαμε ένα όμορφο promo από την Becky Lynch η οποία αποκάλεσε τον εαυτό της ως "The Man" και τόνισε ότι η Ronda Rousey δεν έχει αντιμετωπίσει καμία σνα την ίδια. Έπειτα πρόσθεσε ότι στο Survivor Series θα διαλύσει το χέρι της Ronda. Κατέληξε στο ότι η η Rousey ίσως να είναι η "Baddest b**** on the planet" αλλά η ίδια θα την κάνει την δικιά της στο Survivor Series. Έκανε ένα open challenge για αγώνα και διακόπηκε από την SAnitY η οποία έφερε μαζι της την Nikki Cross.

Becky says Ronda Rousey may hold a championship, but she’s no champion.

Nikki Cross vs Becky Lynch 

Η Nikki Cross έκανε επιτέλους το ντεμπούτο της στο main roster και ήρθε αντιμέτωπη με την SmackDown Women's Champion. Αρχικά η Nikki είχε τον έλεγχο στα χέρια της με πολλαπλά kicks καθώς όλη η SAnitY ήταν στο πλευρό της. Τελικά όμως η Lynch πήρε την νίκη με το diss arm her πάνω στην Cross.

Lynch traps Nikki in the Dis-arm-her to earn the tapout victory!

Στα παρασκήνια οι Miz και Bryan όρισαν το Jeff Hardy vs Samoa Joe με τον νικητή να μπαίνει στην Team SmackDown Live. Ο Jeff ήταν επιλογή του Bryan ενώ ο Joe επιλογή του A-Lister.

Rey Mysterio vs Andrade "Cien" Almas

Ο Almas πήρε τον έλεγχο αριχκά και έστειλε δυνατά τον Rey Mysterio στο barricade για να κυριαρχήσει στο ringside. Ο Andrade έφτασε πολύ κοντά στην νίκη με double knees στην γωνία αλλά ο έμπειρος luchador έκανε kick out στο 2. Ο Mysterio έφερε στην κατάλληλη θέση τον αντίπαλο του και με 619 και έπειτα με splash πήρε την νίκη. Μετά τον αγώνα, καθώς ο Rey πανηγύριζε ο Randy Orton εμφανίστηκε και τον εκτέλεσε με RKO.

WWE Photo

WWE Photo

Στην μεγάλη οθόνη είδαμε ένα promo από τον AJ Styles στο οποίο ο ίδιος δήλωσε πως θα νικήσει τον Brock Lesnar στο Survivor Series και αυτό δεν αποτελεί πρόβλεψη αλλά spoiler.

Η Paige ανακοίνωσε την γυναικεία Team SmackDown Live η οποία αποτελείται από τις Carmella, Asuka, Sonya Deville και Naomi που βγήκαν στο ρινγκ. Η πέμπτη ήταν η Charlotte Flair αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε και εμφανίστηκε η Mandy Rose. Η Rose απαίτησε την θέση της Flair αλλά η Paige δεν της την έδωσε. Ένα μικρό brawl ξέσπασε ανάμεσα σε Naomi και Mandy με την Sonya να το διακόπτει χωρίς άλλες συμπλοκές.

WWE Photo

Samoa Joe vs Jeff Hardy

Ο νικητής του αγώνα θα έμπαινε στην ανδρική Team Blue και ο Jeff Hardy έκανε το whisper in wind από νωρίς αλλά ο Samoa Joe έκανε kick out στο 2. Ο Submission Machine όμως απάντησε και κυριάρχησε στο ringside στέλνοντας τον Brother Nero στο barricade. Ταυτόχρονα οι Miz και Bryan μάλωναν στο announce table γιατί ο καθένας υποστήριζε την επιλογή του. Ο Jeff έκανε το twist of fate και πήγε για το swanton bomb αλλά ο Joe τον βρήκε με τα γόνατα. Έπειτα ο Joe πέρασε τον Hardy μέσα από coquina clutch για την νίκη.

WWE Photo

Joe wins via the Coquina Clutch!

Μετά τον αγώνα, ο Samoa Joe πλησίασε τον Daniel Bryan και πανηγύρισε προκλητικά μπροστά του και εκείνος του όρμηξε. Ο Miz πήγε να σταματήσει τον Daniel που πέρασε τον Joe μέσα από Yes Lock, με εκείνον όμως να του επιτείθεται βάναυσα. Ο Shane McMahon ήρθε για να τον ηρεμήσει αλλά ο Bryan έριξε και τον Money και αποχώρησε εκνευρισμένος. Το σόου έκλεισε με τους Shane, Miz και Joe να έχουν ένα έντονο staredown.

Miz pulls Bryan away.

... but Bryan, seemingly believing Joe was behind him, throws Shane to the canvas!


Αποτελέσματα SmackDown Live 06/11/2018:
  • Οι Usos νίκησαν την New Day και έγιναν οι αρχηγοί της Team Blue στην tag team division.
  • Η Becky Lynch επιβλήθηκε στην Nikki Cross.
  • Ο Rey Mysterio επικράτησε ενάντια στον Andrade "Cien" Almas και "έκλεισε" θέση στην ανδρική Team Blue.
  • Ο Samoa Joe νίκησε τον Jeff Hardy και "κλείδωσε" την θέση του στην ανδρική Team Blue.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος



Νεότερη Παλαιότερη