RAW 12/11/2018: SmackDown Rules!

WWE Photo

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το κόκκινο εβδομαδιαίο σόου σε ρυθμό Survivor Series. Τα κορίτσια του SmackDown Live τα έκαναν όλα άνω κάτω με πρωταγωνίστρια την Bekcy Lynch η οποία διέλυσε την Ronda Rousey. Ο Finn Balor πήρε τεράστιο momentum και "κλείδωσε" την θέση του ενόψει Survivor Series. Ο Brock Lesnar επέστρεψε στο Raw και διέλυσε τον Jinder Mahal και τους Singh Brothers. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει με ένα tag team battle royal. Ωστόσο ο Braun Strowman διέκοψε τον αγώνα και διέλυσε όλους τους διαγωνιζόμενους σχεδόν. Έπειτα κάλεσε στο ρινγκ τον Baron Corbin γιατί κουράστηκε να τον κυνηγάει. Η Stephanie McMahon εμφανίστηκε και υποσχέθηκε στον Monster Among Men ότι θα πάρει rematch για το universal championship και αγώνα με τον baron corbin στα οποία θα διαλέξει ο ίδιος το stipulation. Η Stephanie δέχτηκε με τον όρο να μην επιτεθεί στον Corbin πριν από το Survivor Series.
WWE Photo

He also wants to pick the stipulations for the matches, and Stephanie agrees.

Η Ronda Rousey εμφανίστηκε για να μιλήσει για τον αγώνα της με την Becky Lynch στο Survivor Series. Ωστόσο ο Baron Corbin την διέκοψε καθώς εκείνος βρέθηκε εκεί για να εκνευρίσει τον Strowman. Η Ronda όμως πήρε την πρωτοβουλία και έριξε εύκολα τον Baron κάτω για να αποχωρήσει.

… but Rousey hurls him to the canvas.

Tamina Snuka vs Ember Moon

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ember Moon να έχει τον έλεγχο και με την Tamina να έχει στην γωνία της την Nia Jax. Η Nia έκανε το distraction στην Ember και η Tamina βρήκε την ευκαιρία να πάρει την νίκη snuka splash.

WWE Photo


Ο Seth Rollins εμφανίστηκε και ζήτησε εξηγήσεις για την προδοσία του Dean Ambrose προς την Shield πρόσφατα. Ο Dean Ambrose εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη και τόνισε ότι θα μπορούσε να έρθει να διαλύσει τον Rollins τώρα αλλά ο κόσμος δεν το αξίζει. Ο Lunatic Fringe υποστήριξε ότι η Shield τον έκανε αδύναμο και ότι κυρίως ο Rollins τον έκανε αδύναμο. Έπειτα πήρε το γιλέκο της Shield και το έκαψε δίπλα από ένα κόκκινο αυτοκίνητο δείχνοντας τις διαθέσεις του.

WWE Photo

Dean mocks the WWE Universe and taunts Rollins by not revealing his motives for attacking him.

Ο Drew Mclntyre εμφανίστηκε στο ρινγκ μαζί με τον Dolph Ziggler και τόνισε πως ο ίδιος έβγαλε εκτός τον αδύναμο Kurt Angle και ότι δεν υπάρχει χώρος για αδύναμους. Ο Finn Balor τον διέκοψε και απάντησε πως δεν έπρεπε να επιτεθεί τόσο βάναυσα στον Angle. Οι δυο τους ήρθαν σε έντονη λογομαχία και ο Demon King τον προκάλεσε σε αγώνα. Ο Drew δέχτηκε αλλά έβαλε τον Dolph Ziggler αντιμέτωπο με τον Finn.

McIntyre says Finn is an example of everything wrong with this place.

Finn Balor vs Dolph Ziggler

Μόλις τελείωσε το promo ο Drew Mclntyre επιτέθηκε στον Finn Balor πριν αρχίσει ο αγώνας. Αυτό έδωσε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον Dolph Ziggler ο οποίος πήρε τον έλεγχο του αγώνα εύκολα. Ωστόσο ο Balor αντέδρασε γρήγορα και έκανε ένα suicide dive στους Drew και Dolph στο ringside. Ο Finn πήγε για το Coupe De Grace αλλά ο Ziggler το απέφυγε. Όμως ο Balor πήρε τελικά την νίκη με roll up στον show off.

WWE Photo

WWE Photo

Στα παρασκήνια η Stephanie McMahon πήρε την πρωτοβουλία και έβαλε τον Finn Balor στην Team Raw για το Survivor Series ως επιβράβευση. Οι Mclntyre και Ziggler αντέδρασαν εκνευρισμένοι. Ωστόσο η Stephanie τους έπεισε να συνεργαστούν στο Survivor Series και μετά να λύσουν ελεύθερα τις διαφορές τους.

Ruby Riott vs Natalya

Πριν τον αγώνα η Riott Squad έκανε ένα promo με την Natalya να τις διακόπτει για τον προγραμματισμένο αγώνα. Ωστόσο ο αγώνας δεν έγινε ποτέ γιατί η Riott Squad επιτέθηκε βάναυσα στην Natalya. Μάλιστα η Ruby έκανε το Hart Attack πάνω στην Natalya.

WWE Photo

Tag Team Battle Royal

Το tag team battle royal το οποίο διέκοψε βίαια ο Braun Strowman νωρίτερα, έγινε τελικά με τους νικητές του αγώνα να είναι αρχηγοί της Team Raw στο Survivor Series. Οι Lucha House Parrty πρόσφεραν θέαμα αλλά ο αγώνας επικεντρώθηκε στους Ascension και στους Roode και Gable. οι Chad και Bobby τελικά απέκλεισαν τους Ascnesion για να γίνουν αρχηγοί.

WWE Photo

Ο Brock Lesnar επέστρεψε στο Raw μαζί με τον Paul Heyman με τον δεύτερο να τονίζει ότι ο AJ Styles θα περάσει μέσα από την suplex city για ακόμη μια φορά αυτή την Κυριακή και θα φύγει ηττημένος. Ο Jinder Mahal τους διέκοψε με τους Singh Brothers και μας υπενθύμισε πως πέρσι τέτοια εποχή ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει ο ίδιος τον Lesnar. Ο Beast Incarnate όρμηξε και στους τρεις και τους φιλοδώρησε με πολλαπλά F5's στο ρινγκ και στο ringside, κάνοντας μια προπόνηση ενόψει Survivor Series.

WWE Photo

WWE Photo

Bobby Lashley vs Elias

Ο Elias έκανε ένα promo πριν τον αγώνα ο οποίος θα καθόριζε το ποιος θα ήταν το τελευταίο μέλος της ανδρικής Team Raw στο Survivor Series. Ο Lashley έφτασε νωρίς κοντά στην νίκη με ένα roll up στον Elias. Ο Bobby έστειλε τον Drifter στα steel steps και επέστρεψε στο ρινγκ. Ο Elias πήγε να κάνει το ίδιο αλλά ο Lio Rush του κράτησε το πόδι (ενώ ήταν κάτω από το ρινγκ) και ο Lashley πήρε την νίκη ύπουλα με count out. Μετά τον αγώνα ο Elias εκνευρίστηκε και εκτόξευσε τον Lio Rush πάνω στον Lashley ως απάντηση.

WWE Photo

WWE Photo

Bayley vs Sasha Banks

Η νικήτρια θα έπαιρνε την τελευταία θέση στην γυναικεία Team Raw με την Alexa Bliss που οδηγεί εξωαγωνιστικά την ομάδα να τις παρακολουθεί. Ο αγώνας είχε ένταση με τις άλλες female superstars να παρακολουθούν. Η Banks έκανε το banks statement και η Bayley πήγε για το bottom rope αλλά η Tamina τους επιτέθηκε και ο αγώνας έληξε με no contest. Μετά τον αγώνα, οι Jax, Tamina, Mickie James μαζί με την Riott Squad επιτέθηκαν στις δυο τους. Η Bliss ανακοίνωσε πως η Ruby Riott είναι το τελευταίο μέλος της ομάδας.

Alexa says neither Bayley or Sasha won, so they won't be joining her team!

Οι κάμερες μας πήγαν στα παρασκήνια και στο locker room όπου η Becky Lynch είχε εφαρμόσει πάνω στην Ronda Rousey το diss arm her και της είχε διαλύσει το χέρι για τα καλά. Η Becky εμφανίστηκε στο ρινγκ και μαζί με τις Charlotte, IIconics, Naomi, Mandy Rose και άλλες διέλυσαν τις superstars της γυναικείας Team Raw. Η Ronda Rousey έκανε την παρέμβαση της αλλά ήταν ήδη χτυπημένη και η Lynch την αποτελείωσε με πολλαπλά chair shots. Η Becky Lynch μάλιστα μέσα στο brawl μάτωσε σε μεγάλο βαθμό στο πρόσωπο.

Suddenly, all of the SmackDown women attack the ladies of Raw!

Lynch tattoos Ronda with the steel chair!

Οι γυναίκες του SmackDown Live αποχωρούν από την arena και στα παρασκήνια η Stephanie τα βάζει με τον Baron Corbin και τον διατάζει να φέρει την νίκη στην Team Raw το Survivor Series με οποιονδήποτε τρόπο.

WWE Photo


Αποτελέσματα RAW 12/11/2018:
  • Η Tamina Snuka νίκησε την Ember Moon.
  • Ο Finn Balor επικράτησε ενάντια στον Dolph Ziggler.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στις Ruby Riott και Natalya έληξε με No Contest.
  • Οι Bobby Roode & Chad Gable κέρδισαν στο tag team battle royal και έγιναν οι αρχηγοί της Team Raw στην tag team division.
  • Ο Bobby Lashley επιβλήθηκε με count out υπέρ του στον Elias και μπήκε στην ανδρική Team Raw.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στις Bayley και Sasha Banks έληξε με No Contest.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος




Νεότερη Παλαιότερη