RAW 23/07/2018: The Big Dog wants the Beast!


Πριν από λίγες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο κόκκινο εβδομαδιαίο σόου το οποίο ήταν ιστορικό καθώς είχαμε μία μεγάλη ανακοίνωση που αφορούσε στην Women's Division. Στο σόου ο μεγάλος κυρίαρχος ήταν ο Roman Reigns ο οποίος πήρε το εισιτήριο για να αντιμετωπίσει τον Brock Lesnar στο Summerslam. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με ολόκληρο το roster του Raw να βρίσκεται στην σκηνή μαζί με το Women's roster από το SmackDown Live. Οι Triple H, Stephanie McMahon και φυσικά ο Vince McMahon βρέθηκαν στο ρινγκ για την μεγάλη ανακοίνωση. Οι δύο πρώτοι μίλησαν για την εξέλιξη της Women's Division τα τελευταία χρόνια και η Stephane ανακοίνωσε πως στις 28 Οκτωβρίου θα διοργανωθεί ένα All-Women's pay per view, το Evolution στο οποίο θα συμμετέχουν μόνο οι 50 women's superstars.



Raw Tag Team Championships match: B Team (c) vs Bray Wyatt & Matt Hardy

Οι Hardy και Wyatt είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του. Ωστόσο μέσα σε ένα χάος που επικράτησε στο ρινγκ ο Curtis Axel πήρε την νίκη για την ομάδα του με ένα περίεργο και ξαφνικό roll up στον Matt. Μετά τον αγώνα, οι Hardy και Wyatt ξέσπασαν και διέλυσαν τους νικητές του αγώνα.


Στα παρασκήνια, οι women's superstars έδιναν συνεντεύξεις για το πόσο ανυπομονούν για το Evolution. Επίσης οι Bayley και Sasha Banks δήλωσαν μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, ότι ανανέωσαν τις σχέσεις φιλίας τους.

Bayley & Sasha Banks vs local competitors

Οι Bayley και Sasha Banks συνεργάστηκαν μαζί μετά από καιρό επιτυχημένα και κατάφεραν να πάρουν μία εύκολη νίκη προς τιμήν της νέας και δυνατής τους φιλίας.



Στα παρασκήνια, ο Baron Corbin "έπαιξε" με τα νεύρα του Finn Balor καθώς του έδωσε ένα μικρό παιδικό σπιτάκι για να αλλάξει και να ετοιμαστεί για τον αγώνα του.

Στην συνέχεια, ο Baron Corbin εμφανίστηκε μαζί με τον Kevin Owens στην σκηνή όσο ο Braun Strowman ήταν στο ρινγκ. Ο KO είπε πως θα πάρει τα πάντα μακριά από τον Monster Among Men έπειτα από ότι έγινε στο Extreme Rules. Ο Constable Corbin όρισε τον Jinder Mahal να ηρεμήσει τον Braun μέσω της ινδικής παράδοσης. Ο Strowman όμως τον χτύπησε άσχημα και εκτέλεσε τον Sunil Singh με powerslam.


Mickie James vs Natalya

Η Natalya φάνηκε να κυριαρχεί στον αγώνα όμως η Alexa Bliss βοήθησε την Mickie James από το ringside ύπουλα ώστε να αντιδράσει. Τελικά η νίκη ήρθε σύντομα για την James με ένα δυνατό kick.



Στην συνέχεια, είδαμε τους Authors Of Pain στο ρινγκ οι οποίοι ζήτησαν ανταγωνισμό εδώ και τώρα. Η Titus Worldwide εμφανίστηκε και οι Apollo Crews και Titus O'Neil κατάφεραν να απωθήσουν την ξαφνική επίθεση των Authors.


Στα παρασκήνια, οι Kevin Owens και Baron Corbin προσέγγισαν τους Stephanie McMahon και Kurt Angle. Ο Kevin Owens ζήτησε να αντιμετωπίσει τον Braun Strowman στο Summerslam με το Money In The Bank contract του δεύτερου να είναι on the line. Ο Kurt Angle δεν συμφωνούσε αλλά η Stephanie τελικά όρισε τον αγώνα με τον KO να την ευχαριστεί.

Tyler Breeze vs Mojo Rawley

Ο Mojo Rawley συνέχισε την καλή πορεία του τις τελευταίες εβδομάδας στο Raw καθώς πήρε ακόμη μία εύκολη και σύντομη νίκη απέναντι στον Tyler Breeze με ένα Alabama slam στο τέλος.


Finn Balor vs Drew Mclntyre

Ο Balor παρά το ότι ο Drew κυριαρχούσε σωματικά κατάφερε να πάρει τον έλεγχο από νωρίς και να εφαρμόσει μάλιστα ένα εντυπωσιακό suicide dive στον αντίπαλο του. Ο Mclntyre δυσκολευόταν και ο Demon King τον έφερε, μετά από slingblade και dropkick, στην κατάλληλη θέση για τον αποτελειώσει με Coupe De Grace. Ο Dolph Ziggler όμως τον έριξε με την κορυφή και του επιτέθηκε βάναυσα με τον Finn να παίρνει την νίκη με DQ υπέρ του. Ο Seth Rollins εμφανίστηκε όμως και βοήθησε τον Balor απέναντι στους heels.



Finn Balor & Seth Rollins vs Drew Mclntyre & Dolph Ziggler

Τον αγώνα όρισε ο Kurt Angle και ο Mclntyre κατάφερε να κυριαρχήσει στην αρχή του αγώνα για την ομάδα με τον Balor να είναι κουρασμένος από τον προηγούμενο αγώνα και να δέχεται πολλά χτυπήματα. Το tag έγινε στον Seth Rollins ο οποίος μπήκε με φόρα και απογειώθηκε με suicide dive και στους δύο αντιπάλους του. Ο Kingslayer έκανε σχεδόν όλη την δουλειά βγάζοντας εκτός τον Mclntyre. Έτσι τελικά πήρε την νίκη για την ομάδα του με curbstomp στον Ziggler με τους faces να πανηγυρίζουν μετά τον αγώνα.



Liv Morgan vs Ember Moon

Η Liv Morgan βρέθηκε μόνη της εκεί καθώς η Sarah Logan ήταν αποκλεισμένη από το ringside και η Ember Moon κατάφερε να πάρει μία εύκολη νίκη με ένα Eclipse στο τέλος.



Στα παρασκήνια, ο Seth Rollins ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τον Dolph Ziggler στο Summerslam για το Intercontinental Championship έπειτα από απόφαση του Kurt Angle.

1st Contender's Universal Championship match: Bobby Lashley vs Roman Reigns

Ο αγώνας είχε σχετικά αργό ρυθμό με τους δύο superstars να ανταλλάσσουν αρκετά locks και holds. Ο πρώτος που έφτασε κοντά στην νίκη ήταν ο Lashley με ένα powerslam στον Reigns ο οποίος έκανε kick out στο 2. Ο Bobby πήγε για το Spear αλλά ο Roman απάντησε με ένα superman punch με τον Lashley να κάνει με την σειρά του kick out στο 2. Ακολούθησαν και μερικά ακόμη superman punches με τον Bobby να αποφεύγει το spear του αντιπάλου του. Τελικά οι δυο τους έτρεξαν στα σκοινιά και ο Reigns πήρε την νίκη με ένα εμφατικό Spear στον αντίπαλο του. Μετά τον αγώνα, οι δυο τους αντάλλαξαν χειραψία σεβασμού.




Αποτελέσματα RAW 23/07/2018:

  • Η B Team επικράτησε ενάντια στους Bray Wyatt & Matt Hardy και παρέμειναν Raw Tag Team Champions.
  • Οι Sasha Banks & Bayley νίκησαν κάποιες local competitors.
  • Η Mickie James νίκησε την Natalya.
  • Ο Mojo Rawley νίκησε τον Tyler Breeze.
  • Ο Finn Balor νίκησε τον Drew Mclntyre με DQ υπέρ του.
  • Οι Finn Balor & Seth Rollins επιβλήθηκαν στους Dolph Ziggler & Drew Mclntyre.
  • Η Ember Moon νίκησε την Liv Morgan.
  • Ο Roman Reigns επικράτησε ενάντια στον Bobby Lashley και θα αντιμετωπίσει τον Brock Lesnar στο Summerslam για το Universal Championship.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος



Νεότερη Παλαιότερη