RAW 16/07/2018: Ανίκητος!


Πριν από λίγες ολοκληρώθηκε το κόκκινο εβδομαδιαίο σόου με τον Bobby Lashley να συνεχίζει στις νίκες και να κλείνει ξανά "ραντεβού" με τον Roman Reigns. Ο Brock Lesnar θα αγωνιστεί στο SummerSlam έπειτα από την εμφάνιση μόνο του Paul Heyman στο Raw ο οποίος κατάφερε να καταλήξει σε ένα deal με τον Kurt Angle. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Kurt Angle να ανακοινώνει ότι αφού δεν είναι εδώ ο Brock Lesnar, αφαιρεί το Universal Championship από εκείνον με τον Paul Heyman να φωνάζει ταυτόχρονα από την σκηνή. Ο Heyman είπε πως ο Beast Incarnate όντως δεν είναι εδώ αλλά θέλει να παραμείνει Universal Champion για να έχει τον τίτλο και στο UFC γύρω από την μέση του. Έτσι οι δυο τους κατέληξαν στο ότι ο Lesnar θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο SummerSlam.


Στην συνέχεια, ο Bobby Lashley εμφανίστηκε και τόνισε πως αφού κέρδισε τον Roman Reigns στο Extreme Rules, τώρα έρχεται για να πάρει το Universal Championship από τον Lesnar. Οι Drew Mclntyre, Seth Rollins, Elias και Finn Balor ζήτησαν την ευκαιρία τους για τον τίτλο. Επίσης ο Roman Reigns εμφανίστηκε και ζήτησε απλά να παλέψει. Τελικά ο Angle όρισε δύο triple threat matches ανάμεσα στους 6 παραπάνω superstars με τους νικητές να μάχονται σε ένα No.1 Contender's match την επόμενη εβδομάδα στο Raw για το Universal Championship.


Qualifying Triple Threat match: Roman Reigns vs Finn Balor vs Drew Mclntyre

Ο Drew Mclntyre κυριάρχησε στον αγώνα μέχρι που ο Finn Balor απογειώθηκε με ένα suicide dive πάνω και στους δύο αντιπάλους του. Ο Drew απάντησε με ένα δικό του dive πάνω στον Big Dog καθώς ο Demon King τον απέφυγε. Στο ρινγκ, ο Mclntyre άρχιζε να εφαρμόζει πολλαπλά chair shots στους αντιπάλους του. Ωστόσο την καρέκλα πήρε στα χέρια του ο Balor και έκανε το ίδιο στοχεύοντας κυρίως στον Roman.


Ο Drew δέχτηκε ένα Spear από τον Reigns στο ringside και ο Finn έφερε σε θέση τον Big Dog για Coupe De Grace. Ο Balor το έκανε αλλά ο Drew τον τράβηξε σπάζοντας το pin attempt. Τελικά η νίκη ήρθε για τον Reigns με ένα εμφατικό Spear στον Balor φτάνοντας όλο και πιο κοντά στο Universal Championship.



Στην συνέχεια ο Dolph Ziggler βγήκε στο ρινγκ και μίλησε για την νίκη του χθες στο Extreme Rules. Ο Bobby Roode τον διέκοψε και του είπε πως αν δεν ήταν ο Drew Mclntyre δεν θα είχε το Intercontinental Championship στα χέρια του. Οι δυο τους κατέληξαν στο να αγωνιστούν.

Dolph Ziggler vs Bobby Roode

Ο Dolph Ziggler κράτησε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του και αφού απέφυγε ένα Glorious DDT, εφάρμοσε το Zig Zag στον Bobby Roode ο οποίος έκανε δύσκολο kick out στο 2. Ο Roode έκανε το spinebuster με τον Dolph να τον χτυπάει δυνατά στην μύτη. Έτσι ο Ziggler κατάφερε να φέρει τον Bobby στα γόνατα του και να τον αποτελειώσει με Superkick για να πάρει την νίκη.


Tyler Breeze vs Mojo Rawley

Ο Mojo Rawley κατάφερε να κυριαρχήσει σχεδόν σε ολόκληρο τον αγώνα και να πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στον Tyler Breeze με ένα Alabama Slam στο τέλος.


Dana Brooke & Alicia Fox vs Sasha Banks & Bayley

Οι Bayley και Sasha Banks έμοιαζαν να συνεργάζονται καλά μετά από καιρό και να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Η μάχη μεταφέρθηκε από νωρίς στο ringside με την Bayley να είναι εκτός και την Boss να τα βάζει με τους αντιπάλους τους. Τελικά ο αγώνας ήρθε ισόπαλος με double count out και η Sasha παράτησε την Bayley στο ringside και έφυγε.


Στα παρασκήνια ο Braun Strowman τόνισε πως δεν ζήτησε ευκαιρία για να αντιμετωπίσει τον Brock Lesnar γιατί είναι ο Mr. Money In The Bank και ότι μπορεί να διεκδικήσει το Universal Championship όποτε θέλει.

The B Team vs Ascension

Η B Team βρέθηκε να μην έχει τον έλεγχο σε αρκετά σημεία του αγώνα αλλά κατάφερε να αντιδράσει. Έτσι οι Axel και Dallas πήραν την νίκη με ένα double team neckbreaker στον Viktor όσο ο Konnor ήταν εκτός.
Μετά τον αγώνα, οι Bray Wyatt και Matt Hardy εμφανίστηκαν στην μεγάλη οθόνη και ανακοίνωσαν ότι θα έχουν το rematch τους με την B Team την επόμενη εβδομάδα στο Raw για τους χαμένους τους τίτλους.



Στην συνέχεια, η Alexa Bliss εμφανίστηκε μαζί με την Mickie James για να μιλήσουν σχετικά με τον χθεσινό θρίαμβο την πρώτης. Η Ronda Rousey όμως έκανε την παρέμβαση της από το κοινό και πρόλαβε την James. Οι υπεύθυνοι μπήκαν στην μέση αλλά εκείνη άρπαξε την Alexa και κόντεψε να της σπάσει το χέρι. Ο Kurt Angle εμφανίστηκε και προσπάθησε να ηρεμήσει την Ronda λέγοντας ότι έχει ακόμα δύο ημέρες τιμωρίας και ο ίδιος θα προσθέσει άλλη μία εβδομάδα. Ο Baron Corbin ήταν έξω φρενών και πήγε να ενημερώσει την Stephanie McMahon αλλά ο GM είχε το κινητό του. Τελικά ο Angle ανακοίνωσε και το Ronda Rousey vs Alexa Bliss για το Summerslam με το Raw Women's Championship on the line.



The Authors Of Pain vs Titus Worldwide

Οι Authors of Pain πήραν τον έλεγχο από νωρίς και γνώρισαν μικρή αντίσταση από τους Apollo και Titus O'Neil για να πάρουν τελικά την εύκολη νίκη με το Last Chapter.


Ember Moon vs Sarah Logan

Η Sarah Logan είχε τον έλεγχο του αγώνα με πολλά strikes και την βοήθεια της Liv Morgan η οποία ήταν στο ringside. Η Ember Moon αντέδρασε και εφάρμοσε ένα όμορφο suicide dive στέλνοντας την αντίπαλο της στο barricade. Η Moon ανέβηκε στην κορυφή αλλά η Liv της απέσπασε την προσοχή ώστε η Logan με ένα γρήγορο pin να πάρει την νίκη.


Qualifying Triple Threat Match: Bobby Lashley vs Seth Rollins vs Elias 

Πριν τον αγώνα, ο Elias έκανε ένα από τα συνηθισμένα του promos με τον Seth Rollins να τον διακόπτει. Ο Elias επιτέθηκε βάναυσα στον Rollins καθώς ο Bobby Lashley έκανε την είσοδο του. Ο αγώνας τελικά άρχισε και ο Seth πήρε την εκδίκηση του από τον Elias αφού τον έβγαλε εκτός στο ringside. Ο Lashley πήγε για ένα vertical suplex αλλά ο Kingslyaer του επιτέθηκε από ψηλά με dropkick με τον Bobby να απαντάει άμεσα με ένα powerslam στον Architect.


Ο Seth έκανε το frogsplash στον Lashley αλλά ο Elias τον χτύπησε και του έκλεψε το pin με τον Bobby να κάνει kick out στο 2. Ο Kingslayer έφτασε κοντά στην νίκη με superplex και falcon arrow στον Drifter αλλά εκείνος έκανε οριακό kick out. Ο Rollins έκανε ένα suicide dive στον Lashley και έπειτα πήγε για το curbstomp μόνο που ο Elias τον τράβηξε έξω από το ρινγκ. Τότε ο Bobby το εκμεταλλεύτηκε αυτό και πήρε την νίκη με ένα γρήγορο Spear στον Elias, για να κλείσει "ραντεβού" ξανά με τον Roman Reigns για την επόμενη εβδομάδα.




Αποτελέσματα RAW 16/07/2018:

  • Ο Roman Reigns επικράτησε ενάντια στους Finn Balor και Drew Mclntyre σε ένα triple threat match και θα αγωνιστεί στο No.1 Contender's match για το Universal Championship.
  • Ο Dolph Ziggler νίκησε τον Bobby Roode.
  • Ο Mojo Rawley νίκησε τον Tyler Breeze.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στις Alicia Fox & Dana Brooke και Sasha Banks & Bayley ήρθε ισόπαλος με double count out.
  • Η B Team επιβλήθηκε στην Ascension.
  • Οι Authors Of Pain νίκησαν την Titus Worldwide.
  • Η Sarah Logan επιβλήθηκε στην Ember Moon.
  • Ο Bobby Lashley επικράτησε ενάντια στους Seth Rollins και Elias σε ένα triple threat match και θα αγωνιστεί στο No.1 Contender's match για το Universal Championship.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη