Extreme Rules 2018: The Ultimate Show Off!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το φετινό Extreme Rules με το Ziggler vs Rollins να προσφέρει πολύ θέαμα στο main event σε ένα αγωνιώδες Iron Match. Ο AJ Styles ήρθε αντιμέτωπος με ένα από τα μεγαλύτερα challenges της ζωής τους, αλλά τα κατάφερε. Οι Bludgeon Brothers πήραν μεγάλη νίκη με επιτυχημένο σχέδιο και ο Bobby Lashley κυριάρχησε στην "αυλή" του Roman Reigns. Ας ξεκινήσουμε...



KICK OFF

Sin Cara vs Andrade "Cien" Almas

Ο Almas έκανε την είσοδο του στο ρινγκ μαζί με την Zelina Vega και έριξε άσχημα τον Sin Cara στο barricade σε ένα dive που επιχείρησε ο αντίπαλος του. Ο Cara απάντησε με moonsaults και εκπληκτικές κινήσεις αλλά η Vega απέσπασε την προσοχή του διαιτητή. Έτσι ο Almas πήρε την νίκη με double knees και έπειτα με hammerlock DDT.


Tables match: New Day vs SAnitY

Οι Eric Young και Alexander Wolfe έπεσαν με πολλαπλές double team επιθέσεις στον Big E αλλά οι Kofi Kingston και Xavier Woods απογειώθηκαν πάνω τους με dives. Ο Killian Dain απάντησε με δικό του dive πάνω στους Kofi και Xavier. Ο Wolfe βρέθηκε να δαγκώνει τον Kingston ενώ οι δυο τους ήταν στο apron. Έτσι ο Young απογειώθηκε από την κορυφή και πέρασε μέσα από ένα τραπέζι τον Kofi για την νίκη.


MAIN SHOW

Είδαμε μερικά πλάνα με την Ronda Rousey να βρίσκεται στα front row seats πίσω από το barricade από την έναρξη του main show και μετά.


Raw Tag Team Championships: Bray Wyatt & Matt Hardy (c) vs B Team

Τα mind games άρχισαν από την αρχή με τους πρωταθλητές να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Αυτό άλλαξε όταν η B Team έπεσε με double team επιθέσεις στον Matt Hardy μέχρι που ο Bray Wyatt επέστρεψε στο ρινγκ και αντέδρασε. Ωστόσο οι πρωταθλητές πήγαιναν να το τελειώσουν αλλά ο Axel έβγαλε την ασίστ στον Dallas ώστε εκείνος να πάρει την τεράστια νίκη για την ομάδα του με ένα neckbreaker από τα ropes στον Hardy. Μετά τον αγώνα, η B Team πανηγύρισε έξαλλα.



Στα παρασκήνια, ο Kurt Angle δήλωσε πως δεν ήρθε σε συμφωνία με τον Brock Lesnar για το πότε θα αγωνιστεί. Έτσι είπε στον Brock να εμφανιστεί αύριο στο Raw για να κανονίσουν πότε θα υπερασπιστεί το Universal Championship αλλιώς θα το πάρει από πάνω του με το ζόρι.

Finn Balor vs Baron Corbin

Ο Baron Corbin κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έριξε εντυπωσιακά και δυνατά τον Finn Balor με ένα δεξί στο apron όταν εκείνος πήγε να απογειωθεί. Ο Lone Wolf δεν κατάφερε να πάρει την νίκη ούτε με backbraker chokeslam και deep six με τον Demon King να κάνει δύο μεγάλα kick out. Ο Balor αντέδρασε και πήγε για το Coupe De Grace αλλά ο Baron τον έριξε από την κορυφή τελευταία στιγμή. Τελικά ο Finn πήρε την νίκη με ένα έξυπνο roll up με τον Corbin να είναι εκνευρισμένος μετά τον αγώνα.



Στα παρασκήνια, είδαμε τους Bludgeon Brothers να ορμάνε βάναυσα στην Team Hell No. Οι Harper και Rowan έστειλε τον Danile Bryan πάνω σε ατσάλινο εξοπλισμό ενώ διέλυσαν το πόδι του Kane το οποίο ήταν ανάμεσα στην πόρτα στην οποία έριξαν με το χαρακτηριστικό σφυρί τους (!!!). Η Paige εμφανίστηκε και κάλεσε ιατρική βοήθεια.

SmackDown Women's Championship match: Carmella (c) vs Asuka

Ο αγώνας άρχισε με τον James Ellsworth να βρίσκεται κλεισμένος στο shark cage πάνω από το ρινγκ. Ο James πέταξε ένα σπρέι στην πρωταθλήτρια και εκείνη πήγε να το χρησιμοποιήσει αλλά η Asuka την πέρασε μέσα από το Asuka Lock. Η Carmella έφτασε το bottom rope αλλά η Empress of Tommorrow έστειλε την Carmella στο ringside όσο ο Ellsworth ξέφυγε αλλά κρεμάστηκε ανάποδα στο κλουβί του. Η Asuka του επιτέθηκε βάναυσα αλλά η Carmella από πίσω την έστειλε στο shark cage με το πρόσωπο, το οποίο είχαν κατεβάσει οι υπεύθυνοι, για να κάνει το retain.
Μετά τον αγώνα, η Carmella πανηγύρισε και αποχώρησε αλλά ο Ellsworth δέχτηκε πολλά χτυπήματα από την εκνευρισμένη Asuka όπως suplexes, strikes και Asuka Lock.


United States Championship match: Jeff Hardy (c) vs Shinshuke Nakamura

Πριν αρχίσει ο αγώνας, ο Shinshuke Nakamura εκτέλεσε ύπουλα τον Jeff Hardy με ένα low blow χωρίς να τον δει ο διαιτητής. Ο Hardy πονούσε πολύ αλλά είπε πως μπορεί να συνεχίσει. Το καμπανάκι χτύπησε και ο Nakamura εφάρμοσε αμέσως kinshasa στον Jeff για να πάρει την νίκη και το US Championship.


Μετά τον αγώνα, ο Shinshuke Nakamura πανηγύριζε αλλά η μουσική του Randy Orton ακούστηκε και εκείνος εμφανίστηκε. Ο Viper έκανε ένα staredown στον King of Strong Style ο οποίος ήταν στο ringside. Έπειτα χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο τον Hardy κάνοντας εμφατικό heel turn και αποχώρησε τελικά.


Steel Cage match: Braun Strowman vs Kevin Owens

Ο Braun Strowman κυριάρχησε αρχικά αλλά ο Kevin Owens απάντησε με cannonball και frogsplash. Ο Monster Among Men έστειλε αρκετές φορές τον αντίπαλο του πάνω στο steel cage. Αλλά και πάλι ο Prizefighter απάντησε με ένα stunner και πήγε να ξεφύγει μόνο που ο Braun τον πρόλαβε στην πόρτα. Ο Owens τον απέφυγε και πάλι και τον έδεσε με χειροπέδες στα σκοινιά και ξέσπασε πάνω του. Ο Kevin πήγε να ξεφύγει από πάνω και φώναξε στον Strowman: "Suck It!".


Ο Mr MITB ξέφυγε και πρόλαβε τον KO στην κορυφή. Ο Strowman έπιασε τον αντίπαλο του από τον λαιμό και τον εκτόξευσε από την κορυφή του κελιού στο announce table από κάτω (!!!), σε ένα απίστευτο extreme moment. Ο Owens πήρε την νίκη αλλά το πλήρωσε ακριβά αποχωρώντας με το φορείο και με ιατρική βοήθεια.


SmackDown Tag Team Championships: The Bludgeon Brothers (c) vs Team Hell No

Ο Daniel Bryan εμφανίστηκε με πόνους στα πλευρά και ξεκίνησε στον αγώνα μόνος του ενάντια στους Bludgeon Brothers έπειτα από ότι έγινε νωρίτερα στα παρασκήνια. Οι πρωταθλητές κυριάρχησαν αλλά ο Bryan απάντησε στέλνοντας πάνω από τα σκοινιά τον Rowan με dropkick. Ο Rowan κρατούσε τον Bryan στο ringside και ο Harper πήγε να πέσει πάνω του με dive αλλά βρήκε πάνω στον Rowan καθώς ο Daniel τον απέφυγε.


Ο Kane εμφανίστηκε για να βοηθήσει τον σύμμαχο του με ιατρικό εξοπλισμό στο τραυματισμένο του πόδι. Μπήκε στον αγώνα εφάρμοσε μερικά chokeslams στους αντιπάλους του αλλά ο Harper τον έβγαλε εκτός χτυπώντας τον στο τραυματισμένο πόδι του. Ο Bryan ήρθε πάλι αντιμέτωπος με δύο αντιπάλους και τελικά οι Bludgeon Brothers πήρε την νίκη και έκαναν το retain με double team κίνηση στον Bryan.



Στα παρασκήνια είδαμε τον Roman Reigns ο οποίος δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες από το κοινό. Η B Team του πρότεινε να πανηγυρίσουν μαζί αφού εκείνος νικήσει τον Bobby Lashley αλλά ο Big Dog δεν φάνηκε να ήθελε.

Roman Reigns vs Bobby Lashley

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Bobby Lashley να εφαρμόζει αρκετά suplexes στον Roman Reigns και να κυριαρχεί. Ο Roman απάντησε καθώς μετέφερε την μάχη στο ringside για αν στείλει τον Lashley στο barricade και στα steel steps αρκετές φορές. Ο Lashley απάντησε με την σειρά του και έκανε και ένα εντυπωσιακό vertical supelx με τον Roman να κάνει kick out στο 2. Ο Reigns έκανε το πρώτο superman punch με τον Bobby να κάνει εκείνος αυτή την φορά kick out στο 2.


Ο Bobby συνέχισε με suplexes αλλά και πάλι ο Roman έμεινε ζωντανός με αρκετά superman punches. Επίσης ο Big Dog εκτόξευσε τον αντίπαλο του από το ρινγκ στο ringside δυνατά. Ο Bobby όμως με ένα suplex έστειλε τον Roman πάνω από το announce table. Προς το τέλος του αγώνα, ο Reigns φάνηκε να έχει τον έλεγχο και πήγε για το Spear αλλά ο Lashley τον πρόλαβε και τον χτύπησε με ένα δικό του Spear για να πάρει την μεγάλη νίκη.


Extreme Rules Raw Women's Championship match: Alexa Bliss (c) vs Nia Jax

Στην γωνία της Nia Jax βρισκόταν η Natalya και σ'αυτή της Alexa Bliss η Mickie James με την Ronda Rousey να βρίσκεται στα front row seats. Η Jax έστειλε από ψηλά την πρωταθλήτρια πάνω σε έναν κάδο. Η Natalya επιτέθηκε στην Mickie η οποία προσπαθούσε να παρέμβει αλλά η Bliss ήρθε για το double team. Η Ronda Rousey μπήκε στο ringside και διέλυσε την James αλλά το πλήρωσε ακριβά και εκείνη με double team από τις heels. Τελικά η Alexa πήρε την νίκη με την υπερβολική βοήθεια της James με DDT στην Nia πάνω σε καρέκλα.



WWE Championship match: AJ Styles (c) vs Rusev

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον AJ Styles να στοχεύει στο αριστερό πόδι του Rusev και να εφαρμόζει αρκετά kicks εκεί. Βέβαια ο Bulgarian Brute απάντησε σύντομα με αρκετά suplexes με τον Styles να κάνει το ίδιο με ένα Forearm από το ρινγκ στο ringside. Ο WWE Champion έφτασε πολύ κοντά στο retain με ένα reverse DDT αλλά ο αντίπαλος του έκανε kick out στο 2. Μάλιστα πέρασε τον Rusev μέσα και από το calf crusher με τον Rusev να φτάνει το bottom rope με ύπουλη βοήθεια του Aiden English.


Ο Styles όρμηξε στον Aiden για ότι έκανε και ο Rusev κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο. Εφάρμοσε ένα Machka Kick με τον Styles να κάνει δύσκολο kick out στο 2 και ένα ακόμη kick με τον AJ να κάνει kick out πάλι. Ο Rusev φάνηκε να πονάει στο αριστερό του πόδι αλλά πέρασε τον αντίπαλο του από το Accolade όσο μπορούσε με τον Styles να φτάνει το bottom rope. Ο English έβγαλε το pad από turnbuckle και ο Bulgarian Brute χτύπησε εκεί από λάθος του. Ο AJ έκανε το springboard 450 αλλά ο Rusev έκανε τεράστιο kick out. Ο Styles έβγαλε από την μέση τον Aiden και τελικά πήρε την νίκη με το Phenomenal Forearm.



Iron 30-minute Intercontinental Championship match: Dolph Ziggler (c) vs Seth Rollins

Ο Drew Mclntyre βρισκόταν στο ringside και ο ρυθμός του αγώνα ήταν αργός αρχικά. Αλλά ο Seth Rollins κατάφερε ,πριν περάσουν καλά καλά τα πρώτα πέντε λεπτά, να πάρει το πρώτο fall με pinfall με ένα roll up στον Show Off έπειτα από ένα Buckle Bomb. Ο Ziggler αντέδρασε και στόχευσε στα γόνατα του Architect ο οποίος έχει αντιμετωπίσει σοβαρό τραυματισμό σ'αυτά. Μετά από αρκετά roll ups, ο Kingslayer έκανε ένα ξαφνικό curbstomp στον αντίπαλο του και έκανε το 2-0 πάλι με pinfall με 22 λεπτά να μένουν.


Μετά το 2-0, ο Drew Mclntyre επιτέθηκε βάναυσα στο ringside και ο Rollins πήρε πόντο με DQ υπέρ του και έγινε το 3-0 υπέρ του Seth. Ο Drew συνέχισε να χτυπάει ανελέητα τον Architect, στέλνοντας τον στο apron και στο barricade. Ο διαιτητής έστειλε τον Mclntyre στα παρασκήνια αλλά εκείνος εφάρμοσε ένα Claymore kick στον Seth πριν αποχωρήσει. Τα 10 λεπτά πέρασαν και ο Show Off έκανε το pin attempt και μείωσε 3-1. Έπειτα ο Dolph περίμενε τον Rollins και τον εκτέλεσε και με superkick για ένα ακόμη επιτυχημένο pin κάνοντας το 3-2 μέσα σε δύο λεπτά. Ο Seth αντέδρασε για λίγο αλλά και πάλι με Zig Zag ο Dolph έκανε το 3-3 με pinfall. Στο ρινγκ ο Ziggler με roll up και με τα πόδια του στα σκοινιά, ύπουλα χωρίς να τον δει ο διαιτητής, έκανε το 3-4 υπέρ του με 15 λεπτά να μένουν. Έτσι μέσα σε 5 λεπτά ο Show Off έκανε την απόλυτη ανατροπή.



Ο Ziggler κράτησε τον αντίπαλο του για αρκετή ώρα στο sleeper hold χωρίς να κερδίσει πόντο. Ο Seth απάντησε άμεσα με δύο συνεχόμενα suicide dives στο ringside από το ρινγκ. Ο Kingslayer προσπάθησε ακόμη παραπάνω όμως ο Ziggler έκανε μεγαλειώδη kick out σε frogsplash και superplex κινήσεις και το 3-4 υπέρ του Dolph παρέμεινε με 4 λεπτά να μένουν ακόμη. Ξαφνικά μετά από slingshot του Rollins, ο Seth έκανε το 4-4 με roll up με 3 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα. Στα 45 δευτερόλεπτα ο Dolph έκανε το Fame Asser αλλά ο Architect έκανε kick out. Στα 20 ακολούθησε superkick και curbstomp από τον Rollins ο οποίος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το pinfall attempt του. Ο αγώνας ήρθε ισόπαλος 4-4 και ο Ziggler διατήρησε τον τίτλο του.


Μετά τον αγώνα όμως ο Kurt Angle εμφανίστηκε και είπε πως ο αγώνας αυτός δεν θα λήξει με ισοπαλία καθώς το WWE Universe θέλει να δει την συνέχεια. Έτσι το επόμενο fall έκρινε τον αγώνα. Ο Show Off έμεινε στο ringside αλλά ο Drew Mclntyre εμφανίστηκε από το πουθενά και ο Rollins τον χτύπησε στο apron. Έτσι ο Ziggler ήρθε από πίσω και με ένα Zig Zag πήρε το τελικό fall άρα και την ολοκληρωτική νίκη για να κάνει retain το Intercontinetal Championship. Μετά τον αγώνα, ο Dolph πανηγύριζε έξαλλα με τον Drew όσο ο Seth απορούσε στο ρινγκ.



Αποτελέσματα Extreme Rules 2018:

  • Ο Andrade "Cien" Almas νίκησε τον Sin Cara στο kick off.
  • Η SAnitY επικράτησε ενάντια στην New Day σε ένα tables match στο kick off.
  • Η B Team επιβλήθηκε στους Bray Wyatt & Matt Hardy και έγιναν οι νέοι Raw Tag Team Champions.
  • Ο Finn Balor νίκησε τον Baron Corbin.
  • Η Carmella νίκησε την Asuka και παρέμεινε SmackDown Women's Champion.
  • Ο Shinshuke Nakamura επιβλήθηκε στον Jeff Hardy και έγινε ο νέος United States Champion.
  • Ο Kevin Owens νίκησε τον Braun Strowman σε ένα steel cage match.
  • Ο Bobby Lashley επικράτησε ενάντια στον Roman Reigns.
  • Η Alexa Bliss νίκησε την Nia Jax και παρέμεινε Raw Women's Champion σε ένα extreme rules match.
  • Ο AJ Styles επικράτησε ενάντια στον Rusev και παρέμεινε WWE Champion.
  • Ο Dolph Ziggler νίκησε τον Seth Rollins και παρέμεινε Intercontinetal Champion σε "ξαφνικό θάνατο" στο 30-minute Iron match με σκορ 5-4 υπέρ του.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ολόκληρο το show: http://watchwrestlingup.live/watch-wwe-extreme-rules-2018-ppv-7-15-18-live-15th-july-2018-full-show-free-7-15-2018/


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος






Νεότερη Παλαιότερη