SmackDown Live 24/07/2018: Sleep...


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου όπου ο νέος αντίπαλος του AJ Styles στο Summerslam, τον έβαλε για "ύπνο". Στο main event ο Miz ξεγέλασε τον Daniel Bryan με την Becky Lynch ταυτόχρονα να παίρνει την ευκαιρία της να διεκδικήσει το SmackDown Women's Championship στο Summerslam. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Randy Orton να αναρωτιέται γιατί ο κάθε superstar που ρίχνει σκληρή δουλειά δεν παίρνει pops από το κοινό. Ο Viper τόνισε ότι χρειάζονται κόλπα marketing όπως η μπογιά του Jeff Hardy για να έχεις την υποστήριξη του κοινού. Έτσι κατέληξε στο ότι θα τελειώσει την καριέρα του Hardy και θα απειλήσει όποιον άλλο κερδίζει με τέτοιους τρόπους την υποστήριξη του WWE Universe.


Rusev vs Andrade "Cien" Almas

Ο Rusev κατάφερε από την αρχή του αγώνα να κυριαρχήσει σ'αυτόν και μάλιστα εκτέλεσε με machka kick τον αντίπαλο του ενώ εκείνος πήγαινε για double knees στην γωνία. Η Lana και Zelina Vega που βρίσκονταν στο ringside ήρθαν στα χέρια και ο Aiden English εμφανίστηκε για να τις χωρίσει. Όλο το σκηνικό αυτό απέσπασε την προσοχή του Rusev και ο Almas πήρε την νίκη από πίσω με hammerlock DDT.



Στα παρασκήνια, οι Aiden English και Lana μάλωναν μεταξύ τους για το ποιος έφταιξε για την ήττα του Rusev. Ο ίδιος είπε πως ίσως κανείς από τους δύο δεν είναι άξιος να εκπροσωπεί την Rusev Day και αποχώρησε.

R-Truth vs Samoa Joe

Μετά από αρκετό καιρό, είδαμε τον R-Truth πίσω στο ρινγκ και μάλιστα με αρκετή ενέργεια καθώς έβγαλε κάποιες κινήσεις. Ωστόσο ο Samoa Joe επικράτησε άνετα τελικά με το κλασσικό του Coquina Clutch με τον Truth να κάνει tap out.


Asuka vs Billie kay

Η Asuka κυριάρχησε σε όλο τον αγώνα με την Peyton Royce να προσπαθεί από το ringside να βοηθήσει την Billie Kay. Ωστόσο αυτό δεν έγινε και η Asuka πήρε την εύκολη νίκη με δυνατό kick στην Kay.


Στην συνέχεια, είχαμε τους AJ Styles και Paige στο ρινγκ για να ανακοινώσει η δεύτερη τον αντίπαλο του πρώτο στο SummerSlam. Ο James Ellsworth τους διέκοψε και ζήτησε να αντιμετωπίσει τον AJ Styles ξανά αφού τον έχει νικήσει τρεις φορές στο παρελθόν. Η Paige πλησίασε τον James και του φώναξε ότι απολύεται. Η security και η ίδια τον οδήγησαν εκτός arena αλλά ταυτόχρονα ο Samoa Joe ήρθε από πίσω και πέρασε τον Styles μέσα από Coquina Clutch. Έπειτα υπέγραψε το συμβόλαιο για το SummerSlam και αποκαλύφθηκε ο ίδιος ως ο διεκδικητής του WWE Championship.



Carmella vs Becky Lynch

Εάν η Becky Lynch νικούσε τον αγώνα θα διεκδικούσε το SmackDown Women's Championship στο SummerSlam. Η Carmella μπήκε δυνατά στον αγώνα και φάνηκε να έχει τον έλεγχο χωρίς την βοήθεια του James Ellsworth. Αυτό δεν κράτησε για πολύ καθώς η Lass Kicker αντέδρασε και τελικά πήρε την νίκη με diss arm her.


Tag Team Tournament: New Day vs SAnitY

Στο ringside βρέθηκαν οι Usos και με την έναρξη του αγώνα ένα μεγάλο χάος ξέσπασε στο ρινγκ. Οι Young και Dain μοίραζαν πολλαπλά suplexes σε όλο το ringside στους αντιπάλους τους. Ωστόσο η New Day πήρε την νίκη με midnight hour στον Wolfe.
Μετά τον αγώνα, η Bar εμφανίστηκε μετά από καιρό και έδωσε ραντεβού με τους Usos την επόμενη εβδομάδα και έπειτα με τους Bludgeon Brothers στο SummerSlam.



Στα παρασκήνια, ο Miz και η Maryse έφεραν την Monroe Sky (το νεογέννητο παιδί τους) στην arena και αρνήθηκαν να αναλάβει καθήκοντα νταντάς ο Sin Cara όπως πρότεινε η Paige.

Στο main event, είχαμε το Miz Tv με τον Miz να μιλάει για την οικογένεια του και να είναι στο ρινγκ μαζί με την Maryse και το μωρό τους το οποίο είχε πάνω του χωρίς να το βλέπει το κοινό. Ο A-Lister μίλησε και για το Miz & Mrs show που ετοιμάζουν αλλά και χλεύασε τον Daniel Bryan. Ο Bryan εμφανίστηκε και απέφυγε την ασφάλεια και μπήκε στο ρινγκ.
 Ο Miz πέταξε το μωρό πάνω του το οποίο ήταν τελικά μια κούκλα. Έτσι ο Miz ξάπλωσε τον Daniel με ένα kick και τον έβγαλε εκτός με Skull Crushing Finale. Μετά ο Miz μίλησε άσχημα για το κοινό που βρισκόταν εκεί και πρότεινε σε όλους να παρακολουθήσουν την επερχόμενη εκπομπή του.




Αποτελέσματα SmackDown Live 24/07/2018:

  • Ο Andrade "Cien" Almas νίκησε τον Rusev.
  • Ο Samoa Joe επιβλήθηκε στον R-Truth.
  • Η Asuka νίκησε την Billie Kay.
  • Η Becky Lynch επικράτησε ενάντια στην Carmella και θα την αντιμετωπίσει το SummerSlam για το SmackDown Women's Championship. 
  • Η New Day επιβλήθηκε στην SAnitY και προκρίθηκε στον τελικό για το 1st Contender's SmackDown Tag Team Championships Tournament.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη