SmackDown Live 19/06/2018: It's Rusev Day!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το μπλε καθιερωμένο εβδομαδιαίο σόου με τον Rusev να παίρνει επιτέλους την μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του. Η Asuka εμφανίστηκε εκνευρισμένη ενώ ο Shinshuke Nakamura ξεκίνησε μια έχθρα με έναν πρωταθλητή του σόου. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με την Carmella να μιλάει για τα επιτεύγματα της ότι νίκησε την Charlotte Flair δύο φορές και την Asuka μία. Η μουσική της Asuka ακούστηκε και εκείνη εμφανίστηκε ντυμένη, μόνο που στην πραγματικότητα ήταν ο James Ellsworth. Η SmackDown Women's Champion συνέχισε το trash talking και η αληθινή Empress Of Tommorrow εμφανίστηκε αυτή την φορά. Η Asuka ξάπλωσε τον Ellsworth με ένα kick αλλά η Carmella έριξε την ίδια με ένα πιο δυνατό ώστε η Carmella και ο James να αποχωρήσουν μαζί.


Becky Lynch vs Billie Kay

Η Becky Lynch μπήκε δυνατά στον αγώνα και εφάρμοσε ένα bexploder suplex στην Billie Kay η οποία απάντησε αμέσως αφού έστειλε την Lass Kicker στο ringpost. Η Peyton Royce που βρισκόταν στο ringside χτύπησε ύπουλα την Becky όταν δεν έβλεπε ο διαιτητής αλλά η Lynch έκανε kick out στο pin της Kay. Η Billie πήγε για το suplex αλλά η Becky το απέφυγε και τελικά πήρε την νίκη με το dis-arm-her στην Kay η οποία έκανε tap out.


Είδαμε στην μεγάλη οθόνη ένα promo στο οποίο ο Jeff Hardy μιλούσε για την ήττα του Shinshuke Nakamura στο Money In The Bank. Ο Jeff τόνισε ότι έχει μνήμη και ότι το γόνατο του Nakamura την προηγούμενη εβδομάδα του διέλυσε την ψυχή. Ο Hardy γύρισε στην κάμερα καθώς είχε βάψει το πρόσωπο του και είπε "I see you" στον King of Strong Style.


SAnitY vs The Usos

Οι Usos πριν τον αγώνα έκαναν ένα promo στο οποίο καλωσόριζαν την SAnitY στο SmackDown Live δηλαδή στην περιοχή των Usos. Η SAnitY εμφανίστηκε και τα μέλη της επιτέθηκαν κατευθείαν και βάναυσα στους Usos πριν αρχίσει ο αγώνας. Οι Eric Young, Killian Dain και Alexander Wolfe διέλυσαν τους Usos με τον αγώνα να λήγει με No Contest.


Στα παρασκήνια ο Shinshuke Nakamura τόνισε ότι ο διαιτητής έκανε λάθος μέτρημα στον αγώνα του με τον AJ Styles στο MITB καθώς ο ίδιος στέκεται ακόμη εδώ όρθιος. Δήλωσε επίσης στην Renee Young πως ο ίδιος θα κλείσει τα μάτια του Jeff Hardy για τα καλά.

SmackDown Tag Team Championships match: Bludgeon Brothers (c) vs Luke Gallows & Karl Anderson

Ο Karl Anderson μπήκε δυνατά στον αγώνα και έστειλε τον Harper στο ringside ώστε να απογειωθεί πάνω του με ένα dive. Ο Rowan πήρε το tag και κυριάρχησε απέναντι στον Luke Gallows μέχρι που εκείνος τον έριξε από το apron με ένα δυνατό big boot. Ο Rowan έστειλε τον Gallows πίσω από το barricade και σε συνεργασία με τον Harper πήραν την νίκη με double team powerbomb στον Anderson.


Μετά τον αγώνα, οι Bludgeon Brothers πανηγύριζαν το retain τους αλλά ο Daniel Bryan έκανε την είσοδο του για το Gauntlet match. Ο Daniel ήρθε σε ένα περίεργο face to face με τους Rowan και Harper και πήγε προς το ρινγκ.


Gauntlet match: Daniel Bryan vs Big E vs Samoa Joe vs Miz vs Rusev

Daniel Bryan vs Big E

Ο Big E κυριάρχησε στον αγώνα αρχικά αφού εφάρμοσε κάποια splashes τρέχοντας στα σκοινιά. Ο Daniel Bryan αντέδρασε και εφάρμοσε τα γνωστά "Yes" kicks στον αντίπαλο του καθώς τον εκτέλεσε κιόλας με ένα εντυπωσιακό hurricanrana από την κορυφή. Ο Big E όμως έκοψε την φόρα του Daniel με ένα clothesline και με ένα backbreaker με εκείνον να κάνει δύσκολο kick out στο 2. Ο Bryan αποτελείωσε τελικά τον Big E με ένα δυνατό running knee.


Daniel Bryan vs Samoa Joe

Ο Samoa Joe ήταν ο επόμενος και εκμεταλλεύτηκε την κούραση του Daniel ώστε να κυριαρχήσει με πολλαπλά strikes. Ο Submission Machine εφάρμοσε ένα powerbomb και έπειτα πέρασε τον αντίπαλο του από το STF ο οποίος έφτασε με το ζόρι το bottom rope. Ο Bryan αντέδρασε και έστειλε τον Joe στο ringside και απογειώθηκε με dive στον αντίπαλο του. Ωστόσο εκεί ο Joe τον πέρασε μέσα από το Coquina Clutch όσο ο διαιτητής μέτραγε και είχε φτάσει στο 10 σχεδόν. Ο Bryan ξέφυγε και πρόλαβε να μπει στο ρινγκ ενώ ο Samoa Joe όχι και έχασε με count out.


Daniel Bryan vs Miz

Μόλις ο Daniel νίκησε τον Joe, οι Bludgeon Brothers εμφανίστηκαν από το πουθενά και διέλυσαν τον Bryan με ένα double team powerbomb. Έπειτα ήταν η σειρά του Miz ο οποίος μπήκε γρήγορα στο ρινγκ, εκτέλεσε με Skull Crushing Finale τον αντίπαλο του και απέκλεισε τον Bryan από την συνέχεια του αγώνα.


Miz vs Rusev

Ο Miz εφάρμοσε αμέσως ένα clothesline και ο Rusev απάντησε με ένα fall away slam όσο ο Aiden English παρακολουθούσε από το ringside και ο AJ Styles από τα παρασκήνια. Ο A-Lister έστειλε τον Bulgarian Brute στο barricade και τον έφερε πίσω στο ρινγκ για να επιβάλλει την κυριαρχία του. Ο Rusev πήγε σε ένα σημείο για το Accolade αλλά ο Miz ξέφυγε και τον εκτέλεσε με ένα DDT με τον Bulgarian Brute να κάνει kick out στο 2. Ο Rusev τελικά χτύπησε τον Miz με ένα Machka Kick και πήρε την μεγάλη νίκη με το Accolade καθώς ο Miz έκανε tap out.


Μετά τον αγώνα, ο Rusev πανηγύριζε με τον Aiden English καθώς θα έχει την ευκαιρία στο Extreme Rules να πάρει το WWE Championship από τον AJ Styles. Ο WWE Champion εμφανίστηκε και έδωσε τα χέρια με τον Rusev. Ο English όμως δεν σεβάστηκε τον Styles και εκείνος τον φιλοδώρησε με ένα δυνατό punch για να αποχωρήσει.



Αποτελέσματα SmackDown Live 19/06/2018:

  • Η Becky Lynch νίκησε την Billie Kay.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στους SAnitY και Usos έληξε με No Contest.
  • Οι Bludgeon Brothers επιβλήθηκαν στους Luke Gallows & Karl Anderson και παρέμειναν SmackDown Tag Team Champions.
  • Ο Rusev επικράτησε ενάντια στους Daniel Bryan, Samoa Joe, Miz και Big σε ένα Gauntlet match, αποκλείοντας στο τέλος τον Miz και παίρνοντας την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον AJ Styles στο Extreme Rules για το WWE Championship.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη