RAW 18/06/2018: Getting Extreme!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο κόκκινο εβδομαδιαίο σόου το οποίο ήταν και το πρώτο μετά το Money In The Bank 2018. Είχαμε αρκετές ανακοινώσεις ενόψει Extreme Rules και για την main event scene αλλά και για την Women's Division. Η Ronda Rousey δέχθηκε ποινή έπειτα από ότι έκανε και είχαμε και έναν νέο πρωταθλητή. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με την Alexa Bliss να βρίσκεται στο ρινγκ μαζί με τον Kurt Angle και να μιλάει για τα χθεσινά κατορθώματα της. Η Ronda Rousey εμφανίστηκε και πήγε αμέσως προς το μέρος της Little Miss Bliss με τον GM του σόου να την συγκρατεί. Η Raw Women's Champion μίλησε προσβλητικά προς την Ronda και εκεί όρμηξε βάναυσα πάνω της. Μάλιστα της επιτέθηκε και με το βαλιτσάκι του women's ladder match καθώς έκανε το ίδιο και στον Kurt Angle. Οι υπεύθυνοι μπήκαν στην μέση αλλά και αυτοί το πλήρωσαν ακριβά. Η Rowdy πέρασε τελικά την Bliss μέσα από το τραπέζι στο ρινγκ.



Αμέσως μετά στα παρασκήνια ο Kurt Angle πέτυχε την Ronda Rousey και της ανακοίνωσε πως της επιβλήθηκε ποινή για 30 ημέρες για να μείνει μακριά από τα τηλεοπτικά shows.
Η Ronda παρέδωσε και συνέντευξη στην Renee Young λέγοντας ότι μετά την ποινή, έρχεται για την Alexa Bliss είτε αυτή είναι πρωταθλήτρια είτε όχι.

Intercontinental Championship match: Seth Rollins (c) vs Dolph Ziggler 

Με την έναρξη του αγώνα ο Ziggler πήγε για το Zig Zag αλλά δεν του βγήκε όπως ο Rollins πήγε για το Curbstomp αλλά ούτε εκείνου δεν του βγήκε. Ο Dolph κράτησε τον έλεγχο μέχρι που ο Seth τον έστειλε δυνατά πάνω στο ringpost. Ο Architect έπειτα από superkick πήγε για το stomp αλλά ο Show off το απέφυγε και απάντησε με fame asser με τον πρωταθλητή να κάνει kick out στο 2. Ο Kingslayer πήγαινε για το stomp αλλά συνάντησε τον Drew Mclntyre στο apron. Έτσι οι δυο συμμετέχοντες αντάλλαξαν αρκετά roll ups με τον Ziggler να παίρνει την νίκη μ'ένα από αυτά.
Μετά τον αγώνα, ο Dolph πανηγύριζε έξαλλα και ο Rollins πήγε να αντιδράσει. Ωστόσο ο Drew μπήκε στην μέση και οι δυο heels αποτελείωσαν τον Seth με Claymore και Zig Zag ταυτόχρονα.



Curt Hawkins vs Bobby Roode

Ο Bobby Roode πήρε μία εύκολη και γρήγορη νίκη αφού εκτέλεσε τον Hawkins με Spinebuster και έπειτα με ένα Glorious DDT για το τελικό pin.


Ο Braun Strowman βρέθηκε στο ρινγκ ως Mr. Money In The Bank και υπογράμμισε ότι μόλις ο Brock Lesnar εμφανιστεί σε ρινγκ του WWE ο ίδιο θα κάνει cash in. Ο Kevin Owens τον διέκοψε και του έδωσε συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά του. Ο Prizefighter επιδίωξε να κλείσει μία συμφωνία φιλίας ανάμεσα στον ίδιο και στον Monster Among Men. Ο Strowman ανταποκρίθηκε στην χειραψία αλλά κράτησε σφιχτά το χέρι του KO. Έτσι πήγε να τον σηκώσει για running powerslam αλλά ο Owens ξέφυγε με την πρόταση του να απορρίπτεται.


Bray Wyatt & Matt Hardy vs Heath Slater & Rhyno

Πριν τον αγώνα, η B Team εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη με τον Axel να είναι ντυμένος Matt Hardy και τον Dallas να είναι ντυμένος Bray Wyatt και οι δυο τους προκάλεσαν αρκετά τους Raw Tag Team Champions ενόψει του αγώνα τους.
Στον αγώνα, οι πρωταθλητές κράτησαν τον έλεγχο και ο Matt εφάρμοσε ένα Twist of fate στον Rhyno για να τον στείλει στο ringside. Έτσι οι δυο τους πήραν την νίκη με το Kiss of deletion στον ανήμπορο Heath Slater.


Στα παρασκήνια οι Kurt Angle και ο "Constable" Baron Corbin ήρθαν σε τηλεφωνική επαφή με την Stephanie McMahon με τον GM να τονίζει στον Lone Wolf ότι έχουν δουλειά να κάνουν.

Jinder Mahal vs Chad Gable

Πριν τον αγώνα, ο Jinder Mahal τόνισε ότι παρόλο που έχασε από τον Roman Reigns, σκοπεύει να ανταποδώσει σήμερα. Στην αρχή του αγώνα, ο Gable επέβαλλε τον ρυθμό του και εφάρμοσε πολλαπλά suplexes στον Modern Day Maharaja. Ωστόσο με την βοήθεια του Sunil Singh, ο Mahal πήρε την νίκη με ένα Khallas.


Sasha Banks & Bayley vs Liv Morgan & Sarah Logan

Ο αγώνας άρχισε με τις Sasha Banks και Bayley να έχουν διαφωνίες όσο αφορά στο ποια αγωνίζεται. Η Boss έφτασε από την αρχή κοντά στην νίκη με double knees στην Liv η οποία έκανε kick out στο 2. Η Bayley απέσπασε την προσοχή του διαιτητή άθελα της και η Logan χτύπησε ύπουλα την Sasha ώστε η Morgan να πάρει την νίκη με roll up.
Μετά τον αγώνα, οι Banks και Bayley ήρθαν face to face με την δεύτερη να ζητάει συγχώρεση. Ωστόσο η Boss την έσπρωξε και την έριξε κάτω για να αποχωρήσει τελικά.



Στα παρασκήνια η Bayley προσπάθησε να προλάβει την Banks η οποία είπε πως τελείωσε μαζί της, Έτσι η Bayley επιτέθηκε μέσα στον θυμό της στην Sasha η οποία τελικά βγήκε νικήτρια από το έντονο brawl τους.

Στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Kurt Angle ο οποίος τόνισε ότι ο ίδιος και η Stephanie McMahon αποφάσισαν για το πότε θα υπερασπιστεί το Universal Championship ο Brock Lesnar. Το θέμα είναι το ποιος. Ο Roman Reigns τον διέκοψε και τόνισε ότι αυτός είναι ο ίδιος μιας και είχε νικήσει δίκαια τον Lesnar στο Greatest Royal Rumble. Ο Bobby Lashley τους διέκοψε με την σειρά του και είπε ότι έχει όλο το πακέτο για να νικήσει τον Brock ενώ ο Roman όχι. Ο Angle ανακοίνωσε τελικά πως θα διεξαχθεί ένα multi person match στο Extreme Rules με τον νικητή να αντιμετωπίσει τον Beast Incaranete και με τους δύο τους να είναι ήδη μέσα σ'αυτό.


Roman Reigns & Bobby Lashley vs The Revival

Ο Lashley έβγαλε μία δυνατή κίνηση στον Dawson κατευθείαν και μετά έκανε ένα staredown στον Reigns γεμάτο νόημα. Ο Bobby τα βρήκε δύσκολα απέναντι στις double team επιθέσεις και ο Big Dog πήρε το tag για να ανακτήσει τον έλεγχο με big boots, clotheslines και leg drops. Ο Reigns ήταν έτοιμος για το Spear στον Dash αλλά ο Lashley έκανε το tag στην γωνία και έκανε ο ίδιο το Spear στον Dash για να πάρει την νίκη για την ομάδα του.


Στα παρασκήνια οι Baron Corbin και Kevin Owens τα έβαλαν με τον Finn Balor με τον Braun Strowman να εμφανίζεται για να βοηθήσει το φιλαράκι του τον Finn όπως τόνισε. Τελικά οι Corbin και Owens αποχώρησαν.

Mojo Rawley vs No Way Jose

Ο Mojo Rawley κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα με τον No Way Jose να μην μπορεί να αντιδράσει. Ο Mojo πήρε την εύκολη και γρήγορη νίκη με ένα lights out punch στον Jose και για να υποστηρίξει μετά τον αγώνα ότι είναι έτοιμος να κυριαρχήσει στο WWE.


Στα παρασκήνια η Bayley προσπάθησε πάλι να πείσει την Banks να μην φύγει. Η Sasha την αγνόησε και έφυγε με το αυτοκίνητο της με την Bayley να πετάει ένα αντικείμενο στο αυτοκίνητο της Boss.

Στην συνέχεια ο Elias εμφανίστηκε για ένα από τα συνηθισμένα του perfomances και τραγούδησε για το πως ο Rollins έχασε το Intercontiental Championship καθώς και για τον αγώνα του Extreme Rules στον οποίο θέλει να συμμετάσχει και να κερδίσει ώστε να αντιμετωπίσει τον Brock Lesnar.


Στα παρασκήνια, ο Seth Rollins δήλωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει τον Dolph Ziggler για το Intercontinental Championship στα πλαίσια του rematch που δικαιούται.

Braun Strowman & Finn Balor vs Baron Corbin & Kevin Owens

Ο Baron Corbin αγωνίστηκε με το "Constable" attire του και κυριάρχησε αρχικά απέναντι στον Finn Balor βγάζοντας και double team επιθέσεις πάνω του μαζί με τον Kevin Owens. Ο Braun Strowman πήρε το tag από τον Demon King και αντέδρασε περνώντας τον Lone Wolf πάνω από το τρίτο σκοινί με clothesline. Έπειτα ο Monster Among Men εκτόξευσε τον Balor πάνω και στους δύο αντιπάλους τους στο ringside. Ο Finn πήγε για το dive στον Baron αλλά ο Prizefighter τον σταμάτησε τελευταιά στιγμή και τον έστειλε δυνατά στο barricade.


Ο Corbin συνέχισε να έχει τον έλεγχο απέναντι στον Balor και τον εκτέλεσε και με ένα Deep Dix με εκείνον όμως να κάνει kick out στο 2. Ο Strowman επιτέθηκε στον Lone Wolf και τράβηξε τον Demon King στην γωνία του για να κάνει το tag. Ο Monster Among Men κυριαρχούσε απόλυτα αλλά χτύπησε άσχημα στο ringpots όταν ο Corbin τον απέφυγε έξυπνα. Ο Braun πέρασε τον Owens μέσα από το barricade στην περιοχή του timekeeper. Ο Finn πήγε για το Coupe De Grace αλλά ο Corbin τον κατέβασε από εκεί και τον αποτελείωσε με ένα End Of Days για να πάρει την μεγάλη νίκη για την ομάδα του.




Αποτελέσματα RAW 18/06/2018:

  • Ο Dolph Ziggler επικράτησε ενάντια στον Seth Rollins και έγινε ο νέος Intercontinental Champion.
  • Ο Bobby Roode νίκησε τον Curt Hawkins.
  • Οι Bray Wyatt & Matt Hardy νίκησαν τους Heath Slater & Rhyno.
  • Ο Jinder Mahal επιβλήθηκε στον Chad Gable.
  • Οι Liv Morgan & Sarah Logan νίκησαν τις Sasha Banks & Bayley.
  • Οι Roman Reigns & Bobby Lashley επιβλήθηκαν στην Revival.
  • Ο Mojo Rawley νίκησε τον No Way Jose.
  • Οι Baron Corbin & Kevin Owens επικράτησαν ενάντια στους Braun Strowman & Finn Balor.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος




Νεότερη Παλαιότερη