Money In The Bank 2018: The heist of the Monster!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το Money In The Bank 2018 στο οποίο συμμετείχαν τα roster του Raw και του SmackDown Live. Ο Braun Strowman ήταν τελικά ο απόλυτος κυρίαρχος όπως συνήθως με τον AJ Styles να είναι ταυτόχρονα ο Last Man Standing. Η Raw Women's Division ήρθε άνω κάτω και ο Seth Rollins την έβγαλε καθαρή έστω και βρώμικα. Ας ξεκινήσουμε...

KICK OFF

SmackDown Tag Team Championships: The Bludgeon Brothers (c) vs Luke Galllows & Karl Anderson

Οι Karl Anderson και Luke Gallows κυριάρχησαν αρχικά στον αγώνα όχι μόνο στο ρινγκ αλλά και στο ringside. Οι Bludgeon Brothers αντέδρασαν γρήγορα με πολλά chops και με τον Harper πρωταγωνιστή. Οι διεκδικητές πήγαν για το Magic Killer στον Harper αλλά ο Rowan τους πρόλαβε και τους διέκοψε ώστε οι Bludgeon Brothers να παραμείνουν πρωταθλητές με sitdown powerbomb στον Gallows.



MAIN SHOW

Big Cass vs Daniel Bryan

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και ο Daniel Bryan προσπάθησε να εφαρμόσει αρκετές φορές το Heel Hook από νωρίς στον Big Cass ο οποίος όμως τα απέφυγε. Η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside και εκεί ο Big Cass κυριάρχησε απόλυτα αφού έστειλε τον αντίπαλο του στο apron και στο barricade. Ο Bryan απάντησε με ένα Yes lock στο ρινγκ αλλά ο Cass έφτασε τελευταία στιγμή το bottom rope. Στην συνέχεια ο Daniel απογειώθηκε εντυπωσιακά πάνω στον αντίπαλο του με crossbody από την κορυφή στο ringside. Ο Cass έκανε το Big Boot χωρίς όμως να παίρνει την νίκη. Τελικά ο Bryan νίκησε τον Cass αφού τον πέρασε μέσα από το Heel Hook.



Sami Zayn vs Bobby Lashley 

Ο Sami Zayn από την αρχή του αγώνα απέφευγε τον αντίπαλο του ο οποίος τον κυνηγούσε στο ringside. Στο ρινγκ ο Zayn επιτέθηκε ύπουλα στα μάτια του Bobby Lashley ο οποίος όμως αντέδρασε και κυριάρχησε απόλυτα στον αγώνα. Ο Bobby έκανε δύο vertical suplex στον Zayn και έπειτα ένα τρίτο και τελεσίδικο για να πάρει την εύκολη νίκη απέναντι στον Sami.


Intercontinental Championship match: Seth Rollins (c) vs Elias 

Στην αρχή του αγώνα ο Seth Rollins πήρε τον έλεγχο αφού απογειώθηκε με dive πάνω στον Elias στο ringside και του εφάρμοσε ένα flying clothesline στο ρινγκ. Ο Elias απάντησε άμεσα με ένα lariat όπως και ο Kingslayer με ένα δεύτερο suicide dive στον αντίπαλο του. Ο Seth αν και πονούσε στο γόνατου έκανε το superplex και το falcon arrow με τον Drifter να κάνει εμφατικό kick out στο 2. Ο Elias απάντησε άμεσα αφού έπιασε τον Rollins στο suicide dive και τον έστειλε στο barricade.


Ακολούθησε ένα flying clothesline από τον διεκδικητή με τον Architect να κάνει δύσκολο kick out την τελευταία στιγμή. Ο Rollins απέφυγε το Drift Away και εφάρμοσε ένα δικό του buckle bomb στην γωνία. Έπειτα από πολλά roll ups, ο Rollins πήρε την νίκη αφού έκανε ένα πιάνοντας αντικανονικά τα ρούχα του αντιπάλου του.


Women's Money In The Bank ladder match: Charlotte Flair vs Natalya vs Ember Moon vs Lana vs Naomi vs Alexa Bliss vs Becky Lynch vs Sasha Banks

Η Ember Moon ήταν εκείνη που κυριάρχησε στην αρχή του αγώνα αφού απώθησε τις περισσότερες superstars του αγώνα και εκτέλεσε την Sasha Banks με ένα crossbody πάνω σε μια σκάλα. Η Lana ήρθε από το πουθενά και έκανε το X Factor στην Moon πάνω σε μια σκάλα ξανά. Η Naomi επέστρεψε και πήρε το momentum του αγώνα αφού πήδηξε πάνω από τις Lynch και Flair για να βγάλει εκτός την Natalya. Στην συνέχεια έκανε και το double dropkick πάνω στην σκάλα για την οποία μάλωναν οι Lass Kicker και η Queen.


Η Naomi έκανε και το blockbuster στην Boss από το apron στο ringside. Η Sasha πήρε τον έλεγχο αφού εκτέλεσε τις Lana και Moon με double knees στην γωνία πάνω σε μία σκάλα. Η Becky Lynch, η οποία είχε την υποστήριξη του κοινού, πήγε για την βαλίτσα αλλά οι Banks και Alexa Bliss την πρόλαβαν. Στην συνέχεια δύο σκάλες με 6 superstars πάνω σ'αυτές στήθηκαν με την Natalya να διαλύει την Sasha με powerbomb πάνω στην σκάλα.


Η Lana έκανε το Accolade στην Bliss και σκαρφάλωσε στην σκάλα. Ωστόσο η Naomi έπαθε "Seth Rollins" και απογειώθηκε πάνω στην σκάλα για να σταματήσει την Lana. Η Lass Kicker έκανε το bexploder στην Flair και πήγε για την βαλίτσα. Ωστόσο η Bliss την έριξε από την σκάλα και ανέβηκε η ίδια για να αρπάξει το πολύτιμο βαλιτσάκι και να νικήσει στον αγώνα.


Στα παρασκήνια οι Kurt Angle και Paige συναντήθηκαν και ο πρώτος φάνηκε ευχαριστημένος από την απόδοση του Raw roster. Ωστόσο η GM του μπλε σόου του πρότεινε να κρατήσει πίσω τον ενθουσιασμό του. Ο Baron Corbin εμφανίστηκε και τόνισε στον Angle ότι πρέπει το Raw να επικρατήσει και στο δεύτερο ladder match για να είναι ευχαριστημένη η Stephanie. Η Paige γέλασε με το Baron όμως καθώς θυμήθηκε το πως έχασε το βαλιτσάκι του.

Roman Reigns vs Jinder Mahal

Ο Roman Reigns κυριάρχησε στην αρχή του αγώνα και εφάρμοσε ένα Samoan Drop με τον Jinder Mahal να κάνει kick out στο 2. Ο Sunil Singh σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι στο οποίο βρισκόταν και έστειλε τον Roman στο ring post όταν ο διαιτητής δεν έβλεπε. Οι οπαδοί έκαναν chants εντελώς άσχετα με τον αγώνα όπως για το NXT και την Rusev Day. Ο Mahal απάντησε και κράτησε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Reigns τελικά έκανε το Spear στον Singh και μετά έκανε ένα ακόμη στον Mahal για ν πάρει την νίκη.


SmackDown Women's Championship: Carmella (c) vs Asuka

Η Asuka πήρε τον έλεγχο αρχικά στο ρινγκ και έπειτα και στο ringside όπου χτύπησε την Carmella από νωρίς με ένα Hip Attack. Η Carmella εφάρμοσε από το πουθενά ένα submission στην αντίπαλο της η οποία κατάφερε να ξεφύγει με δυσκολία. Η Empress of Tommorrow πήγε ξανά για το Hip Attack αλλά η Carmella την απέφυγε και εκείνη προσγειώθηκε άσχημα στο ringside. Στο apron εμφανίστηκε κάποιος φορώντας τα ρούχα της Asuka με την Carmella να κάνει το roll up από το πουθενά. Η Asuka έκανε kick out και κοίταζε τον όμοιο της ο οποίος ήταν ο James Ellsworth και έτσι η Carmella με ένα superkick πήρε την νίκη για να πανηγυρίσει με τον James.


Last Man Standing WWE Championship match: Shinshuke Nakamura vs AJ Styles (c)

Το πρώτο count έγινε όταν ο AJ Styles απογειώθηκε με forearm από το ρινγκ στο ringside και πάνω στον Shinshuke Nakamura ο οποίος σηκώθηκε στο 5. Ο Styles έστειλε τον αντίπαλο του σε barricade και ring post αλλά ο Nakamura απάντησε με northen lights suplex πάνω στην ράμπα. Ο AJ σηκώθηκε και η μάχη μεταφέρθηκε στο ρινγκ όπου ο Shinshuke εφάρμοσε ένα bad vibrations στην γωνία. Ο WWE Champion πήγε να απογειωθεί από το barricade πάνω στον διεκδικητή αλλά εκείνος το πρόλαβε με τα γόνατα του με τον AJ να σηκώνεται δύσκολα στο 7.


Η μάχη παρέμεινε στο ringside και στον χώρο των announce tables. Ο King of Strong Style ετοίμασε και τα τρία τραπέζια ρίχνοντας τον αντίπαλο του στο ένα δυνατά. Έπειτα ο Shinshuke έκανε το kinshasa τρέχοντας και στα τρία τραπέζια. Ο Styles σηκώθηκε στο 9 αλλά στόχευσε στο ήδη τραυματισμένο γόνατου του αντιπάλου του. Ο heel superstar συνέχισε να κυριαρχεί εκτοξεύοντας τον Styles μέσα από το τραπέζι που έστησε στην γωνία με τον AJ να σηκώνεται πάλι στο 9. Ο Phenomenal One πήρε τον έλεγχο αφού εφάρμοσε αρκετά chair shots στον αντίπαλο του. Ωστόσο ο King of Strong Style απάντησε με ένα low blow.


Μόλις σηκώθηκε ο WWE Champion, ακολούθησε kinshasa από τον Shinshuke με τον Styles να σηκώνεται πάλι πριν το 10 (!) με κανέναν να μην το πιστεύει. O Phenomenal One απάντησε άμεσα με ένα Styles Clash από τα steel steps στο ringside. Ο Nakamura σηκώθηκε και ο AJ εφάρμοσε και εκείνος ένα low blow στον αντίπαλο του. Έπειτα πέρασε τον Nakamura με Phenomenal Forearm μέσα από το announce table. Οι δυο τους βρέθηκαν κάτω αλλά ο Styles σηκώθηκε στο 7 ενώ ο Nakamura καθόλου και παρέμεινε ο AJ WWE Champion.


Raw Women's Championship match: Ronda Rousey vs Nia Jax (c)

Η Nia Jax ξεκίνησε με στυλ "Lesnar" καθώς σήκωσε την Ronda μέχρι την γωνία για να εφαρμόσει πολλά strikes και splashes. Η Rousey από το πουθενά κλείδωσε σχεδόν την Jax στο armbar αλλά εκείνη κρατήθηκε ζωντανή και την εκτέλεσε με sitdown powerbomb με το submission να σπάει. Η Raw Women's Champion εφάρμοσε και ένα Samoan Drop με την Rousey να κάνει kick out στο 2. Η Rowdy απάντησε με ένα crossbody με την Nia να κάνει και εκείνη kick out.


Η Ronda πήρε τον έλεγχο και εφάρμοσε ένα περίεργο Rock Bottom και πήγε για το armbar. Τελικά το εφάρμοσε αλλά η Alexa Bliss από πίσω την χτύπησε με το MITB βαλιτσάκι της. Ο αγώνας έληξε με νίκη την Ronda χάρη σε DQ υπέρ της. Η Bliss διέλυσε την Rousey στο ringside και έκανε cash in το βαλιτσάκι της.


Raw Women's Championship match: Nia Jac (c) vs Alexa Bliss

Κατευθείαν η Alexa Bliss εκτέλεσε την Nia Jax με ένα εμφατικό DDT. Έπειτα ανέβηκε στην κορυφή και έκανε το Twisted Bliss παίρνοντας την νίκη, το Raw Women's Championship και κάνοντας επιτυχημένο cash in.


Men's Money In The Bank ladder match: Braun Strowman vs Finn Balor vs Kevin Owens vs Bobby Roode vs Samoa Joe vs Miz vs Rusev vs Kofi Kingston

Πριν τον αγώνα, η New Day βασάνισε τους υπόλοιπους competitors για το ποιος θα αγωνιστεί από αυτήν ο οποίος τελικά ήταν ο Kofi Kingston. Όλοι οι superstars πέσανε με την έναρξη του αγώνα στον Braun Strowman με την μάχη να μεταφέρεται στο ringside. Όλοι λοιπόν κατάφεραν και έθαψαν στην σκηνή με σκάλες τον Monster Among Men όσο ο Miz σκαρφάλωνε στην σκάλα για το βαλιτσάκι, μόνο που ο Samoa Joe τον πρόλαβε και τον γκρέμισε από εκεί.
Ο Kevin Owens ήταν έτοιμος για το frogsplash από την κορυφή μιας σκάλας πάνω στον Finn Balor αλλά επέστρεψε στο ρινγκ για να σταματήσει τον Rusev ο οποίος πήγαινε για την νίκη. Ο Kofi απογειώθηκε σε όλους εκτός από τους Strowman και Balor. Έπειτα ακολούθησε ο Demon King με suicide dive πάνω σε 6 superstars. Ο Braun επιτέθηκε σε όλους ξανά αλλά όλοι τον τοποθέτησαν στο table στην σκηνή. Ο Owens πήγε για το frogsplash από την κορυφή της σκάλας αλλά ο Monster Among Men τον πρόλαβε και τον έριξε πάνω σ'αυτό τελικά. Οι υπεύθυνοι τσέκαραν τον Prizefighter και τον απέσυραν από τον αγώνα.


Ο Strowman έκανε την επιστροφή του στο ρινγκ και κυριάρχησε με τον Finn να προβάλλει αντίσταση καθώς τον εκτέλεσε με dropkick. Ο Bulgarian Brute κυριαρχούσε και εκτέλεσε τον Miz με superkick. Έπειτα πέρασε μέσα από triple Accolade τους Miz, Rusev και Kofi με τον Submission Machine να έρχεται από πίσω και να περνάει τον Rusev μέσα από το Coquina Clutch. Ο Finn Balor επέστρεψε και απογειώθηκε με ένα πολύ εντυπωσιακό Coupe De Grace πάνω στον Bobby Roode.


Ο Finn Balor ανέβηκε στην σκάλα με τον Braun Strowman να τον ακολουθεί και με τον Kingston να βρίσκεται στην πλάτη του δεύτερου. Ο Monster Among Men χτύπησε τον Demon King, ο οποίος ακούμπησε την βαλίτσα, και βρέθηκε κάτω. Ο Strowman εκτόξευσε και τον Kofi στο ρινγκ και έμεινε ολομόναχος. Έτσι ξεκρέμασε την βαλίτσα και έγινε ο Mr. Money In The Bank 2018 πανηγυρίζοντας έξαλλα.



Αποτελέσματα Money In The Bank 2018:

  • Οι Bludgeon Brothers νίκησαν τους Luke Gallows & Karl Anderson στο kick off και παρέμειναν SmackDown Tag Team Champions.
  • Ο Daniel Bryan επιβλήθηκε στον Big Cass.
  • Ο Bobby Lashley νίκησε τον Sami Zayn.
  • Ο Seth Rollins επικράτησε ενάντια στον Elias Samson και παρέμεινε Intercontinental Champion.
  • Η Alexa Bliss νίκησε τις Ember Moon, Sasha Banks, Charlotte Flair, Naomi, Lana, Becky Lynch και Natalya στο Women's MITB ladder match και έγινε η νέα Miss Money In The Bank.
  • Ο Roman Reigns νίκησε τον Jinder Mahal.
  • Η Carmella νίκησε την Asuka.
  • Ο AJ Styles επικράτησε ενάντια στον Shinshuke Nakamura σε ένα Last Man Standing match και παρέμεινε WWE Champion.
  • Η Ronda Rousey νίκησε με DQ υπέρ της την Nia Jax με την δεύτερη να παραμένει Raw Women's Champion.
  • Η Alexa Bliss επιβλήθηκε στην Nia Jax και έγινε η νέα Raw Women's Champion έπειτα από επιτυχημένο cash in.
  • Ο Braun Strowman επικράτησε ενάντια στους Bobby Roode, Finn Balor, Kevin Owens, Miz, Rusev, Samoa Joe και Kofi Kingston στο Men's MITB ladder match και έγινε ο νέος Mr. Money In The Bank.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος






Νεότερη Παλαιότερη