Royal Rumble 2017: Οι προβλέψεις του Γρηγόρη Χριστακάκη!


Βρισκόμαστε μόλις μερικές ώρες μακριά από το Royal Rumble και μιας και δεν κατάφερα να πάρω μέρος στο βίντεο προβλέψεων του Ringside House λόγω συνάντησης με τον Ομπάμα, είπα να μην χάσω την ευκαιρία και δώσω τις δικές μου προβλέψεις σε αυτό το άρθρο...


1) AJ Styles vs John Cena - WWE Championship



Θα ήθελα πολύ να νικήσει ο Styles και να διατηρήσει τον τίτλο του, εκτός κι εάν η νίκη του John Cena οδηγήσει σε One on One WWE Championship ματς εναντίον του Undertaker στη Wrestlemania 33.  Άλλο όμως τι θέλω, κι άλλο τι νομίζω πως θα γίνει, γι αυτό και η πρόβλεψη μου για το συγκεκριμένο ματς βρίσκεται στην παρακάτω εικόνα: 


2) Roman Reigns vs. Kevin Owens - WWE Universal Championship


Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ θέλω να νικήσει ο Kevin Owens.... Αλλά επίσης δεν φαντάζεστε πόσο φοβάμαι ότι ο Roman Reigns θα φύγει απ'το Royal Rumble ως Universal Champion. Με τον Chris Jericho να μην μπορεί να βοηθήσει το φιλαράκι του να διατηρήσει τον τίτλο, η μόνη μου ελπίδα είναι παρέμβαση από άλλον WWE Superstar. Γενικά, δεν είμαι και τελείως εναντίον του Reigns, αλλά στο συγκεκριμένο ματς φαίνεται ξεκάθαρα ότι σωστός νικητής είναι ο Owens. Για αυτό διστακτικά δίνω τη νίκη στον KO. 

3) Charlotte vs. Bayley - WWE Women's Championship


Η Charlotte; Να χάσει σε Pay-Per-View; Αποκλείεται... Όχι ακόμα τουλάχιστον. Κάτι τέτοιο πιθανό να γίνει στη Wrestlemania 33. Η Charlotte θα βγει νικήτρια ενάντια στην Bayley μόνο και μόνο επειδή το ματς είναι σε PPV. Απλά τα πράγματα.

4) Rich Swann vs. Neville - WWE Cruiserweight Championship 


Neville αγορίνα πόσο πιο γαμάτος μπορείς να γίνεις; Πριν το heel turn πρέπει να πω ότι δεν ήμουν και μεγάλος φαν.. Αλλά μετά το heel turn έχεις εντυπωσιάσει πολύ κόσμο! Άντε επειδή είμαι καλόκαρδος θα σου δώσω το Cruiserweight Championship και την νίκη ενάντια του Swann (ο οποίος είναι εξίσου καλός). Επίσης θα σου δώσω 1 ευρώ να μου πάρεις τυρόπιτα. 

5) Becky Lynch, Naomi, Nikki Bella vs. Alexa Bliss, Mickie James, Natalya


Α μπε μπα μπλομ, του κιθε μπλομ, α μπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ μπλιμ μπλομ... Νομίζω θα νικήσουν οι Alexa, Mickie και Natalya. 

6) Cesaro, Sheamus vs Luke Gallows, Karl Anderson - RAW Tag Team Championship


Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που οι Cesaro και Sheamus πήραν τους τίτλους απ'την New Day. Εφόσον είναι και οι δυο τους ικανοί να κρατήσουν τους τίτλους για αρκετούς ακόμη μήνες, ας τους διατηρήσουν και μετά το Royal Rumble... 


7) Sasha Banks vs Nia Jax 


Sasha μόνο και μόνο επειδή σου έχω πει να με πάρεις τηλέφωνο από τον Αύγουστο και ακόμα δεν το έχεις κάνει... Θα δώσω την νίκη στην Nia Jax. Με ένα τηλέφωνο όμως μπορώ να αλλάξω τα πάντα, μέχρι και την πρόβλεψη που μόλις έδωσα. Διαλέγεις και παίρνεις: ένα τηλεφωνάκι στον Γρηγόρη με δώρο την υποστήριξη του; η δεν παίρνεις τηλεφωνάκι και χάνεις την υποστήριξη του (κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο). 

8) Royal Rumble Match


Δεν έχω λόγια... Ένα από τα πιο απρόβλεπτα Royal Rumble τουλάχιστον της τελευταία δεκαετίας. Εδώ σκοπεύω να δώσω όχι μόνο προβλέψεις για τον νικητή αλλά και για διάφορα πιθανά suprise returns η στιγμές που εγώ πιστεύω θα πάρουν μέρος στο ματς. 

1) Ο Kurt Angle θα εμφανιστεί ως Surprise Return
2) Ο Kenny Omega δυστυχώς δεν θα εμφανιστεί
3) Ο Kofi Kingston θα αποφύγει αποκλεισμό με έξυπνο τρόπο, όπως κάθε χρόνο
4) Ο Sami Zayn θα εμφανιστεί είτε 1ος η 2ος και θα κρατηθεί μέχρι τουλάχιστον τους τελευταίους τέσσερις.
5) Ο Braun Strowman και ο Baron Corbin θα κάνουν τους περισσότερους αποκλεισμούς
6) Ο Tye Dillinger και ο Samoa Joe θα κάνουν το ντεμπούτο τους
7) Ο Jinder Mahal θα φουσκώσει υπερβολικά και θα γίνει έκρηξη

Και τέλος αυτός που θα νικήσει το Royal Rumble ματς θα είναι o Demon King... Finn Balor! 


Αυτά από μένα, πρέπει να φύγω γιατί με παίρνει τηλέφωνο ο Τσίπρας και πρέπει να το σηκώσω.
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο Royal Rumble!


για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης
Νεότερη Παλαιότερη