NXT TAKEOVER: SAN ANTONIO: GLORIOUS CHAMP!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του NXT TakeOver: San Antonio. Ένα πανέμορφο επεισόδιο με ενδιαφέρουν αναμετρήσεις και ένα νέο κεφάλαιο να ανοίγει στο θυγατρικό promotion. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ.


Τα βραβεία του NXT Awards 2016:

Πριν την έναρξη του επεισοδίου, είδαμε τους νικητές για τα βραβεία του NXT Awards 2016, ωστόσο το Ringside House σας μεταφέρει τους νικητές.

Breakout Star of the Year: Billie Kay & Peyton Royce

Match of the Year: #DIY vs. The Revival — 2 out of 3 Falls Match for the NXT Tag Team Championship at NXT TakeOver: Toronto

Tag Team of the Year: The Revival

Female Competitor of the Year: Asuka

Male Competitor of the Year: Shinsuke Nakamura

Overall Competitor of the Year: Shinsuke Nakamura


Eric Young vs. Tye Dillinger

Η πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς, ήταν αυτή ανάμεσα στους Eric Young και Tye Dillinger, με τον "Perfect 10" να «τραβάει» όλα τα βλέμματα πάνω του κάνοντας μια αρκετά καλή εμφάνιση έχοντας την υποστήριξη του WWE Universe στο πλευρό του. Αντίθετα, ο Eric Young στο πλευρό του είχε τους SAnitY οι οποίοι βρισκόντουσαν στο ringside. Στα του αγώνα, ο Young έφτασε κοντά στην νίκη αλλά χάρις το Youngblood κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να φύγει ως νικητής.


Roderick Strong vs. Andrade "Cien" Almas

Οι δύο ταχύτεροι παλαιστές του NXT έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στο κοινό του San Antonio στο Texas μια μέρα πριν το Royal Rumble. Και οι δυο τους αγωνίστηκαν με τρελούς ρυθμούς και ασταμάτητη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το κοινό να μείνει ευχαριστημένο. Τελικά, νικητής κατάφερε να φύγει ο Roderick Strong αφού πέρασε μέσα από ένα Sick Kick τον Cien.


NXT Tag Team Championship Match
#DYI (c) vs. The Authors of Pain

Η ομάδα των Gargano & Ciampa επιχείρησε τα πάντα για να κρατήσει τους ομαδικούς τίτλους στο στρατηγικό της, παρ' όλα αυτά νικητές έφυγαν οι Authors of Pain μετά από έναν ασταμάτητο αγώνα με όμορφα highlights κυρίως από τους babyfaces. Το αποτέλεσμα ήρθε με The Last Chapter από τους heels. Νέοι NXT Tag Team Champions οι Authors of Pain.


Ο Seth Rollins καλεί έξω τον Triple H

Κι όμως, δεν αστειευόμαστε. Ο Seth Rollins εμφανίστηκε στο NXT TakeOver: San Antonio. Κατά την διάρκεια του επεισοδίου καθώς η κάμερα βρισκόταν στο announce table, ο Seth Rollins εμφανίστηκε πίσω από το ρινγκ, πήρε ένα μικρόφωνο και κάλεσε στο ρινγκ τον Triple H για να λύσουν τις διαφορές τους. Τελικά, ο "Hunter" εμφανίστηκε αλλά κάλεσε τους security να τον απομακρύνουν από την αρένα για να συνεχιστεί το επεισόδιο.


NXT Women's Championship Match
Asuka (c) vs. Nikki Cross vs. Billie Kay & Peyton Royce

Με την έναρξη του αγώνα η Asuka "τρέλανε" κατευθείαν το κοινό περνώντας μέσα από Double German Suplex τις Peyton Royce και Nikki Cross, ωστόσο με αυτόν τον τρόπο εξελίχθηκε όλη η αναμέτρηση. Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το Double Suplex που δέχτηκε η Cross επάνω στο table από τις Royce & Kay. Όλα όμως τελειώσαν την στιγμή που η Asuka έμεινε μόνη της στο ρινγκ απέναντι στις Royce & Kay και τις πέρασε μέσα από δύο δυνατές κλοτσιές στο κεφάλι για την νίκη.


NXT Championship Match
Shinsuke Nakamura (c) vs. Bobby Roode

ΧΑΜΟΣ. Μόνο αυτή η λέξη αρκεί για να σχολιάσεις το main event του NXT TakeOver: San Antonio. Ας ξεκινήσουμε από τα entrances, πρώτος στο ρινγκ ήρθε ο Bobby Roode έχοντας 8 πανέμορφες γυναικείες παρουσίες κοντά του, το στάδιο τραγουδούσε από την αρχή μέχρι το τέλος του entrance, πραγματικά ανατριχιαστικό. Με την σειρά του, όμως, την είσοδό του έκανε ο Shinsuke Nakamura, επάνω σε ένα όχημα που τον οδήγησε στο ρινγκ έχοντας το NXT Championship γύρω απ' την μέση του. Ωστόσο ο αγώνα ξεκίνησε. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης είδαμε όμορφα spots & highlights, προς το τελείωμα ο Nakamura χτύπησε με Kinsasha τον Roode αλλά φάνηκε να "τραυματίστηκε" στο πόδι του με αποτέλεσμα να μην έχει τις δυνάμεις να συνεχίσει, ωστόσο ο Bobby εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και πέρασε μέσα από 2 Glorious DDT για να στεφθεί για πρώτη φορά στη καριέρα του NXT Champion.


Αποτελέσματα NXT TakeOver: San Antonio:

- O Eric Young νίκησε τον Tye Dillinger
- Ο Roderick Strong επικράτησε του Andrade "Cien" Almas
- Οι Authors of Pain υπερίσχυσαν των #DYI (νέοι NXT Tag Team Champions)
- Η Asuka κέρδισε τις Billie Kay, Peyton Royce, και Nikki Cross (παρέμεινε NXT Women's Champion)
- Ο Bobby Roode κέρδισε τον Shinsuke Nakamura (νέος NXT Champion)

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη