Πάμε πίσω στο χρόνο και βλέπουμε την επιστροφή του Kane το 2002


Τότε που το WWE ήταν στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής, η Ruthless Aggression Era ήταν στις αρχές με το ρόστερ να φιλοξενεί αρκετούς παλαιστές από το WCW. Ωστόσο, μια στιγμή που δύσκολα θα ξεχάσει κανείς ήταν η επιστροφή του Kane το 2002.

Εκείνη την εποχή, οι Un-Americans ήταν από τα ισχυρότερα stables στην εταιρία έχοντας στο ιστορικό τους 4 φορές τα WWE World Tag Team Championships. Στις 26 Αυγούστου του 2002, η ομάδα των Christian, Test, και Lance Storm αποφάσισε να κάνει την παρουσία της σε ένα επεισόδιο του RAW στην Νέα Υόρκη, και μέσα από ένα promo επιχείρησε να κάψει την σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν οι Booker T και Goldust, για να σώσουν την κατάσταση αλλά οι heels εκμεταλλεύτηκαν τον αριθμό των ατόμων και τους έβαλαν κάτω. Όμως, δεν είχαν υπολογίσει νωρίτερα τα mind games της γιγαντοοθόνης από τον Kane. Έτσι, ο Big Red Machine πραγματοποίησε την επιστροφή του και κατέστρεψε τους Un-Americans, στο τελείωμα δεν παρέλειψε να μας παρουσιάσει το... Kane-a-Roony.



Βέβαια, εκτός της μεγάλης αυτής επιστροφής, αυτό που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει είναι η απίστευτη περιγραφή στο μικρόφωνο από τον ένα και μοναδικό Jim Ross.

«MY GOD, KANE IS HERE! AMERICAN CHOKESLAM! SEND HIM TO HELL... SEND HIM TO HELL...» !


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη