Διαμάχη στα παρασκήνια του SummerSlam μεταξύ Jericho και Lesnar!


Υπήρξε κάποιου είδους διαμάχη λίγο μετά το Summerslam στα παρασκήνια μεταξύ δυο μεγάλων ονομάτων!

Ο Dave Meltzer αναφέρει πως ο καυγάς προκλήθηκε απο ο,τι συνέβη στον αγώνα Brock Lesnar vs Randy Orton που έκλεισε και το Summerlsam. Πολλαπλές πηγές λένε πως ο Jericho ανησύχησε για τον Orton στο τέλος του αγώνα και ήθελε να μάθει τι ακριβώς έγινε. Ρώτησε λοιπόν τον Michael Hayes για να μάθει αν όντως αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο έπρεπε να τελειώσει το ματς η όχι. Ο Hayes αρνήθηκε να απαντήσει και έτσι ο Y2J φώναξε "Αυτά είναι μαλακίες!" 

Ο Lesnar αφού είχε τελειώσει το ματς επέστρεφε στα παρασκήνια, άκουσε τα φωναχτά του Chris Jericho και τον αποκάλεσε "μ*υνι". Συνέχισε λέγοντας στον Jericho να σκάσει και να μην ανακατεύεται. Τότε ήταν που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και άρχισαν να φωνάζουν δυνατά ο ένας στον άλλον για αρκετή ώρα! Ο Lesnar έσπρωξε πρώτος τον Y2J και αυτός ανταπόδωσε.. Κατέληξαν να μαλώνουν κολλημένοι στον τοίχο και τότε ήταν που ο Lesnar προκάλεσε τον Jericho να του δώσει μπουνιά. Εμφανίστηκε ο Triple H, ο οποίος κατάφερε να τους χωρίσει για λίγο αλλά η διαμάχη δεν σταμάτησε για πολύ. Συνέχισαν τον καυγά μέχρι που εμφανίστηκε και ο Vince McMahon χωρίζοντας τους οριστικά.

Ο McMahon πληροφόρησε τον Jericho πως ότι έγινε στο ματς των Lesnar και Orton ήταν όντως προσχεδιασμένο. Ο Triple H, σύμφωνα με πηγές, είπε στον Vince ότι ο Lesnar άρχισε το σκηνικό και ότι ο Jericho απλά υπερασπιζόταν τον εαυτό του. Ο Chris είδε τον Orton απο κοντά και νευρίασε ακόμα περισσότερο λόγω των τραυμάτων αλλά ο "Viper" γρήγορα του ξεκαθάρισε πως και ο ίδιος ήξερε τι τον περίμενε στον αγώνα.


για το Ringside House,
Γρηγόρης Χριστακάκης
Νεότερη Παλαιότερη