RAW 22/08/2016: Άφησε τον τίτλο και έφυγε...


Ενδιαφέρον ήταν το χθεσινό επεισόδιο του RAW, όπου είδαμε τον Finn Bálor να παραδίδει το WWE Universal Championship κι έπειτα να αποχωρεί από την αρένα, έκανε το επίσημο ντεμπούτο της η Bayley, ανακοινώθηκαν επίσης οι διεκδικητές του WWE Universal Title.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε από την Commissioner του σόου μαζί με τον General Manager, μέσα από ένα promo κάλεσαν στο ρινγκ τον πρώην (πλέον) πρωταθλητή, Finn Bálor, για να τους παραδώσει τον τίτλο. Ο Demon King μίλησε στο μικρόφωνο και επισήμανε τον τραυματισμό όπου θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικούς μήνες, ευχαρίστησε το κοινό, κι έπειτα παρέδωσε το WWE Universal Championship.


Όλα κράτησαν μέχρι που τους διέκοψαν οι Seth Rollins, Sami Zayn, Kevin Owens, Chris Jericho, Roman Reigns, και Big Cass! Οι 6 από αυτούς τους WWE Superstars ζήτησαν από την Stephanie McMahon να τους παραχωρήσει τον WWE Universal Title, όμως ο Mick Foley όρισε τα εξής: "Seth Rollins vs. Sami Zayn - Kevin Owens vs. Neville - Big Cass vs. Rusev - Roman Reigns vs. Chris Jericho" με τους νικητές να περνάνε στο Fatal 4-Way Match με έπαθλο το WWE Universal Championship στο επόμενο επεισόδιο του Monday Night RAW.


Seth Rollins vs. Sami Zayn

Έχοντας ως δικαιολογία το χτυπημένο του πόδι, ο Sami Zayn ηττήθηκε από τον Seth Rollins με Pedigree και έδωσε το εισιτήριο στον Architect για να προκριθεί στο Fatal 4-Way Match για το WWE Universal Championship την άλλη εβδομάδα.


Kevin Owens vs. Neville

Το δεύτερο ticket πήγε στον Prizefighter ο οποίος στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς επικράτησε του Neville με Spinning Torture Neckbreaker για να βάλει και αυτός το όνομά του στο Fatal 4-Way Match.


Big E vs. Karl Anderson

Συνέχεια είχαμε στη Tag Team Division ανάμεσα στο storyline των New Day και Gallows & Anderson, οι δύο πλευρές μετά από ένα promo προχώρησαν σε μια σύντομη αναμέτρηση την οποία κέρδισε ο Big E με το Big Ending.


Έπειτα στο ρινγκ εισήλθε ο Titus O'Neil και μέσα από ένα promo τόνισε πως οι Prime Time Players "θάφτηκαν" από τον Mr. Buckland ενώ τώρα θα μπορούσε να ήταν ακόμη και WWE Universal Champion ένας απ' τους δύο. Ο Bob Buckland δεν το άφησε έτσι και... παρενέβη! Βάζει κάτω τον γιγαντόσωμο O'Neil με Crossface Chickenwing αλλά αυτός που αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι ήταν ο Titus χτυπώντας με Clash of the Titus τον Darren Young.


Big Cass vs. Rusev

Ένα βήμα κοντά στην καθαρή νίκη ήταν ο Big Cass αλλά ο Rusev επέλεξε να αποχωρήσει από τον αγώνα διότι πονούσε στα πλευρά του από το Spear που είχε δεχτεί στο SummerSlam, έτσι ο αγώνας έληξε με CountOut και ο Cass προστέθηκε στο Fatal 4-Way Match του WWE Universal Title.


Bayley vs. Dana Brooke

Το ντεμπούτο της στο main roster έκανε η Bayley αυτή την εβδομάδα, κέρδισε την Dana Brooke με Bayley-To-Belly, και μάλιστα είναι έτοιμη να διεκδικήσει το WWE Women's Championship της Charlotte στο Clash of Champions.


Braun Strowman vs. Johnny Knockout

Ακόμη ένα θύμα έπεσε στα ασήκωτα χέρια του Braun Strowman αυτή την εβδομάδα! Πιο συγκεκριμένα ο New Face of Destruction επικράτησε ενός Local Athlete με Reverse Chokeslam.


Οι Dudley Boyz ανακοινώνουν την απόσυρσή τους

Με ανοιχτές αγκάλες περίμενε το WWE Universe τους Dudley Boyz οι οποίοι εμφανίστηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο σε μια θρυλική καριέρα στο WWE!


 Όλα κράτησαν μέχρι που τους διέκοψαν οι Shining Stars, οι D-Von και Bubba τους επιτέθηκαν αλλά το πάρτι κράτησε για λίγο μιας και εμφανίστηκαν οι Gallows & Anderson για να τους επιτεθούν με Magic Killer.


Roman Reigns vs. Chris Jericho

Στο main event της βραδιάς ο Chris Jericho έβαλε όλες τις δυνάμεις του να επικρατήσει κόντρα στον φορμαρισμένο Roman Reigns, επιχείρησε και ένα Walls of Jericho συγκεκριμένα αλλά δεν τα κατάφερε. Χρειάστηκε και την βοήθεια του Kevin Owens ο οποίος χτύπησε με Superkick τον Big Dog όταν ο διαιτητής δεν έβλεπε.


Μέσα σε όλα, νικητής κατάφερε να φύγει ο Roman Reigns ο οποίος απέφυγε το Roll-Up του Best In The World για να τον χτυπήσει με Spear και να πάρει την τελευταία θέση στο Fatal 4-Way Match για το WWE Universal Championship της επόμενης εβδομάδας.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη