SMACKDOWN 31/12/2015: And a Happy New Spear...


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τελευταίο show του WWE για φέτος με τον Roman Reigns να τιμωρεί για άλλη μια φορά τον Sheamus, την συντριπτική πορεία της στην Tag Team Division συνεχίζει η Wyatt Family, νίκες για Dudleyz & Ziggler.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το show ξεκίνησε με τους New Day γιορτάζουν την πρωτοχρονιά, είπαν πως μέσα στπ 2016 δεν θα αλλάξει τίποτα για αυτούς επειδή είναι ήδη τέλειοι και πως το WWE Universe είναι αυτό που χρειάζεται αλλαγές, οι Tag Team Champions στάθηκαν στο "φιάσκο" των Slammy Awards που δεν ψηφίστηκαν Tag Team of the Year. Του διέκοψαν οι Lucha Dragons με τον Kalisto να λέει πως τα Slammy Awards είναι η φωνή του WWE Universe και ο Sin Cara τους προκάλεσε σε 2 on 3 match παρόλο που είναι τραυματίας. Ο Xavier Woods είπε στον Sin Cara πως θα είναι 1 on 3 Handicap κόντρα στον Kalisto αλλά οι Dudley Boyz έκαναν την είσοδο τους με ένα τραπέζι που έγραφε "Καλή Χρονιά".

 
The Dudley Boyz & Kalisto vs The New Day


Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι face superstars με εκπληκτική συνεργασία, οι Dudleyz έκαναν το 3D στον Big E και ο Kalisto πήρε το νικηφόρο pin με το Salida Del Sol στον Kofi Kingston. Μετά το match ο Bubba Ray πέρασε τον Woods από το τραπέζι με Powerbomb.


Tyler Breeze vs Goldust

Την νίκη έκλεψε ο Tyler Breeze βάζοντας τα πόδια του πάνω στο δεύτερο σχοινί χωρίς να το δει ο διαιτητής. Μετά το match οι Tyler Breeze & Summer ανακοίνωσαν τον "από κοινού" χωρισμό τους.


Backstage, o Bo Dallas είπε στον Curtis Axel πως είχε έναν απαίσιο χρόνο αλλά ο γιος του θρυλικού Mr. Perfect είπε πως δεν έχει γίνει ακόμη Eliminated από το περσινό Royal Rumble και πως το 2016 θα γράψει ιστορία. Αργότερα συνάντησε τον Dolph Ziggler ο οποίος του είπε να προετοιμαστεί για τον αγώνα μεταξύ τους.

The Usos vs The Wyatt Family


Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν τα μέλη της Wyatt Family, ο Jimmy Uso με δύο απανωτά Super Kick δεν μπόρεσε να ρίξει τον Braun Strowman και έκανε pass out στο Lifting Triangle Choke.


Dolph Ziggler vs Bo Dallas

Σχετικά εύκολα επιβλήθηκε o Show-Off του Inspirational Dallas με το Super Kick.

 
Roman Reigns & Dean Ambrose vs Kevin Owens & Sheamus


Πρόωρα τελείωσε το match ο Kevin Owens με αντιαθλητικό χτύπημα στον Reigns, μετά από ένα μικρό χάος στο ringside o Pricefighter πήγε να ξανακάνει Powerbomb στον Ambrose στο τραπέζι των σχολιαστών, ο Reigns έσωσε τον "αδερφό" κάνοντας Superman Punch στον Owens και Spear στον Sheamus.



Δείτε το επεισόδιο
http://www.bollyrulez.tv/threads/1668024-Watch-WWE-Smackdown-12-31-15-Full-Show-December-31st-2015-HDTV-Watch-Online-Download-720p-HD


του Παναγιώτη Αθανάσακου
Νεότερη Παλαιότερη