5 πράγματα που περιμένουμε να γίνουν το 2016.

Πολλά πράγματα είναι πιθανόν να γίνουν το 2016. Εδώ θα αριθμήσουμε μερικά από αυτά!

Αφού το 2015 έχει τελειώσει, ορίστε κάποια πράγματα που μάλλον θα γίνουν το 2016...

- Η καριέρα του Undertaker τελειώνει.
Οι fans προβλέπουν το τέλος του "Dead Man" εδώ και μια πενταετία, αλλά το 2016 πιθανώς ήρθε η ώρα να γίνει. Η έχθρα με τον Brock Lesnar τελείωσε, η έχθρα με τους "Wyatts" τελείωσε και έτσι μένει άλλο ένα τελευταίο μεγάλο match για τον Undertaker... Πιθανοί αντίπαλοι είναι ο The Rock, o Sting και ο John Cena.


- Ένα σπαταλημένο Midcard.
Το WWE έχει μεγάλη δυσκολία στο να διαχειριστεί το midcard τα τελευταία χρόνια. Όσο και να ελπίζουμε αυτό να μην είναι αλήθεια, μάλλον θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα ίδια στο WWE , με το midcard να συνεχίζει με έχθρες που ξεχνιούνται εύκολα και δεν εξελίσσονται με τον σωστό τρόπο.


- Πιο λαμπρό SmackDown.
Σε δύο εβδομάδες το Smackdown θα μεταφερθεί στο Usa Network. Ίσως αυτή να είναι η κατάλληλη στιγμή για το "Blue Brand να ανανεωθεί. Όσο ονόματα όπως ο Kevin Owens , Dean Ambrose και Dolph Ziggler συνεχίζουν να ανθίζουν στο smackdown, τότε θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία το Smackdown αλλά και το midcard καθώς το Intercontinental Championship και το United States Championship θα εξελιχθούν.


- Ο χρόνος του Roman Reigns.
Ο Reigns είναι επιτέλους WWE World Heavyweight Champion. Το 2015 είδαμε τον "Powerhouse" να αγωνίζεται ώστε να φτάσει στην κορυφή. Το WWE ήθελε να τον κάνει πρωταθλητή απο το 2014 και δεν πρόκειται να σταματήσουν να τον προωθούν. Το 2016 ίσως να είναι ο χρόνος που θα δούμε τον Reigns να κυριαρχεί με τους fans στο πλάι του αυτή τη φορά ελπίζω.


- Το NXT θα αναπτυχθεί.
Το 2016 θα δούμε το NXT να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Θα εξαπλωθεί διεξάγοντας Live Εvents σε πολλά μέρη του κόσμου και περισσότερα αστέρια του NXT θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο main roster και ποιος ξέρει τα ύψη στα οποία πρόκειται να φτάσουν.


Νεότερη Παλαιότερη