Δέκα αστέρια που θα λάμψουν το 2016.



Έφυγε το 2015, μια χρονιά που όσον αφορά το μαγικό WWE είδαμε τα θετικά αλλά είδαμε και τα αρνητικά, τόσο στην ποιότητα των match όσο και στο booking των Superstar. Ορίστε παρακάτω μια λίστα με αυτούς που θα συγκεντρώσουν το spotlight πάνω τους μέσα στο νέο έτος.





Sasha Banks


Οι περισσότεροι fans είναι προβληματισμένοι σχετικά με το booking της Sasha Banks στο Main Roster. Το πρόβλημα είναι ότι "ανέβηκε" στο Main Roster ταυτόχρονα με την Charlotte και το WWE σίγουρα δεν θα μπορούσε να δώσει την κατάλληλη βάση και στις δύο Divas. Η Charlotte τελικά δέχτηκε το μεγάλο push και κατέκτησε το Divas Championship. Η κόρη του Ric Flair φαίνεται πως μας προιδεάζει για το heel turn της και ενώ η Sasha Banks, αν και heel, η αποδοχή της από το κοινό είναι ως face προβλέπονται μεγάλα πλάνα για αυτήν το ερχόμενο έτος.



Finn Balor


Ο NXT Champion είναι ήδη ένας από τους καλύτερους performers μέσα στο ring αυτή την στιγμή στο WWE, το ίδιο επιτυχημένο και ενδιαφέρον είναι και το gimmick που του έχει δοθεί. Παρόλα αυτά, λόγο ότι οι περισσότεροι που παρακολουθούν RAW, δεν παρακολουθούν NXT, ο άλλωτε Prince Devitt δεν έχει την αναγνωρισιμότητα που πρέπει να έχει. Όλα αυτά φυσικά θα αλλάξουν μέσα στο 2016 μιας και ο NXT Champion πιθανότατα να ανέβει στο Main Roster πριν την Wrestlemania. Ίσως ο λόγος που έχει αργήσει να ανέβει στο Main Roster είναι για να του δώσουν ένα σημαντικό push.



Braun Strowman


Καθαρά και μόνο που γνωρίζουμε το "πάθος" του Vince McMahon για τους μεγαλόσωμους παλαιστές, κανείς δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση για την προσθήκη του Black Sheep στην λίστα. Αναμένονται μεγάλα πράγματα για τον Strowman μέσα στο ερχόμενο έτος με ή χωρίς την Wyatt Family. To ερώτημα είναι αν ο Face of Destruction μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτά που θα του ζητηθούν μιας και έχει έλλειψη από ring-skills.



Kalisto


Ενώ αρχικά ο ρόλος του Kalisto και των Lucha Dragons ήταν υποστηρικτικός για να εμπλουτιστεί η Tag Team Division, τα πράγματα για τον Kalisto σαν singles έδειξαν σοβαρά όταν έφτασε στα προημιτελικά του WWE World Heavyweight Championship Tournament νικώντας τον Ryback. Είναι σχεδόν σίγουρο να δούμε τον Kalisto σαν singles, μιας και είναι ότι πιο κοντινό στον θρυλικό Rey Mysterio, αν φυσικά χρησιμοποιηθεί σωστά.


Dean Ambrose


Είναι πολύ κοντά ο καιρός που το WWE θα προορίσει τον Dean Ambrose για μεγαλύτερα πράγματα από το Intercontinental Championship που κατέχει τώρα. Με αρκετά title shots μέσα στο 2015 και το merchandise του να "πηγαίνει όρθιο" o Lunatic Fringe σημειώνει το μεγαλύτερο potential αυτή την στιγμή στο WWE.



Bray Wyatt


Σε παρόμοια μοίρα με τον Dean Ambrose, με την διαφορά ότι ο Eater of Worlds πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι του 2015 σε storylines μακρυά από το Title Picture. Με το Charisma και τις in-ring ικανότητες που κατέχει ο Wyatt όσο και να το προσπαθήσει κάποιος δεν γίνεται αυτός ο superstar να μείνει κι' άλλο στην "αφάνεια". Έρχονται μεγάλα πράγματα για Wyatt Family γενικότερα με Roman Reigns, Dean Ambrose και Seth Rollins στο Title Picture του 2016.


 Sami Zayn


Θα μπορούσαμε ήδη να μιλάμε για τον Sami Zayn στο Main Roster και σαφέστατα με σημαντικό push αλλά ο τραυματισμός του τον άφησε αρκετό καιρό εκτός και τα πλάνα "πάγωσαν". Αφού "δουλέψει" λίγο ακόμα στο θυγατρικό NXT μπορείτε να αναμένετε με μεγάλη άνεση τα θρυλικά match που πρόκειται να δούμε με τον Kevin Owens μιας και μιλάμε για ανοιχτούς λογαριασμούς.


Kevin Owens


Το 2015 ήταν ήδη τεράστια χρονιά για τον Pricefighter, στο ντεμπούτο του στο Main Roster κέρδισε καθαρά τον John Cena και αργότερα κατέκτησε το Intercontinental Championship. Φυσικά και έρχονται μεγαλύτερα επιτεύγματα μέσα στο νέος έτος για τον Owens που κατά την γνώμη μου έχει δεχτεί το καλύτερο booking σαν heel των τελευταίων ετών μαζί με τον Seth Rollins.



Neville 

Μπορεί να μην άξιζε στο 100% το Slammy Award του Breakout Star of the Year αλλά όσον αφορά την μεσαία κάρτα και τους τίτλους Intercontinental & United States βλέπουμε ίσως τον πιο πιθανό holder. Μια αλλαγή στον χαρακτήρα του δεν θα έβλαπτε αλλά ακόμη και έτσι ο Man that Gravity Forgot θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες με το νέο έτος.


 Roman Reigns

Πιστεύω πως όπως μας πλασάρει το WWE τον Roman Reigns που αποδοκιμάστηκε τόσο από τον κόσμο όσο και από την κατάρα να φτάνει πάντα στην κορυφή και κάτι να τον προσγειώνει, το 2016 θα είναι ο καθοριστική χρονιά για τον Reigns να εδραιωθεί στα βιβλία της ιστορίας ως Franchise και μέλλον του WWE. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, ο Reigns θα μας απασχολήσει περισσότερο από αρκετά μέσα στο νέο έτος. 



Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κάθε έναν από εσας ξεχωριστά που με ακολουθείτε σε ότι κάνω όλο αυτό τον καιρό. Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά και το νέο έτος να σας φέρει ότι επιθυμείτε. Υγεία και Ευτυχία σε όλους.

του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη