Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος φίλος του Triple H.

Θλιβερή και μόνο θλιβερή θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς ο θρυλικός τραγουδιστής των Motorhead άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο τραγουδιστής των Motorhead, Ian Fraser "Lemmy" Kilmister πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 70 ετών όπως ανακοίνωσε το βρετανικό συγκρότημα μέσω της επίσημης σελίδας Facebook.
Ο θρυλικός τραγουδιστής και μπασίστας του συγκροτήματος, ένας από τους μεγάλους επιζώντες του Rock' n' Roll, είχε διαγνωστεί με μια ιδιαιτέρως επιθετική μορφή καρκίνου, 3 ημέρες πριν.

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος:

"Δεν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να σας το πούμε. Ο δυνατός και ευγενής φίλος "Lemmy" πέθανε σήμερα μετά από σύντομη μάχη με μια επιθετική μορφή καρκίνου. Έμαθε πως έπασχε στις 26 Δεκεμβρίου. Βρισκόταν σπίτι, μπροστά από το αγαπημένο του video game από το "The Rainbow", με την οικογένειά του. Για τώρα παρακαλούμε, παίξτε Motorhead δυνατά, παίξτε Hawkind δυνατά, παίξτε τη μουσική του Lemmy ΔΥΝΑΤΑ. Πιείτε ένα ή δύο ποτά. Μοιραστείτε ιστορίες. Γιορτάστε τη ζωή όπως το έκανε τόσο έντονα αυτός ο άνθρωπος. Born to lose, lived to win".

Ο Lemmy είναι γνωστός εκτός από την μουσική βιομηχανία αλλά και στο WWE μιας και αποτελούσε από τους αγαπημένους φίλους του Paul "Triple H" Levesque. Ωστόσο στο πέρασμα του από την εταιρία του Κονέκτικατ δεν δίστασε να συνεργαστεί ώστε να βγάλουν κομμάτια για την κορυφαία εταιρία Pro Wrestling στο πλανήτη, όπως τα "The Game", "The King of Kings", "Line In The Sand - Evolution".

Το Ringside House σας παρουσιάζει μερικές από τις θρυλικές επιτυχίες του συγκροτήματος...















Νεότερη Παλαιότερη