RAW 28/12/2015: Τον δέσανε μέσα στο Brooklyn!


Με περιπολικό και χειροπέδες έφυγε ο Vince χθες από το κτίριο αλλά η ανακοίνωση στο τέλος του επεισοδίου ήταν απόλυτα εκδικιτική, ανακοινώθηκε το πρώτο entry για το Royal Rumble, title rematch για John Cena, εκτός εαυτού ο Kevin Owens.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το show ξεκίνησε με τον Vince McMahon να λέει πως έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Roman Reigns μετά από το Superman Punch που τον έστειλε για χειρουργείο στο δόντι. Ο Reigns έκανε την είσοδο του και ο Chairman του είπε πως δεν μπορεί να τον συγχαρεί για τον τίτλο του γιατί επιτέθηκε στον γαμπρό του και ταπείνωσε την Stephanie στο προηγούμενο RAW, αργά η γρήγορα έφτασε στο ότι ο τίτλος, το ring, ακόμη και ο ίδιος ο Reigns του ανήκουν και κλείνοντας αναφέρθηκε στους Wild Samoans (Πατέρας και θείος του Reings). O WWE World Heavyweight Champion έσπρωξε τον Vince και εμφανίστηκε η Stephanie με την αστυνομία φωνάζοντας να συλλάβουν τον Reigns γιατί επιτέθηκε στον "ηλικιωμένο" πατέρα της, ο Vince ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν αστυνόμο και τον άρπαξε από το σακάκι. Αυτό οδήγησε στην σύλληψη του Vince McMahon αφήνοντας τον Reigns να πανηγυρίζει.


Kevin Owens vs Neville

Με γοργούς ρυθμούς βγήκε νικητής ο Man that Gravity Forgot αποφεύγοντας το Pop Up Powerbomb με Leverage Pin. Μετά το match o Pricefighter ισοπέδωσε τον Neville σε όλο το ringside μέχρι που μπήκε ο Dean Ambrose να τον σώσει.



Backstage, η JoJo ρώτησε την Becky Lynch πως νιώθει που η Charlotte δεν είναι στο RAW απόψε, η Lass Kicker είπε πως μπορεί να κερδίσει και μόνη της και δεν της κρατάει κακία.

Becky Lynch vs Sasha Banks

Η Lass Kicker έφτασε πολύ κοντά στο να βγει νικήτρια αλλά η Boss με την βοήθεια της Team B.A.D. έκανε counter το Disarmer με Double-Leg Cover για να κλέψει την νίκη.


Kofi Kingston vs Kalisto


Άλλη μια νίκη υπέρ των New Day πέτυχε ο νεαρός Luchador αυτή την φορά με την βοήθεια του Sin Cara που επιτέθηκε στους Big E & Woods που είχαν τρελαθεί στα distractions. Μετά το match ο Woods αποκάλεσε τους Lucha Dragons δειλούς και είπε πως τον αηδιάζουν και προκάλεσε σε match τον Sin Cara κόντρα στον Big E.


Sin Cara vs Big E

Αντίθετα από τον tag team partner του ο Sin Cara δεν μπόρεσε να περάσει το τεράστιο εμπόδιο του Big E, ο Powerhouse των New Day διελυσε τον μασκοφόρο superstar με το Big Ending.


Ο Miz παρουσίασε το γιορτινό Miz TV, ο Ryback έκανε την είσοδο του και προσέβαλε τον Miz, εμφανίστηκαν οι Goldust, Zack Ryder, R-Truth και Heath Slater και είπε ο κάθε ένας ξεχωριστά πως το 2016 θα είναι η χρονιά του. Ο R-Truth χάρισε γέλιο μέχρι δακρύων πάλι νομίζοντας ότι ήταν τα Slammy Awards, εμφανίστηκε ο Big Show και αφού καθάρισε όλο το ring ανακοίνωσε πως θα είναι στο Royal Rumble match.


Big Show vs Ryback


Δεν κατάφερε να τελειώσει κανονικά το match, όταν ο Ryback ήταν έτοιμος να κάνει το Meathook στον Big Show, ο World's Largest Athlete βγήκε από το ring και έφυγε από την αρένα χαρίζοντας την νίκη στον Big Guy από Count-Out.


The League of Nations vs The Usos & Dean Ambrose


Μεγάλη νίκη πήρε το πολυεθνικό faction μετά από Brogue Kick του Sheamus στον Jey Uso. Μετά το match εμφανίστηκε από το πουθενά ο Kevin Owens και πέρασε τον Dean Ambrose μέσα από το τραπέζι των σχολιαστών με Powerbomb.



Ο John Cena έκανε την είσοδο του και είπε πως είναι καιρός για ένα US Open Challenge αλλά πρωταθλητής είναι ο Alberto Del Rio που δεν έχει υπερασπιστεί τον τίτλο του στο RAW από τότε που τον κέρδισε και αναφέρθηκε σε αυτόν ως ντροπή και αίσχος. Εμφανίστηκε ο Alberto Del Rio με τους League of Nations και μετά από μια λεκτική αψιμαχία των δύο ο Del Rio συμφώνησε για United States Championship match.
 
United States Championship
Alberto Del Rio(c) vs John Cena

Σε ένα καλύτερο από το Hell in a Cell match για τον τίτλο ο Cena δεν κατάφερε να στεφθεί ξανά United States Champion μετά από παρέμβαση των League of Nations, νικητής ο Cena με DQ λοιπόν αλλά οι Rusev & Sheamus τον πάτησαν κάτω μέχρι που μπήκε ο Roman Reigns και καθάρισε το ring. Εμφανίστηκε ο Vince McMahon εμφανέστατα ταλαιπωρημένος και είπε πως στο επόμενο RAW ο Roman Reigns θα αντιμετωπίσει τον Sheamus για το WWE World Heavyweight Championship με Special Referee τον...ίδιο τον Vince.




Δείτε το επεισόδιο


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη