Η προϊστορία του Undertaker vs. Brock Lesnar.

Οι Undertaker και Brock Lesnar έχουν μια προϊστορία όπου ο κάθε ένας μας μπορεί να τους χαρακτηρίσει αιώνιους αντιπάλους! Ας ξεκινήσουμε από την αρχή λοιπόν...


NO MERCY 2002

Όλα ξεκίνησαν από το 2002, όταν ο Mr. McMahon τους έβαλε αντιμέτωπους μέσα στο τεράστιο κελί 5 τόνων ονόματι "Hell In A Cell".
Ο Undertaker ήταν τραυματισμένος στο χέρι του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάλει τον ποιοτικό αγώνα που ήθελε αλλά κατάφερε να κερδίσει εντυπώσεις.

Μετά από έναν αιματηρό αγώνα, ο "Beast Incarnate" κέρδισε το παιχνίδι με την τελειωτική του κίνηση, F-5.
Και φυσικά παρέμεινε WWE Champion.

Δείτε τα Highlights του αγώνα εδώ:



UNFORGIVEN 2002

Στο Unforgiven PPV, o Brock Lesnar έβαλε ξανά τον τίτλο υπό διεκδίκηση για να αντιμετωπίσει τον Undertaker σε ένα Singles Match.

Ο "Next Big Thing" έβαλε τον διαιτητή στην γωνία του ρινγκ την στιγμή που ο Undertaker χτυπούσε τον Brock Lesnar, έτσι ο αγώνας τους έληξε χωρίς αποτέλεσμα και ο "Paul Heyman Guy" συνέχισε να κρατάει τον τίτλο του.

Η βραδιά έκλεισε με τον Undertaker να εκτοξεύει τον Brock Lesnar επάνω στο Minitron, στην συνέχεια πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς του που ήθελαν να τον δουν πρωταθλητή.

Δείτε όλο τον αγώνα εδώ:



NO MERCY 2003

Ήρθαν ξανά αντιμέτωποι με πρωταθλητή τον Brock Lesnar, αυτή την φορά ο αγώνας ήταν Biker Chain Match (δηλαδή πρέπει να χτυπήσεις με την αλυσίδα τον αντίπαλο σου και να τον κερδίσεις με pinfall).

Αυτή την φορά ο πρωταθλητής, χρειάστηκε και την βοήθεια του Vince McMahon για να κερδίσει. Το αποτέλεσμα θα ερχόταν από τον Undertaker αφού είχε ξεκρεμάσει την αλυσίδα αλλά το αφεντικό της εταιρίας τον εμπόδισε.

Έτσι ο Brock Lesnar χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, χτύπησε τον "Big Evil" με την αλυσίδα και ο διαιτητής έληξε τον αγώνα αφού πρώτα κάνει τα 3 χτυπήματα του pinfall.

Δείτε τα Highlights του αγώνα εδώ:



WRESTLEMANIA 30

Μετά από 12 χρόνια ξανά αντιμέτωποι, ο Undertaker επιστρέφει με σκοπό να αντιμετωπίσει στην WrestleMania 30 τον Brock Lesnar για να φτάσει τις 22 συνεχόμενες νίκες.

Εκεί που ο αγώνας θα τελείωνε με τον Undertaker να εκτελεί την τελειωτική του κίνηση, Tombstone Piledriver, o Brock Lesnar έκανε το αδιανόητο.

Ο αγώνας ήταν στην κατοχή του "Phenom" αλλά σε δευτερόλεπτα μετατράπηκε το αντίθετο, ο Beast Incarnate εκτελεί το F-5 και ο κόσμος μένει σοκαρισμένος, ο διαιτητής χτύπησε pinfall μέχρι το 3, και το Streak έσπασε. Ο κόσμος που βρισκόταν στο στάδιο έπαθε "ΣΟΚ", το μόνο που έμεινε ήταν να συμπαρασταθούν και να ευχαριστήσουν τον Undertaker για όλα όσα πρόσφερε.

Δείτε τα Highlighs του αγώνα εδώ:



SUMMERSLAM 2015

Αφού πέρασε περισσότερο από ένας χρόνος, ο Undertaker διακόπτει τον αγώνα του Brock Lesnar με τον Seth Rollins στο Battleground και χτυπάει τον "Beast Incarnate" με Low Blow, στην συνέχεια τον αποτελειώνει με 1 Chokeslam και 2 Tombstone Piledriver. Αρχικά ο "Phenom", επέστρεψε για έναν αγώνα εκδίκησης στο SummerSlam PPV, επειδή ο Lesnar του είχε σπάσει το Streak στην WrestleMania 30.


Ο Brock Lensar είχε κλειδώσει τον Undertaker με Kimura στο κρίσημο σημείο του αγώνα, ο Deadman υποτάχθηκε αλλά ο διαιτητής δεν το είδε ποτέ καθώς μέτραγε το pin fall υπερ του Phenom. Στην συνέχεια χρονομετρητής χτυπάει το καμπανάκι, με τον διαιτητή να του αναφέρει πως δεν έληξε το ματς και ο Undertaker άδραξε την ευκαρία που του δόθηκε, χτύπησε τον άλλοτε WWE World Heavwyeight Champion στην βουβωνική χώρα και μετά πέρασε το Hell's Gate, το οποίο του χάρισε το θετικό αποτέλεσμα.


HELL IN A CELL 2015

Μετά από περίπου 1,5 μήνα, ανακοινώθηκε πως ο Undertaker και ο Brock Lesnar θα δώσουν την τελευταία τους μάχη μέσα στο "σατανικό κατασκεύασμα" του Hell In A Cell.
Νεότερη Παλαιότερη