Η αξιολόγηση του NXT Takeover: Brooklyn.

Σε αυτό το άρθρο, θα αξιολογήσουμε το χθεσινό NXT Takeover!

Το NXT Takeover: Brooklyn, ήταν ένα PPV με απολαυστικό θέαμα, μπορώ να ξεχωρίσω ως καλύτερους αγώνες της βραδιάς το Divas Match ανάμεσα στην Bayley και την Sasha Banks, και φυσικά το Main Event της βραδιάς με τους Finn Balor και Kevin Owens.
Ας τα πάρω όλα από την αρχή...

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, με εντυπωσίασε το ταλέντο του 50χρονου θρύλου, Jushin "Thunder" Liger. Εύκολος αντίπαλος ο Tyler Breeze, δεν έχω να πω πολλά, αλλά παρά την ηλικία του το έχει ακόμα ο μασκοφόρος παλαιστής, (βαθμολογία αγώνα: 8/10).

Δεν με εντυπωσίασε καθόλου το Tag Team Match με τους Vaudevillains να γίνονται νέοι πρωταθλητές, ήθελα Retain από τους Blake και Murphy, μέτριος προς κακός αγώνας, θα δούμε λοιπόν τι αξία θα δώσουν στους ομαδικούς τίτλους οι νέοι πρωταθλητές, (βαθμολογία αγώνα: 7/10).

Μπορώ να τον χαρακτηρίσω ως και "νέο Bobby Lashley", ο Apollo Crews, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο NXT, με εντυπωσίασε με τις όμορφες του κινήσεις! Δύσκολο να τον δούμε παγκόσμιο πρωταθλητή στο μέλλον, αλλά δεν το αποκλείω, ο αγώνας του δεν ήταν καθόλου κακός, μου άρεσε σε ορισμένα σημεία, (βαθμολογία αγώνα: 7.5/10).

Καλός αγώνας μεταξύ Samoa Joe και Baron Corbin, o δεύτερος είναι από τους αγαπημένους μου στο NXT, και δεν μου άρεσε η ήττα του, είδαμε όμορφο αγώνα όμως! Ο Samoa πρέπει οπωσδήποτε να κινηθεί για το NXT Championship γιατί του χρόνου πρέπει να αγωνίζεται για το Main Roster, (βαθμολογία αγώνα: 8/10).

Θα τον χαρακτήριζα ως καλύτερο αγώνα στην γυναικεία κατηγορία του NXT που έχω δει ποτέ! Η Bayley επιτέλους ανέβηκε στον θρόνο της γυναικείας κατηγορίας του θυγατρικού promotion. Με εντυπωσίασε πολύ η Sasha Banks με την βουτιά που έκανε έξω από το ρινγκ, συγκινητικό τέλος, τρομερός αγώνας και από τις δύο, (βαθμολογία αγώνα: 9.5/10).

ΕΠΙΚΟ ΜΑΤΣ!
Πόνος, νεύρα, σκάλες, powerbombs, τα πάντα προσπάθησε να κάνει ο Kevin Owens αλλά ο Finn Balor δεν εκθρονίζεται εύκολα! Ο αγώνας ήταν απλά "φοβερός", είχα καιρό να δω τόσο όμορφο Ladder Match, έτσι το χθεσινό το ευχαριστήθηκα. Ελπίζω να κερδίσει στο SummerSlam ο "KO" διότι μετά την δεύτερη ήττα από τον John Cena έχει φάει κατήφορο μπορώ να ομολογήσω, (βαθμολογία αγώνα: 10/10).

Βαθμολογία PPV: 9/10.
Νεότερη Παλαιότερη