Ο Vince McMahon πιστεύει πως ο Theory είναι ο επόμενος Cena


Ο Theory είναι ένα από τα δημιουργήματα του Vince McMahon αφού τον βλέπουμε να παίρνει αρκετό χρόνο στη τηλεόραση με διάφορες αντιπαλότητες. Το αφεντικό της εταιρίας πίστεψε σε αυτόν από την πρώτη στιγμή που τον είδε.

Ο Theory πήρε το πρώτο του WrestleMania moment κόντρα στον Pat McAfee στην WrestleMania 38, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα κέρδισε τον Finn Balor σε επεισόδιο του Raw, για να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στο WWE, το United States Championship.

Το WrestleVotes αναφέρει ότι μια πηγή τους είπε ότι το WWE έχει σχεδιασμένη μια τεράστια προώθηση για τον Theory. Αυτή η πηγή επίσης τόνισε ότι ο Vince McMahon βλέπει στον Theory τον επόμενο John Cena, και όπως όλα δείχνουν το WWE είναι έτοιμο να κάνει ότι μπορεί για να τον κάνει μεγάλο σταρ.

"Τώρα που η προώθηση του είναι σε πλήρη ισχύ, η πηγή δηλώνει ότι αναμένει όλο και μεγαλύτερα πράγματα για τον Theory. Ένα άτομο με άμεση γνώση είπε ότι ο Vince βλέπει έναν νέο John Cena στον Theory και ότι θα δώσει στο παιδί ό,τι χρειαστεί για να πετύχει"

Πολλοί πιστεύουν πως ο Theory αργά ή γρήγορα θα πάρει αυτό το μεγάλο main event push που χρειάζεται για να προχωρήσει μπροστά. Το WWE πιστεύει απόλυτα σε αυτόν, οπότε θα μπορούσαμε να τον δούμε σε αντιπαλότητα με τον John Cena μέσα στο καλοκαίρι, ή κάποια στιγμή στο μέλλον.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη