Νεότερα σχετικά με τις απολύσεις στο WWE


Το WWE είναι το όνειρο για πολλούς επαγγελματίες παλαιστές, αλλά σίγουρα δεν είναι για όλους. Μερικοί superstars έφτασαν στην εταιρεία του Vince McMahon αλλά λίγο αργότερα αναγκάστηκαν να αλλάξουν στρατόπεδο, για διάφορους και ξεχωριστούς λόγους.

Μερικές φορές παίζει ρόλο το βαρύ πρόγραμμα, αφού οι παλαιστές είναι πιεσμένοι στο να ταξιδεύουν συνέχεια σε όλο τον κόσμο - το οποίο σημαίνει πως δεν έχουν χρόνο να βρίσκονται κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις οικογένειες τους. Έτσι αναγκάζονται να ζητούν από μόνοι τους την αποδέσμευση.

Σε μια εποχή που το WWE απολύει αρκετούς παλαιστές λόγω χαμηλού μπάτζετ, είναι δύσκολο να πει «όχι» σε κάποιον που θέλει πραγματικά να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση της Toni Storm, η οποία τελευταία έπαιρνε χρόνο στην τηλεόραση και φαινόταν πως ετοιμαζόταν για το πρώτο της μεγάλο βήμα, το σκληρό πρόγραμμα την ανάγκασε να καταπνίξει την επιθυμία της να γίνει σούπερ σταρ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Steve Carrier είχε επικοινωνία με ανθρώπους του WWE, και ρώτησε αν υπάρχει "ανοιχτή πόρτα" για να επιστρέψουν οι superstars που απολύθηκαν. Η απάντηση ήταν διαφορετική απ' ότι περιμέναμε και φαίνεται πως έχει αλλάξει η πολιτική της εταιρίας τους τελευταίους μήνες.

"Η πόρτα είναι ανοιχτή εκτός και αν ζητήσει κάποιος την λύση συμβολαίου του ενώ εμείς δεν είχαμε σκοπό να τον απολύσουμε"

Οι απολύσεις σίγουρα δεν θα σταματήσουν και αναμένεται μέσα στο 2022 να έχουμε περισσότερες αποχωρήσεις. Όμως αν το δεις με το άλλο μάτι, ο Vince McMahon είναι δισεκατομμυριούχος, έχει τους δικούς του τρόπους να χειρίζεται το WWE και σίγουρα δεν είναι ερασιτέχνης, μιλάμε για έναν άνθρωπο που κάνει αυτή την δουλειά σχεδόν σε όλη του τη ζωή. Απλά το WWE ήταν ένα από τα θύματα που "γονάτισε" η πανδημία ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη