NXT 11/05/16: "ΕΠΙΣΗΜΗ ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΤΟΝ FINN BALOR"



Ανακοινώθηκε το Main Event του επόμενου NXT: Takeover, συνεχίζουν οι American Alpha και ο Nakamura ενώ ο Austin Aries άνοιξε πόλεμο με τους Blake & Murphy.

Εμφανίστηκε ο Finn Balor και μίλησε για τον Samoa Joe και το NXT Championship. Tον διέκοψε  Elias Samson όπου εμφανίστηκε και τραγούδησε για τον Balor πως είναι ένα τίποτα χωρίς τον τίτλο, ο Demon επιτέθηκε στον "αστικό κιθαρίστα" μαρτυρώντας το Μain Event της βραδιάς.

American Alpha vs John Skyler & Corey Hollis

Εύκολη νίκη πήραν οι NXT Tag Teams Champioms διαλύοντας τους αφανείς αντιπάλους τους με το Grand Amplitude.  Μετά το match οι νικητές είχαν stare-down με τους Revival.


Alex Riley vs Shinsuke Nakamura

Αέρα πέρασε ο King of Strong Style από τον πλέον απολυμένο A-Ry με το Kinsasha Knee, ποιος θα φρενάρει το momentum του Ασιάτη performer?


Backstage, ο Austin Aries είπε στον William Regal πως θέλει να κάνει impact. Τον διέκοψαν οι Blake & Murphy που είπαν στον Regal πως θέλουν αγώνα για το NXT Tag Team Championship αλλά αυτός τους κανόνισε αγώνα για την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον Austin Aries και έναν παρτενέρ της επιλογής του.

Alexa Bliss vs Rachel Ellering

Σπουδαία νίκη σημείωσε και η τρελαμένη Alexa Bliss με το Sparkle Splash.


Backstage, η Bayley είπε ότι νιώθει πολύ δυνατότερη και έτοιμη για το rematch clause κόντρα στην Asuka. Την διέκοψε η Nia Jax και είπε πως η ήττα την έκανε δυνατότερη ενώ την Bayley πιο αδύναμη και πως αν ξαναβρεθούν στο ring, η Bayley ξέρει πως θα χάσει.

Finn Balor vs Elias Samson

Εξαιρετική η προσπάθεια του Drifter παρόλο που δεν είναι ακόμα έτοιμος απέναντι στον πρώην NXT Champion, ο Balor πήρε την νίκη με το Bloody Sunday. Mετά το match ο Balor είπε πως είναι δαιμονισμένος και πως θέλει πίσω τον τίτλο του τώρα! Εμφανίστηκε ο William Regal και ανακοίνωσε πως ο Balor θα αντιμετωπίσει τον Samoa Joe στο επόμενο Takeover, ο Balor επιτέθηκε στον Samoa Joe κλείνοντας το επεισόδιο.



Δείτε το επεισόδιο


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη