Ο Drew McIntyre πιθανότατα θα προλάβει την WrestleMania


Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Drew McIntyre είναι εκτός τηλεόρασης διότι τον απασχολεί ένας τραυματισμός στον αυχένα, και όπως όλα δείχνουν θα τον κρατήσει εκτός δράσης για ακόμη αρκετές εβδομάδες.

Ο McIntyre κέρδισε τον Madcap Moss στο Day 1 την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, και μετά το τέλος της αναμέτρησης δέχθηκε επίθεση στα παρασκήνια από τους Moss και Happy Corbin. Το WWE αργότερα ανακοίνωσε πως μετά την επίθεση που δέχτηκε ο "Scottish Warrior" υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα.

Βέβαια, η επίθεση αυτή έγινε με σκοπό να μείνει εκτός τηλεόρασης αφού στη πραγματικότητα αγωνιζόταν με ενοχλήσεις για εβδομάδες. Έτσι δεν ήθελαν να το ρισκάρουν και τον απέσυραν από την τηλεόραση το συντομότερο δυνατό μήπως προλάβει την WrestleMania στις αρχές Απριλίου.

Στην τελευταία ενημέρωση του Wrestling Observer Newsletter, ο Dave Meltzer έγραψε ότι ο McIntyre δεν αναμένεται να εμφανιστεί στο επερχόμενο Royal Rumble στις 29 Ιανουαρίου. Όμως υπάρχουν ελπίδες ότι θα επιστρέψει για την WrestleMania 38, η οποία θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου στο AT&T Stadium στο Άρλινγκτον του Τέξας.

O McIntyre φαινόταν έτοιμος να ξεκινήσει αντιπαλότητα με τον Universal Champion, Roman Reigns αλλά όταν άρχισε να νιώθει τις ενοχλήσεις στον αυχένα του και έκανε εξετάσεις, τότε τα πλάνα αποσύρθηκαν γρήγορα παρά το γεγονός ότι η εταιρία τον διαφήμιζε σε αρκετούς αγώνες απέναντι στον Reigns σε live events.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη