RAW 15/02/2016: Κόντρα στην αποκάλυψη!


Φαίνεται πως βρέθηκαν κάποιοι στο locker room για να αντισταθούν στην Wyatt Family, νέος Intercontinental Champion, νίκες για League of Nations, New Day και Social Outcasts, πήγε να προδώσει τον Reigns ο Ambrose.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το show ξεκίνησε με τον Dean Ambrose να προκαλεί τον Brock Lesnar να εμφανιστεί στην αρένα, φυσικά αντί για τον Beast Incarnate εμφανίστηκε η Stephanie McMahon και αφού αποδοκίμασε τον Lunatic Fringe, κανόνισε Fatal-Five Way match για το Intercontinental Championship.


Intercontinental Championship
Dean Ambrose(c) vs Kevin Owens vs Stardust vs Tyler Breeze vs Dolph Ziggler

Σε έναν εντυπωσιακό εισαγωγικό αγώνα νικητής και Intercontinental Champion έφυγε ο Kevin Owens. Ο Dean Ambrose έκανε Dirty Deeds στον Stardust kai ταυτόχρονα δέχτηκε Zig Zag από τον Ziggler, ο Breeze έβγαλε τον Ziggler από το ring αλλά δέχτηκε το νικηφόρο Pop-Up Powerbomb από τον Pricefighter.


Backstage, o Dean Ambrose είπε στην Renee Young πως έχασε τον τίτλο χωρίς καν να γίνει covered. Είπε πως θα κερδίσει το Main Event του Fastlane και τις Wrestlemania. Εμφανίστηκε ο Kevin Owens και είπε στην Renee Young ως είχε δίκιο τόσο καιρό πως ο τίτλος του ανήκει, τον διέκοψε ο Dolph Ziggler και τον προκάλεσε σε αγώνα για το Intercontinental Championship.


Εμφανίστηκαν οι Νew Day και χλεύασαν τους Edge & Christian, οι WWE Tag Team Champions θα είναι καλεσμένοι στο Cutting Edge Peep Show που θα γίνει στο Fastlane.


Big E. vs Mark Henry

Πριν καλά καλά εκτελέσει το Big Ending το powerhouse της New Day πήρε την σημαντική νίκη από τον World's Strongest Man, ο Henry φάνηκε πως χτύπησε τα πλευρά του.


Ανακοινώθηκε, όπως κάθε εβδομάδα πως ο Brock Lesnar θα εμφανιστεί την Πέμπτη στο Smackdown.


Εμφανίστηκε ο Byron Saxton και μας παρουσίασε την Brie Bella. H Brie είπε πως εκτιμά τον κόσμο για την στήριξη του στον Daniel Bryan, την διέκοψε η Charlotte λέγοντας διάφορα καλά λόγια για τον Bryan και πως η Brie θα έπρεπε να μην εμφανιστεί στο Fastlane για να κάτσει σπίτι με τον άντρα της σαν καλή σύζυγος. Η Brie επιτέθηκε στην Charlotte με τις signature κλωτσιές του Daniel Bryan και η Divas Champion υποχώρησε.


AJ Styles vs The Miz

Ο Chris Jericho βρισκόταν στο commentary. Χωρίς να χάσει κάποιο δόντι αυτή την φορά ο Miz παρά την γενναία προσπάθεια του γνώρισε την ήττα από τον Phenomenal One με το Calf Crusher. Μετά το match ο Styles είπε στον Y2J πως ξέρει πως τον τρώει που τον κέρδισε στο πρώτο του match στο WWE και τον προκάλεσε σε match στο Fastlane. O Y2J δεν απάντησε και είπε πως θα μάθουμε στο Smackdown την Πέμπτη.


Εμφανίστηκαν οι Dudley Boyz και κάλεσαν τους Usos στην αρένα για να ακούσουν αυτά που έχουν να πουν. Προβλήθηκε video με το heel turn των πρώτων, ο D-Von είπε πως είναι η ποιο μοχθηρή tag team στον πλανήτη και ο Bubba είπε πως δεν τους νοιάζει τι φωνάζει ο κόσμος, τελειώνοντας είπε πως τα τραπέζια τελείωσαν.


Paige vs Summer Rae

Την τεράστια έκπληξη έκανε η αποξεχασμένη Summer Rae κερδίζοντας την Paige me Sunset Flip leverage pin.


Εμφανίστηκε ο Paul Heyman και είπε πως την Κυριακή θα γίνει ένα από τα πιο επικά Triple Threat της ιστορίας, αφού μίλησε για λίγο για το match δεν βιάστηκε να καλέσει στην αρένα τον Roman Reigns για αν το κάνει ενδιαφέρον. Εμφανίστηκε ο Roman Reigns και ο Heyman τον πήρε "μονότερμα" λέγοντας του τι θα του κάνει ο Brock Lesnar στο Fastlane και τον έφερε ανάμεσα στην οικογένεια του και τον Dean Ambrose. O Reigns είπε πως είναι έτοιμος να δεχτεί κάθε τίμημα για τις επιλογές του και πως έχει κερδίσει τον Ambrose στον παρελθόν, έδωσε τα χέρια με τον Heyman και είπε πως την Κυριακή θα κερδίσει και τον Brock Lesnar. Εμφανίστηκαν οι Dudleyz και επιτέθηκαν στον Roman Reigns, κατευθείαν ο Ambrose έτρεξε στην αρένα να υπερασπιστεί τον "αδερφό" του, πήγε να κάνει Dirty Deeds στον Reigns αλλά εκείνος ξέφυγε και συμφώνησαν να τα πουν στο Fastlane.


Heath Slater vs Zack Ryder

Οι Social Outcasts βρισκόντουσαν στον ringside. Με την βοήθεια του Curtis Axel o One Man Band
κατάφερε να πάρει την νίκη από τον υποβιβασμένο Zack Ryder.


Είδαμε πως ο Goldust χάλασει το δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου του R-Truth χωρίς να το θέλει!

The Lucha Dragons & Neville vs The League of Nations

Ο Βασιλιάς Barrett βρισκόταν στο ringside. Άλλη μια ήττα γνώρισαν οι face superstars με τον Alberto Del Rio να δίνει την νίκη στην ομάδα του διαλύοντας τον Sin Cara με το Double Foot Stomp.


Backstage, o Alberto Del Rio είπε πως ο Kalisto είναι United States Champion επειδή εκείνος τον
άφησε και πως στο Fastlane το match τους θα είναι 2 out of 3 falls για να τον λιώσει παραπάνω από
μια φορά σε ένα match.

Becky Lynch vs Naomi

Πριν ξεκινήσει το RAW οι Naomi & Tamina είχαν επιτεθεί στην Becky Lynch. Στο ringside βρισκόταν η Tamina φυσικά. Παρά τις παρεμβάσεις τις φίλης της η Naomi δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Lass Kicker που πήρε την νίκη με το Disarmer. Μετά το match οι heel επιτέθηκαν στην νικήτρια μέχρι να βγει η Sasha Banks και να υποχωρήσουν.


Big Show vs Braun Strowman

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί ο αγώνας μιας και τα μέλη της Wyatt Family επιτέθηκαν στον World's
Largest Athlete. O Ryback έσπευσε να βοηθήσει μάταια τον Big Show μέχρι που αρένα γέμησε φωτιές και εμφανίστηκε ο Kane, οι face superstars επιτέθηκαν στα γενειοφόρα κτήνοι και τους ανάγκασαν να υποχωρήσουν.


Δείτε το επεισόδιο


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη