Κοντά στην επιστροφή της η Asuka


Η ώρα για το Royal Rumble πλησιάζει όσο οι μέρες περνούν, με το WWE να ανακοινώνει ολοένα και περισσότερα ονόματα στη λίστα για τους δύο μεγάλους Royal Rumble αγώνες. Μάλιστα, για την αναμέτρηση των γυναικών έχουν ανακοινωθεί ήδη 21 ονόματα τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Αυτό σημαίνει πως έχουν μείνει 9 κενές θέσεις.

Υπάρχουν βέβαια φήμες για μερικές επιπλέον επιστροφές, μια από αυτές είναι και η περίπτωση της Asuka. Η νικήτρια του πρώτου γυναικείου Royal Rumble δεν έχει εμφανιστεί στο ρινγκ από τότε που έχασε τον περσινό αγώνα Money In The Bank τον Ιούλιο.

Και όπως αναφέρει ο Andrew Zarian από το Mat Men Podcast, η Asuka έχει πάρει την βεβαίωση από τους γιατρούς για να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί στο Women's Royal Rumble Match, από το να αγωνιστεί μέχρι και να κερδίσει.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το γυναικείο τμήμα του WWE φαίνεται αρκετά αδύναμο αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες μεταξύ Raw και SmackDown για να γεμίσουν ένα Royal Rumble, εξ ου και τα αστέρια που έχουν ανακοινωθεί για επιστροφή όπως η Lita και Michelle McCool.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη