Ο Vince McMahon σταμάτησε να πιστεύει στον Finn Balor


Ο Finn Balor είναι 2 φορές πρώην πρωταθλητής του NXT και έχει αγωνιστεί σε αγώνες υψηλού επιπέδου από τότε που επέστρεψε στο NXT το 2019. Πριν από αυτό, ο Balor δούλευε στο βασικό ρόστερ για μερικά χρόνια, όπου δεν χρησιμοποιήθηκε με τον κατάλληλο τρόπο, ενώ πλέον όπως όλα δείχνουν ο Vince McMahon τον έχει εγκαταλείψει.

Ο Balor απουσίαζε από την τηλεόραση του WWE τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, ο Finn Balor απολάμβανε το χρόνο του με την οικογένειά του στην όμορφη Ιρλανδία. Ο Balor επέστρεψε το Monday Night Raw αυτή την εβδομάδα, αλλά δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο διότι ηττήθηκε από τον Austin Theory μέσα σε διάρκεια έξι λεπτών.

Σύμφωνα με το WrestlingNews, πλέον ο ρόλος του Finn Balor είναι είναι ίδιος με αυτόν που είχε στο παρελθόν ο Jeff Hardy, να χάνει αγώνες για να προωθήσει τα νεότερα ταλέντα. Ειπώθηκε επίσης ότι ο Vince McMahon έχει σταματήσει να του δίνει push.

Ο Finn μεταφέρθηκε στον ρόλο που είχε ο Jeff Hardy. Απλώς αγωνίζεται για να βοηθήσει να ανέβουν τα νεότερα παιδιά. Υπήρχε μια συζήτηση για να τον κάνουν heel, αλλά αυτό γράφτηκε πριν από μερικές εβδομάδες και δεν έχουν ακουστεί πολλά από τότε. Δυστυχώς, ο Vince McMahon δεν είδε ποτέ τον Finn Balor ως κάτι περισσότερο από έναν midcard superstar. Ο Heyman στην θέση του θα τον είχε ανεβάσει πολύ, αλλά ο Vince τον βλέπει με άλλο μάτι

Η αλήθεια είναι ότι η τρέχουσα κατάσταση του Finn Balor σίγουρα θα απογοητεύσει τον κόσμο που θα ήθελε να δει κάτι καλύτερο από αυτόν. Ωστόσο, η απόφαση του Vince McMahon είναι οριστική και είναι απίθανο να αλλάξει σύντομα.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη