TOP 10: Οι superstars με τις περισσότερες εμφανίσεις σε αγώνες Royal Rumble


Το Royal Rumble match σίγουρα είναι ένα από τα θρυλικότερα είδος αγώνα στο WWE και πάντα είναι ιδιαίτερα ψυχαγωγικό για τους θεατές. Σ' αυτό εδώ το αφιέρωμα θα σας παρουσιάσουμε τους superstars με τις περισσότερες εμφανίσεις σε Royal Rumble matches. 

Σίγουρα είναι κάποιοι που μας έρχονται απευθείας στο μυαλό με πολλές εμφανίσεις αλλά και πολλούς αποκλεισμούς. Βέβαια ο superstar που βρίσκεται στην κορυφή μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχει μια χαοτική διαφορά από τον δεύτερο. Ας ξεκινήσουμε!


10) Undertaker, Chris Jericho, Shelton Benjamin (11)


Στη δέκατη θέση έχουμε τριπλή ισοβαθμία, με τον Undertaker να έχει κερδίσει μάλιστα ένα Royal Rumble match το 2007. Και οι τρεις τους μας έχουν προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε τέτοιου είδους αγώνες, με τους Jericho και Benjamin να είναι μάλιστα από τους πιο χαρισματικούς superstars ever που να μην έχουν κερδίσει τον συγκεκριμένο αγώνα ποτέ.

9) Rey Mysterio (12)


Ο Rey Mysterio ακολουθεί με 12 εμφανίσεις σε Royal Rumble matches, στοχεύοντας να τις κάνει 13 μάλιστα αν συμμετέχει σ' αυτό του 2022. Κορυφαία στιγμή του ήταν σίγουρα η νίκη του σ' αυτό του 2006 έπειτα από μια φοβερή εμφάνιση, την οποία αφιέρωσε στον μέντορα του και θρύλο Eddie Guerrero. Σίγουρα αποδοκιμάστηκε άδικα το 2014 όταν μπήκε στο Rumble ως τελευταίος συμμετέχοντας, καθώς το κοινό περίμενε απεγνωσμένα τον Daniel Bryan στην θέση του.

8) Big Show (12)


Ο Big Show έχει τις ίδιες εμφανίσεις με τον Rey, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ τον συγκεκριμένο αγώνα. Οποιοσδήποτε θα περίμενε να το είχε κάνει έστω μια φορά, λόγω του σωματότυπου του. Ωστόσο, σε κάθε rumble σχεδόν, οι υπόλοιποι superstars έκαναν συμμαχίες για να τον αποκλείσουν όλοι μαζί λόγω του σωματικού πλεονεκτήματος που είχε.

7) Shawn Michaels (12)


Ακολουθεί ο Shawn Michaels, ο οποίος έχει 2 νίκες σε Royal Rumble match. Οι νίκες αυτές μάλιστα ήταν συνεχόμενες, το 1995 και το 1996. Ο Heartbreak Kid αποτελεί έναν από τους πιο συνεπείς συμμετέχοντες σε αυτούς τους αγώνες, μιας και έχει 12 εμφανίσεις ενώ είχε μείνει 4 χρονιά εκτός λόγω του τραυματισμού του στην πλάτη. Σίγουρα μας έχει προσφέρει πολλές εντυπωσιακές στιγμές και εμφανίσεις, με αποκορύφωμα αυτή του 1995, που κέρδισε το Rumble μπαίνοντας πρώτος στον αγώνα.

6) Goldust (13)


Αν και τώρα βρίσκεται στο AEW, ο Goldust έχει 13 εμφανίσεις στο Royal Rumble match συνολικά. Μπορεί να μην αποτέλεσε ποτέ απειλή για τους άλλους ώστε να πάρει τη μεγάλη νίκη, αλλά έχει κάποιες αξιοσημείωτες στιγμές όπως εκείνη με τον Cody Rhodes. Το πιθανότερο είναι να μείνουν σ' αυτόν τον αριθμό, μιας και δεν ανήκει πια στο WWE, αλλά ποτέ μην λες ποτέ!

5) Kofi Kingston (13)


Όταν ακούμε για το pay-per-view του Royal Rumble, σίγουρα στο μυαλό μας έρχεται ο Kofi Kingston. Ο πρώην WWE Champion έχει ανακοινωθεί για το επικείμενο Royal Rumble match του 2022 και με αυτή την εμφάνιση του θα έχει φτάσει τις 13 συνολικά στο συγκεκριμένο pay-per-view. Δεν έχει κερδίσει ποτέ τον αγώνα, αλλά έχει σημειώσει τα πιο εντυπωσιακά saves από αποκλεισμό, με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Μέχρι να έρθει το επόμενο απίθανο save στο επόμενο Rumble match του.

4) The Miz


Ακολουθεί ο Miz με 13 εμφανίσεις σε Royal Rumble match, ο οποίος αναμένεται να τις αυξήσει στα επόμενα χρόνια, καθώς παραμένει σε συμβόλαιο με το WWE. Δεν έχει νικήσει ποτέ το συγκεκριμένο ματς, αλλά το safe in-ring perfoming του, τον έχει σώσει από αρκετούς τραυματισμούς. Έτσι είναι σταθερά παρόν στον σημαντικότερα αγώνα του pay-per-view.

3) Randy Orton (13)


Ο Randy Orton είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, ένας από τους κορυφαίους superstars όλων των εποχών. Έχει 13 εμφανίσεις και έχει κερδίσει το Rumble δύο φορές, το 2009 και το 2017. Οι εμφανίσεις του στον συγκεκριμένο αγώνα σίγουρα θα αυξηθούν και θα σκαρφαλώσει και άλλο σ' αυτή την λίστα. Μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Steve Austin, ο οποίος είναι ο μοναδικός που έχει κερδίσει το Rumble τρεις φορές (!). 

2) Dolph Ziggler (14)


Ο Dolph Ziggler είναι διαχρονικά ένας από τους πιο "πιστούς" στρατιώτες της εταιρείας, μιας και δεν έχει λείψει ποτέ για πολύ καιρό, ούτε έχει υποστεί κανέναν σοβαρό τραυματισμό. Μπορεί να μην έχει κερδίσει ποτέ το Rumble, αλλά έχει προσφέρει όμορφες στιγμές όπως την επιστροφή του στο Royal Rumble του 2018 ή και την μονομαχία του με τον Chris Jericho στην έναρξη του αγώνα το 2013.

1) Kane (20)


Πρώτος στην λίστα με τεράστια διαφορά είναι ο θρυλικός Kane! Το όνομα του είναι συνδεδεμένο με την λέξη "Royal Rumble". Αυτό είναι απόλυτα λογικό βέβαια έπειτα τις 20 (!!!) εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει, καθώς και τις απίστευτες στιγμές που έχει προσφέρει στο συγκεκριμένο αγώνα. Δεν έχει κερδίσει ποτέ το Royal Rumble match, αλλά κρατούσε επί καιρό το ρεκόρ για τους περισσότερους αποκλεισμούς σε έναν αγώνα, μέχρι που το έσπασε ο Roman Reigns. Επίσης, ο Big Red Machine έχει τους πιο πολλούς συνολικούς αποκλεισμούς από όλους τους superstar διαχρονικά. Μπορούμε να πούμε ότι δεν μας εκπλήσσει το γεγονός αυτό, μιας και το legacy του στα Royal Rumble matches αλλά και γενικά είναι απέραντο και μοναδικό.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη