SMACKDOWN 04/02/2016: Ετοιμασίες για το Fastlane...

Στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown, είχαμε νίκες για τους Dean Ambrose & Roman Reigns, ανανεωμένη εμφάνιση για τον Ryback, καθώς και μεγάλη επικράτηση του AJ Styles κατά του Miz.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Roman Reigns vs. Rusev

Το "μπλε" σόου άνοιξε με αναμέτρηση των Roman Reigns και Rusev, ο πρώην WWE World Heavyweight Champion επικράτησε του Βούλγαρου μέσω της επίθεσης εις βάρος του από τους Alberto Del Rio και Bad News Barrett, ωστόσο ο Dean Ambrose εισήλθε στο ρινγκ για να "καθαρίσει" αλλά από λάθος κίνηση χτύπησε τον ίδιο του τον αδερφό.



Kalisto vs. Kevin Owens

Ιδιαίτερα δύσκολη νίκη κατάφερε να πάρει ο United States Champion, Kalisto εναντίον του Kevin Owens αυτή την εβδομάδα, η νίκη ήρθε από Roll-Up, ενώ προηγουμένως προηγήθηκε ένα ισχυρό Pop-Up Powebomb του "KO" στον Kalisto επάνω στο σώμα του Dolph Ziggler ο οποίος παρευρέθηκε στο τραπέζι των σχολιαστών.



Ryback vs. Erick Rowan

Σε ένα αρκετά σύντομο αγώνα, ο Ryback όπου εμφανίστηκε με New Attire όπου θύμιζε αρκετά τον Goldberg, επικράτησε του Erick Rowan με Meathook Clothesline αλλά στην συνέχεια παραλίγο να τα βρει σκούρα από τον συνεργάτη του "Big Red", Braun Strowman.



AJ Styles vs. The Miz

Ο AJ Styles πέτυχε μια ακόμη μεγάλη νίκη κατά του Miz, ο "Phenomenal One" είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση ενώ το τελικό αποτέλεσμα ήρθε από υποταγή (Calf Cruser), στην συνέχεια ο Chris Jericho ήρθε σε Face to Face με τον νικητή, ώστε να κλείσουν επαναληπτικό αγώνα.



The Social Outcasts vs. The New Day

Ακόμη μια νίκη κατάφερε να κλέψουν οι Tag Team Champions στο SmackDown, συγκεκριμένα η παρέα των Big E, Kofi Kingston και Xavier Woods πήραν την νίκη απέναντι στους Social Outcasts με βρώμικο τρόπο του Kofi Kingston.



Charlotte vs. Alicia Fox

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, η Charlotte κατάφερε να επιβληθεί της Alicia Fox σε ένα σύντομο ματς για την κατηγορία των Divas, με το τελειωτικό "Figure 8".



Roman Reigns & Dean Ambrose vs. Alberto Del Rio & Rusev

Άλλη μία νίκη κατάφερε να αρπάξει από τα μαλλιά η ομάδα των Roman Reigns και Dean Ambrose αφού επικράτησαν χάρις το Spear του Roman Reigns στον Βούλγαρο στο Main Event του Thursday Night SmackDown, η αναμέτρηση εξελίχθηκε θετικά, ενώ προηγήθηκε ένα ακόμη λάθος του "Lunatic Fringe" ο οποίος χρησιμοποίησε Suicide Dive κατά του "Powerhouse", στην συνέχεια η League of Nations προσπάθησε να διαλύσει τα δύο σώματα αλλά ο Roman Reigns τους εξουδετέρωσε άμεσα.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:




Νεότερη Παλαιότερη