Επιστρέφει για WrestleMania ο Shawn Michaels;

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού, ο Shawn Michaels βρισκόταν σε επαφές με την εταιρία του Κονέκτικατ για μια επιστροφή στην αγωνιστική δράση κατά την διάρκεια του 30-Man Royal Rumble Match, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται να απέρριψε ο ίδιος αφού οι δυνάμεις του έχουν "εξαντληθεί".

Όπως αναφέρει γνωστή έγκυρη ιστοσελίδα, τα στελέχη του World Wrestling Entertainment "γεφυρώνουν" νέες επαφές με τον Hall of Famer, ώστε να επέλθει στα τηλεοπτικά επεισόδια της κορυφαίας εταιρίας Pro Wrestling στον πλανήτη. Συγκεκριμένα, ο "Mr. WrestleMania" φαίνεται πως θα δώσει έμφαση στον δικό του ρόλο κάνοντας τον εαυτό του ως Special Guest Referee για το Main Event της WrestleMania 32, με τον νικητή του Condentership Match στο Fastlane να αντιμετωπίζει τον αγαπημένο φίλο του Michaels, Triple H στο Ντάλας.

Το "Show of Shows" θα λάβει τοποθεσία κοντά στην πατρίδα του θρυλικού Shawn Michaels, όπου τους χωρίζει μόλις λίγα λεπτά απόσταση από το AT&T Stadium, ακόμη αξίζει να σημειωθεί πως η ιδέα ανήκει στον πανίσχυρο Chairman του WWE, Vince McMahon.


Νεότερη Παλαιότερη