Επιστρέφει πριν την WrestleMania 32 ο John Cena;

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο John Cena πρόκειται να εμφανιστεί νωρίτερα στα τηλεοπτικά επεισόδια του WWE ώστε να αγωνιστεί και να προλάβει την WrestleMania, όμως όλα αυτά εάν η υγεία του Αμερικάνου είναι σε άριστη κατάσταση.

Έχει γνωστοποιηθεί πως ο Undertaker φαίνεται να μην αντιμετωπίζει τον Braun Strowman διότι ο "Black Sheep" δεν έχει αφήσει προηγούμενα στη μέση με τον Βετεράνο παλαιστή, έτσι τα ενδεχόμενα μπορούν να αλλάξουν τελευταία στιγμή για όσο διάστημα ο "Phenom" παραμένει εκτός δράσης. Ο Vince McMahon θεωρεί τον Strowman "Big Guy" ενώ γνωστή είναι η λατρεία του στους μεγαλόσωμους παλαιστές (Powerhouses-Giants) τα πλάνα για το μέλος της Wyatt Family μπορεί να είναι θετικά και να του δώσουν μια δυνατή νίκη στο Andre The Giant Memorial Battle Royal.

Η είδηση που "ταρακούνησε" το WWE Universe, είναι πως η υγεία του John Cena μέρα ανά μέρα εξελίσσεται ακόμη καλύτερη, ενώ υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο ο πρώην United States πρωταθλητής να εμφανιστεί νωρίτερα ώστε να έχει αντίπαλο τον θρυλικό Undertaker για το "Show of Shows" στο Ντάλας του Τέξας. Άλλωστε, ο ίδιος φημίζεται για τις επιστροφές του στην αγωνιστική δράση νωρίτερα απ' ότι υπολογίζουν οι γιατροί, κάτι που είχαμε δει και στο Royal Rumble του 2008.


Νεότερη Παλαιότερη