Πιθανή επιστροφή του Steve Austin πριν την WrestleMania


Ο Stone Cold Steve Austin είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παλαιστές όλων των εποχών. Ένας από τους κορυφαίους superstars κατά την διάρκεια της Attitude Era. Ο ίδιος δεν συνηθίζει να εμφανίζεται πλέον συχνά στην τηλεόραση του WWE, αλλά κάθε φορά που το κάνει ο κόσμος το λατρεύει και η τηλεθέαση ανεβαίνει.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει πως όταν πλησιάζει η σεζόν της WrestleMania, αρχίζουν να κυκλοφορούν φήμες για τους θρύλους του WWE που επιστρέφουν κάποια στιγμή στο διάστημα μεταξύ Royal Rumble και WrestleMania. Ο Steve Austin είναι ένα από τα ονόματα το οποίο περιλαμβάνεται συχνά σε αυτές τις φήμες. Έχει αναφερθεί μάλιστα ότι η εταιρία είναι σε επικοινωνία με τον WWE Hall of Famer, για να φέρει τον Austin στο σόου.

Φέτος, η WrestleMania θα είναι λίγο διαφορετική καθώς το θέαμα διαδραματίζεται στην πατρίδα του Steve Austin, το Τέξας. Ο Stone Cold έχει εμφανιστεί και στη διαφήμιση για την προώθηση του "Grandest Stage of Them All".

Στο τελευταίο Wrestling Observer Radio, ο Dave Meltzer είπε τις σκέψεις του σχετικά με την εμπλοκή του Austin με τη 'Mania:

"Ο Steve Austin θα είναι κάτι σαν φιλοξενούμενος. Οπότε πιθανότατα θα βρεθεί σε μερικά σόου πριν την WrestleMania. Λογικά θα βοηθήσει σε αυτές τις εβδομάδες"

Το WWE θα ήθελε πολύ να ακούσει τις τεράστιες αντιδράσεις του κόσμου όταν δούμε την επιστροφή του "Texas Rattlesnake" στο σπίτι των Dallas Cowboys. Ο κόσμος πάντα εκτιμά τις εμφανίσεις των Hall of Famers αλλά ο Austin είναι μια ξεχωριστή περίπτωση.

Οπότε, το πιθανό σενάριο είναι να δούμε τον Stone Cold να επιστρέφει σε κάποιο επεισόδιο Raw ή SmackDown λίγες εβδομάδες πριν την WrestleMania, ώστε να τραβήξει τηλεθέαση και να ξεσηκώσει το κοινό.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη