Ο Chris Masters teasάρει την επιστροφή του στο Royal Rumble


Αρκετοί θυμούνται τον Chris Masters και την πορεία του από το WWE όπου για ένα διάστημα είχε φτάσει κοντά στο να κερδίσει το World Heavyweight Championship. O Masters απολύθηκε από το WWE το 2007, πριν επιστρέψει για δεύτερη φορά το 2009.

Παραμένει ακόμα πολύ δραστήριος κάνοντας διάφορες εμφανίσεις σε μικρότερα promotions, αλλά πάει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε στην τηλεόραση του WWE. Λίγο καιρό αργότερα ο Masters άλλαξε το όνομά του σε Adonis, ενώ έχει κερδίσει και το NWA National Heavyweight Championship.

Καθώς το Royal Rumble πλησιάζει το WWE ανακοίνωσε πριν εβδομάδες την συνεργασία του με την τωρινή Knockouts πρωταθλήτρια του Impact Wrestling, Mickie James η οποία θα αγωνιστεί στον αγώνα των γυναικών. Την ίδια στιγμή, οι θαυμαστές αναρωτιούνται για το ποιος θα μπορούσε να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Royal Rumble των ανδρών.

Οι Cultaholics αυτή την εβδομάδα έκαναν μια δημοσίευση στο Twitter ρωτώντας τον κόσμο για το ποιος θα επιστρέψει στο φετινό Royal Rumble Match. Ο Chris Masters δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε: «Εγώ, ίσως...»

Με τον αγώνα Royal Rumble να υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν ο Chris Masters θα εμφανιστεί στην φετινή μάχη του Royal Rumble.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη