O Eric Bischoff εισάγεται στο WWE Hall of Fame class του 2021!

Σε μία άκρως απροσδόκητη κίνηση από πλευράς του WWE, o Eric Bischoff είναι η δεύτερη (προς το παρόν) προσθήκη της Hall of Fame κλάσης του 2021, μετά την Molly Holly, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του WWE στο twitter.

 
Η κίνηση αυτή είναι αρκετά περίεργη αν σκεφτεί κανείς ότι ο πρώην RAW General Manager εμφανίστηκε πριν 15 μέρες στον ανταγωνιστή του WWE, ΑΕW Dynamite. Όπως και να έχει ο Bischoff έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις μεγαλύτερες εταιρείες του wrestling όπως το WWE, το WCW, το Impact (ως TNA) μέχρι και πιο πρόσφατα στο AEW. Ένας από τους πυλώνες των "Monday Night Wars" και ένας από τους καλύτερους general managers που έχουν περάσει ποτέ, ο Eric Bischoff ήταν από τους μεγαλύτερους λόγους για την άνοδο του WCW ως ο τότε πρόεδρος της εταιρείας και είναι αγαπητός από άπειρους fan (παλιούς και νέους).

Το WWE Hall of Fame 2021 θα έχει όχι μόνο τους 2 προαναφερόμενους εισαχθέντες αλλά και όλη την κλάση του 2020 καθώς δεν μπόρεσαν να εισαχθούν τη περσινή χρονιά. Η λίστα έχει ως εξής:

Class of 2020
 
Batista

John Bradshaw Layfield (JBL)
 
The British Bulldog
 
Jushin "Thunder" Liger
 
New World Order (Hulk Hogan, Kevin Nash, Scott Hall, Sean "X-Pac" Waltman)
 
Class of 2021 
 
Molly Holly

Eric Bischoff


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη