Ο Vince McMahon δεν θέλει να «μοιραστεί» τα πλάνα του για την WrestleMania


Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς μας κάνει εντύπωση που δεν κυκλοφορούν αυτό το διάστημα διάφορες φήμες και spoilers σχετικά με την κάρτα αγώνων της WrestleMania. Μπορεί να είναι λίγο νωρίς και να μην έχει ξεκινήσει καν ο δρόμος για την 'Mania, αλλά συνήθως αυτή την εποχή ο περισσότερος κόσμος έχει το μυαλό του κολλημένο στο Grandest Stage of Them All.

Μέχρι στιγμής αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι η φετινή WrestleMania πρόκειται να είναι διήμερη, και πως γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να πουληθούν εισιτήρια (σχετικό άρθρο).

Πιθανότατα ο Vince να έχει στο μυαλό του ορισμένα από τα «μεγάλα» ματς που αναμένεται να δούμε, δίχως όμως να θέλει να μοιραστεί τις ιδέες του με άλλους. Μάλιστα ένας γνωστός writer αποκάλυψε στον Steve Carrier, ότι ο Bruce Prichard έχει πάρει την εντολή από τον Vince να μην κυκλοφορήσει τίποτα προς τα έξω, τουλάχιστον για την ώρα.

Αν το δούμε από την άλλη πλευρά, αυτό είναι θετικό διότι θα μπορούσαμε να δούμε μερικά απρόβλεπτα storylines ενόψει του μεγάλου Pay-Per-View. Λογικά μετά το Royal Rumble θα βγαίνουν όλο και περισσότερες φημολογίες σχετικά με την 'Mania 37.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη