Αποτελέσματα Raw 18/01/2021


Το Ringside House είναι εδώ με μία σύνοψη των σημαντικότερων γεγονότων του RAW της Δευτέρας.
 
Το show ξεκίνησε (εξαιρώντας ένα μικρό tribute στον Martin Luther King Jr.) με τον Randy Orton ο οποίος μετά την επίθεση της Alexa Bliss φοράει μία μάσκα που θυμίζει περισσότερο Mr. Wrestling παρά καμένη μούρη. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν κατηγορεί την Alexa για ότι έγινε αλλά τον Fiend, και ότι ακόμα και αν του έκοβε όλα τα άκρα δεν θα τον σταματούσε από το να κερδίσει το Royal Rumble και να βρεθεί στο Main Event της WrestleMania. Καλό promo, κακή μάσκα, ελαφρώς μεγάλο σε διάρκεια.
 
Charlotte Flair vs. Peyton Royce

- Έπειτα το επεισόδιο άρχισε με σχετικά καλό γυναικείο ματς μεταξύ Charlotte και Peyton Royce και ανησύχησα, αλλά μετά θυμήθηκα ότι η Charlotte είναι η μία από τους διαγωνιζόμενους οπότε λέω... ε λογικό είναι. Οι 2 performers έδωσαν πολύ καλό αγώνα με την Charlotte να παίρνει τη νίκη μετά από Figure-8.

Mace vs. Xavier Woods
 
- Τώρα έχουμε τυπικό RAW (με ανησυχήσατε ρε σεις). Ο Mace έχει το ύψος και το παρουσιαστικό, αλλά παλαιστικά ο τύπος είναι 2 επίπεδα πάνω από Great Khali (τουλάχιστον κινείται πιο γρήγορα). Ο Mace νίκησε με ένα ας το πω... Slam; Ναι, θέλει δουλειά.
 
Alexa Bliss’ Playground
 
- Πάμε τώρα στη παιδική χαρά. Little miss Bliss is sitting in a tree, F-I-R-E-B-A-L-L. Είχα ελπίδες για αυτό το segment αλλά ήταν γεμάτο corny jokes για κάψιμο και την Alexa να μιλάει στον John Cena (όχι τον κανονικό, εννοώ ότι μίλαγε σε κάποιον αόρατο).

AJ Styles vs. Ricochet
 
- AJ Styles Match; Check. O Ricochet δεν θάβεται άλλο από την Retribution; Double Check. Ένας πολύ αξιοπρεπές αγώνας ανάμεσα σε 2 από τους καλύτερους του πλανήτη; Bingo! Ότι και να λέω ήταν ένα πολύ καλό ματς με αρκετά innovative spots και ένα εκπληκτικό τελικό reversal σε Styles Clash για το pinfall.

The Hurt Business vs. Lucha House Party & Riddle
 
Το περίμενα χειρότερο δεν θα πω ψέματα, αλλά ήταν καλό. Special props στο mini-story της Hurt Business και τον Lashley να τα παίρνει στο κρανίο και να λέει στους Cedric & Shelton "enough is enough", και να τελειώνει το ματς σαν κύριος. Μπράβο Hurt Business CEO. 

Asuka vs. Alexa Bliss
 
Παρότι αυτό το ματς δίνει εξέλιξη στο χαρακτήρα της Bliss ήταν ανάγκη να θάψουμε ακόμα πιο βαθιά την Asuka; Η διπλή goddamn πρωταθλήτρια της εταιρείας έχασε σε 12 λεπτά ματς από την Little Miss Bliss. Μη παρεξηγηθώ, σέβομαι Alexa, αλλά σεναριακά είναι μεγάλο φάουλ και δεν έπρεπε να ήταν στο Main Event. Μέτριο pace και αρκετά dominating performace από Bliss.

Αποτελέσματα Raw 18/01/2021:

H Charlotte Flair νίκησε την Peyton Royce με υποταγή
Ο Mace κέρδισε τον Xavier Woods
H Shayna Baszler επιβλήθηκε της Mandy Rose
O AJ Styles επικράτησε του Ricochet
Η Hurt Business νίκησαν τους Lucha House Party & Riddle με υποταγή
Ο Jeff Hardy κέρδισε τον Jaxson Ryker με αποκλεισμό
Η Alexa Bliss επικράτησε της Asuka

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη