Πιθανή ημερομηνία επιστροφής για Drew McIntyre


Ο Drew McIntyre βρέθηκε θετικός στον COVID-19, οπότε αναγκάστηκε να χάσει το περασμένο επεισόδιο του Raw, και λογικά θα απουσιάζει από το σόου αυτής της Δευτέρας, αφού θα μείνει σε καραντίνα για μερικές μέρες.

Ο Σκωτσέζος έδωσε μια μεγάλη υπόσχεση στον κόσμο λέγοντας πως δεν θα απουσιάσει από το Royal Rumble, αφού θα βρεθεί εκεί για να τα βάλει με τον Goldberg.

Στο Wrestling Observer Radio αναφέρθηκε πως ο Drew McIntyre αναμένεται να επιστρέψει στην τηλεόραση του WWE την επόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για το επεισόδιο που θα διεξαχθεί στις 25 Ιανουαρίου, τελευταίο σόου πριν το Royal Rumble Pay-Per-View.

Δεν είναι 100% σίγουρο πως το WWE θα δώσει την ευκαιρία στον WWE Champion να εμφανιστεί τηλεόραση, αλλά η λογική λέει πως κάτι τέτοιο θα συμβεί αφού τότε θα λήξει και το διάστημα της καραντίνας.

Το Royal Rumble θα λάβει μέρος την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021, και ο Drew McIntyre θα αντιμετωπίσει τον Goldberg για το WWE Championship. Θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το WWE Network κάνοντας συνδρομή.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη