Αποτελέσματα SmackDown 15/01/2021


Για ακόμη ένα Σάββατο το Ringside House είναι μαζί σας για τα αποτελέσματα του Friday Night SmackDown. Στο επεισόδιο είδαμε αρκετή δράση με τον Shinsuke Nakamura να κάνει το face turn, και τους Daniel Bryan & Cesaro να μας δίνουν ένα εκπληκτικό ματς.

- Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς είδαμε τους Shinsuke Nakamura και Jey Uso αντιμέτωπους, ωραίος ο αγώνας με γρήγορους ρυθμούς. Ωστόσο ο Uso κατάφερε με ένα βρώμικο roll-up να προσπαθήσει να κλέψει την νίκη αλλά ο διαιτητής δεν το μέτρησε διότι είχε επαφή με τα σχοινιά. Ο αγώνας συνεχίστηκε και ο Nakamura πήρε την νίκη με το Kinshasa.

- Η Natalya αντιμετώπισε την Liv Morgan με τις Ruby Riott, Tamina, και Billie Kay να βρίσκονται στο ringside και να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να αποσπάσουν την προσοχή. Αφού ακολούθησε μια σειρά από roll-up, η Natalya ήταν αυτή που έκλεψε το αποτέλεσμα.

- Ο King Corbin αυτή την εβδομάδα συνέχισε την αντιπαλότητα με την οικογένεια Mysterio αφού πάλεψε κόντρα στον Rey, όσο ο Dominik βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Σε μια στιγμή ο Corbin χτύπησε με σφαλιάρα τον γιο του Mysterio, και έπειτα πέρασε από το End of Days τον Rey για να πάρει μια εύκολη νίκη χωρίς να δυσκολευτεί.

- Η Bayley έκανε πρεμιέρα με το νέο δικό της talk show ονόματι "Ding Dong, Hello!". Καλεσμένη ήταν η Bianca Belair και η πρώτη στάθηκε στο γεγονός ότι πριν από σχεδόν 1 μήνα την είχε κερδίσει σε ένα επεισόδιο του SmackDown. Η Bianca της απάντησε ζητώντας επαναληπτικό αγώνα την ίδια στιγμή, αλλά η Bayley έδωσε μια καλύτερη απάντηση προκαλώντας την σε Ultimate Athlete Obstacle Course Challenge για την επόμενη εβδομάδα. 

- Στο επόμενο ματς ο Cesaro ήρθε αντιμέτωπος με τον Daniel Bryan, εκπληκτικός ο αγώνας ανάμεσα στους δύο, καθώς μιλάμε για τους δύο πιο technical superstars των τελευταίων ετών. Ο Bryan ετοιμάστηκε για το Running Knee αλλά ο Swiss Superman το απέφυγε και τον χτύπησε με ένα δυνατό Uppercut, έπειτα τον πέρασε από το Neutralizer για να πάρει μια μεγάλη νίκη.

- Ο Intercontinental Champion, Big E έβαλε τον τίτλο του on the line στο μπλε σόου, και αντίπαλος του ήταν ο Apollo Crews. Καλός ήταν ο αγώνας ανάμεσα σε δύο βαριά σώματα, ο Apollo πέρασε από Superplex τον πρωταθλητή και έπειτα ακολούθησε το pinfall για να πάρει την νίκη. Όμως, ο διαιτητής είχε διαφορετική άποψη αφού έδωσε επανάληψη διότι θεώρησε ότι ο ώμος του Big E δεν ακουμπούσε κάτω, έτσι ο Apollo δεν κέρδισε ποτέ τον τίτλο αφού στην επανάληψη έχασε.

- Στο main event της βραδιάς είδαμε ένα contract signing για τον αγώνα μεταξύ Adam Pierce και Roman Reigns στο Royal Rumble, o Adam υπέγραψε με τα χίλια ζόρια το συμβόλαιο, ωστόσο ο Pierce είχε ένα plan b στο μυαλό του δηλώνοντας πως είναι τραυματισμένος και σύμφωνα με τους κανόνες δεν μπορεί να αγωνιστεί. Έτσι όρισε ως αντικαταστάτη τον Kevin Owens.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη